Goede en duidelijke uitleg van de instructrice (Tamara). Alleen de scooter was te klein voor mij.
De lessen zijn gewoon zoals je ze mag verwachten; compleet, op maat en profesioneel. Mijn instructeur begeleidde me op alle fronten goed, en daar waar extra aandacht nodig is wat meer. Na een adviesles en eendaagse cursus met examen de opleiding kunnen voltooien, wat in een kort tijdbestek ingepland kon worden. Al met al een keurige opleiding die ik iedereen zou aanbevelen.
omdat ik nog nooit met een aanhanger gereden had ,had ik een extra lesdag. deze dag was op zaterdag van 10 tot 3 en daar heb ik met Stef veel bijzondere verrichten gehad en het wennen en vertrouwen krijgen met bus en aanhanger. op woensdag had ik smorgens les van Theo, een hele rustige man die mijn zenuwen en stress uit mij wist te krijgen waardoor ik smiddags mijn examen goed heb afgerond. al met al zeer tevreden over de mensen die mij begeleid hebben naar mijn rijbewijs toe. vooral Theo bedankt voor de ademhaling techniek die mij iedere keer tot rust bracht
Heb CE + 95 gehaald en het verliep allemaal heel goed. Allemaal vriendelijk en helpen je overal mee. Top!
Mijn instructrice was Jacky, ze was heel aardig en super geduldig. Ookal doe je iets 100 keer fout, ze blijft professioneel opzoek naar oplossingen. De uitleg was ten alletijde duidelijk en haar feedback was heel nuttig en vooral ook eerlijk. Door al deze aspecten heb ik zonder stres mijn rijbewijs in een keer gehaald!
Goed advies goede planning met tijdig een evt aanpassing vanuit beide zijden mogelijk. Uitstekende instructeur die rustig en duidelijk instructie /advies geeft.
In het begin was het erg fijn dat de theorie werd herhaald. Dat vond ik erg prettig. Ik wil adviseren om met een scooter te lessen die op benzine rijdt aangezien je een betere ervaring hebt. Een benzine scooter heeft meer ''onderdelen'' zoals bv oliepeil. Bij de lessen vanaf 09.00 uur tot 10.00 uur is het erg rustig op de weg. Toen ik moest afrijden werd het veel drukker. Misschien ook omdat het vakantie was.
Duidelijk en helder. Personeel is netjes en correct als er een probleem is met iets word het netjes opgelost. Ervaring met instructeurs is vriendelijk en leerzaam.
Snelle inschrijving zonder enige problemen zorgde ervoor dat ik binnen een week mijn examen kon doen. Mijn instructeur was zeer kundig en professioneel. Legde alles rustig uit en dat bracht mij tot een geslaagde examen. Ik kan iedereen Smits opleidingen aanraden. Smits opleidingen.....Bedankt! Groetjes D.A. Wiesenfeld
Na de theorieopleiding motor A in 1 keer geslaagd, dankzij de goede lessen van instructeur Anton van Hoogstraaten ! Kantoor was minder, maar had me ook net in de vakantieperiode aangemeld, cursusmateriaal kwam pas na de 2e les binnen.
Zeer vriendelijk en goed geholpen . Voelde me erg op mijn gemak, vriendelijk personeel en duidelijke uitleg
Goede begeleiding gekregen in het behalen van mijn rijbewijs BE, duidelijk in uitleg
Zeer goed Duidelijke uitleg Geruststellende voorbereiding voor het exame
Theo gaf duidelijk en rustig aan waarop gelet moet worden bij het besturen van grotere campers t.a.v. het benaderen van rotondes en o.a. uitzwaai, spiegelen en bochtenwerk. En ik had het idee dat de examinator op precies dezelfde punten lette.
90% van mijn succes is te danken aan Mr. Theo. Hoewel ik een buitenlander ben en mijn nederlandse taal niet goed is, legde meneer Theo me geduldig en langzaam alles uit. Nogmaals bedankt voor je geduld en lessen. Regards Marcin
Alles goed en netjes gegaan .
Ik had nog nooit eerder met aanhangwagen gereden . Maar door de relaxte houding rustige uitleg toch gehaald . Ik kijk terug op een leuke maar vooral leerzame dag . Met tips wat ik de toekomst zeker zal gebruiken en nodig zou hebben . Hartelijk dank daar voor .
Ik heb gekozen voor een adviesles om te wennen aan het rijden op een brommer zonder dat je meteen op verkeer hoeft te letten, daarna heb ik een pakket gedaan van 4 uur les met aansluitend examen. Ik was in 1 keer geslaagd, toch raad ik aan meerdere uren te lessen.
De informatie op de website is heel uitgebreid. Fijn op diverse lokaties en een datum die bij mij paste. Na de bestelling een uitgebreide mail met informatie en aanwijzingen voor de opleidingsdag. De opleiding die ik volgde voor E achter B was geweldig. Materiaal was prima in orde en fijn om mee te rijden. Instructeur Henri is zeer vakbekwaam. Er prettig in omgang en straalt rust uit. Mijn doel was om veel te leren en dat is meer dan gelukt met als kers op de taart het behalen van het Examen. Henri en Smits Opleidingen dank jullie wel!
Aram was een fijne instructeur, ik heb goede lessen gehad en voelde me op mijn gemak bij mijn instructeur in de auto. De uitleg was uitgebreid en het lukte me om deze goed toe te passen. Ik voel me nu zeker in de auto en ben heel blij dat. Ik ben blij dat ik mijn rijlessen bij Smits opleidingen heb gehad en heb nu mijn hele leven plezier van mijn rijbewijs!
Mijn examinator (Theo) was een hele prettige, rustige man die me alles op een goede manier liet doen totdat de puntjes op de i stonden. Zijn tips zullen me waarschijnlijk altijd bijblijven!!!
Ik heb een hele goede ervaring over gehouden aan deze rijschool. De instructeur heeft het mij in de 4uur les die ik gehad heb heel goed uitgelegd en mij het op een rustige manier geleerd. Helemaal top! En super bedankt nog voor de goede hulp!
Les van Eddy, prettige manier van les geven. contact met kantoor ook goed.
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen