Goed contact voor af over later opstappen, Op de dag zelf heerlijk gereden, hele fijne instructeur!!
Ik kon heel snel terecht. Alles is goed voorbereid. Top.
Vriendelijk Netjes natuurlijk ook beetje lol maken en flauwekulen maar ook zeer to the point en correct super fijne instructeur!
Ik heb een goede ervaring gehad bij jullie. Vond de lessen met Foske altijd erg gezellig en goed!
Prima ervaring aanrader,
Goede auto met een instructeur die veel kennis heeft
Ik wilde mijn motor rijbewijs in een kort tijdbestek kunnen halen en dit was bij Smits geen enkel probleem, ze hebben 3 zeer kundige instructeurs en ik was in 4 weken klaar met alles. Ik vond het een groot voordeel om met verschillende instructeurs te lessen, zo kreeg ik van alle instructeurs verschillende accenten en instructies mee. De motoren zijn allemaal vrij nieuw en in goede staat. Ook de kleding die je kunt gebruiken is allemaal top! Ik wil iedereen van Smits via deze weg hartelijk bedanken voor de goede lessen en ook de mensen van kantoor wil ik bedanken voor het meedenken.
Fijne praktijklessen gehad . Goede ervaren instructeur Ad v Dooren. Bedankt voor de opleiding.
Fijn samen gewerkt met theo tebarts Bedankt!
Veel geleerd en goede uitleg tijdens het lessen
In 2 weken de volledige theorie met code 95 kunnen halen en ook de praktijk ging lekker vlot. Ook combi-lessen met collega was geen probleem. Ard en Patrick bedankt. 👍
Ik had John als instructeur voor de aanhangwagen. Ik raad hem zeker aan voor kandidaten die in de toekomst gaan lessen. In een examen me rijbewijs behaald! MVG, Yassin.
Veel bij geleerd in een ochtend, een hele goede instructeur.
Overgang van Twan naar Loes was lastig Bij Twan was lastig om lessen in te plannen
Goede uitleg fijne ervaring
Geen
Zowel de theorie als zeker de praktische lessen in goede verhouding.
Goed ervaren
Parkeer mogelijkheden zijn beperkt op het terrein en omgeving.
Prima begeleiding!
Zeer fijne les gehad en leerzaam ,na 35 jaar rij ervaring toch dingen geleerd
Alles goed
Netjes geregeld en super service
Achteruit rijden met de aanhanger meer oefenen maar dat lag eigenlijk meer aan mij ;-)
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen