planning
Duidelijkev aanvangstijd op eigen pand. Info via maill was prima. Via mail aanvangstijd 7.30u openingstijd op pand aangegeven 8.00u
Fijne leraren, heel geduldig, goede en duidelijke uitleg. Er wordt goed meegekeken wat het beste traject voor je is.
Duidelijker uitleg op website over verschilntalent en super talent.
n.v.t.
Een hele goede rijschool met een ervaren kundige instructeur die heel prettig lesgeeft. De contacten met het kantoor waren ook goed, er werd altijd snel en efficiënt gehandeld. Zeer aan te bevelen!
Goed gegaan toch net in een keer gehaald
Prima en positieve tips vernomen
nvt Doorgaan op deze weg.
nvt
Zeer goede instructie gehad en een gezellige kerel die felix
Directe manier (maar daardoor duidelijk en daar heb je het meest aan) van omgaan, maar enorm veel geleerd en daardoor ook geslaagd!
Fijne en duidelijke uitleg
1 verbeterpunt .probeer het laatste onderdeel van code 95 ( Manoeuvreren ) voor de praktijk examen af te nemen . Voor de rest echt niks op aan te merken
Prettig contact met de opleiding/planning, duidelijke informatie vooraf, hele goede instructeur. De lesdag werd volledig afgestemd op mijn vaardigheden en verbeterpunten en daarmee voor mij de juiste voorbereiding voor het examen.
pedro was een geweldige rij instructeur
Zeer duidelijke en heldere uitleg en les van instructeur Eddie Grandia. Neemt alle facetten goed met je door en bouwt je lesdag richting het examen heel prettig op. Uiteindelijk zeer prettige dag met ook ruimte voor de menselijke kanten van het examen doen!
alle instructeurs hebben mij heel goed ,rustig ,en vakbekwaam door de curcussen en examens heen geleid en alle examens in een keer geslaagd dus het was perfect
Hele goede begeleiding en ze weten goed wat ze doen
Lesvoertuig een 7 omdat de ford die ik de eerste dag had voor geen meter rijd
Heb geen verbeterpunten alles was uitstekend geregeld
Er was geloof ik maar 1 pak in maat L? Ik heb er maar 2 keer tijdens al mijn lessen last van gehad, maar misschien dat er vaker op misgegrepen wordt.. Verder prima.
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen