Niet
Zeer goede leraren in dienst die het goed duidelijk uitleggen Zeer zeker aan te bevelen
heel erg leerzaam en duidelijk super cursus echte aanrader
Top top top
Erg fijne rij school!
Duidelijke lessen met veel informatie.
Toen ik mijn praktijk inplande en gelijk moest betalen voelde ik een beetje een spanning. Ik vond het lastig om een keuze te maken tussen diverse rijscholen. Toen ik bij Smits opleidingen aankwam was ik gelijk gerustgesteld :). Ik had een leuke instructrise, ze vertelde eerst kort en krachtig de theorie en toen nog een paar dingen over de (200km oude) brommers. Toen we de weg oo gingen voelde ik me al gelijk veilig en vertrouwd en ging het allemaal soepel! De pauzes waren net zoals het rijgedeelte heel gezellig! Over all, een leuke goeie ervaring. IK BEN GESLAAGD!!! Bedankt Jacky & smits opleidingen :)
Goede instructies gehad tijdens de theorietrainingsdagen en zeer snel een oproep gekregen voor het praktijkgedeelte met aansluitend het examen. Veel goede adviezen tijdens de praktijkles en mijn complimenten voor instructeur Ton
Ik zou niets kunnen bedenken wat jullie moeten verbeteren!
Een zeer leerzame les gehad!
Ik heb mijn C1E rijbewijs gehaald bij Smits Opleidingen. Theo Smits was mijn instructeur en ik heb ontzettend fijn gereden met hem. Theo is positief en gepassioneerd, geeft fantastische begeleiding met een fijne, rustige energie, die goed van pas kwam in verband met mijn zenuwen. Dankzij Theo kreeg ik vertrouwen in mijzelf!
duidelijke instructies fijne uitleg door professionele mensen
Opstaplocatie wordt vermeld, afhaallocatie niet (optie is dat iemand bijvoorbeeld bij het CBR opgehaald wordt).
N.v.t.
Heel positief
Lessen met z’n 2en vind ik persoonlijk iets te lang duren.
Prima rijsschool met goed materiaal Gert Jan is een goede instructeur die rust uitstraalt en goed uitlegt
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen