Super fijne begeleiding, duidelijk in wat je kan verwachten. TOP ☺️
Door 3 verschillende instructeurs is het slecht rijden elke keer andere aanpak van rijden en speciale verrichtingen, het is eigenlijk een wonder dat ik geslaagd ben
Beste Bart, Als eerste bedankt dat we net telefonisch jouw beoordeling hebben besproken. Zoals je aangaf vond je het niet prettig dat je 3 instructeurs hebt gehad, jouw 1e instructeur ging in juli met pensioen, toen heb je jouw vervolglessen gehad bij Mark en tijdens zijn vakantie zijn jouw laatste lessen + examen door Madeleine uitgevoerd. Op deze manier kunnen wij altijd garanderen dat een opleiding niet stagneert. Alle drie instructeurs die zich maximaal inzetten en soms iets andere methodes gebruiken of zich soms wat strenger opstellen om de leerling door het rijexamen te loodsen en dat is gelukt. Jouw tips nemen we weer mee in ons interne overleg. Nogmaals bedankt dat je voor Smits Opleidingen gekozen hebt en veel veilige km gewenst. Met vriendelijke groet, Arno Smits Smits Opleidingen
Na een leuke leerzame dag heb ik aansluitend mijn C1 rijbewijs gehaald. Instructeur Felix bedankt !!
Praktijkles is goed, alleen jammer dat ik bij een groepje zat waarbij er 2 nog geen enkele ervaring hadden. Dwz nog niet recht konden rijden.
Goede leerzame dag gehad, zeer goede ervaren instructeur Ton Lunenburg, een echte aanrader. Daarom geslaagd voor mijn BE.
Derde examen maar voor de eerste keer via Smits. Goede uitleg gehad tijdens de les met tips en trics over het examen. Erg tevreden.
Super service...👌🏼
Mijn ervaring is Goed luisteren en doen De lessen waren zeer goed Ik heb veel geleerd
Hele fijne school heb mijn c en ce hier behaald. Voor de code 95 nascholing zal in zeker terug komen! Ik wil Ad en Twan bedanken voor de leuke en leerzame lessen.
Zeer goede kwaliteit van de rij opleiding, vakkundige rij-instructeur en prima communicatie via mailverkeer.
Duidelijk in de uitleg. Het was leuk die 4 uur duurende les.
Goede rijinstructeur (Paul) die overal de tijd voor nam en goede uitleg gaf.
Aardige en goede rij instructeur neemt de tijd en leg alles goed uit
Super goede ervaring met Smits Opleidingen! Fijne manier van lesgeven en ook erg duidelijk.
moest voor mijn werk het rijbewijs c1 halen. goeie en leuke dagen theorie gehad goeie en leuke dagen met de code 95 examens
Fijne instructeur (Eddy). Veel van geleerd en netjes alle spullen op orde.
Je kreeg goeie extra uitleg bij de theorie uitleg die je niet leert als je zelf leert. Hele vriendelijke instructeur bij het lessen en een fijne voorbereiding op het afrijden.
Gewoon goed, veel praktische tips!
Een fijne en leerzame dag gehad, met een goede en deskundige instructeur. En natuurlijk het allerbelangrijkste in 1 keer geslaagd.
Zeer goede en persoonlijke begeleiding: sterke inzet en betrokkenheid van de instructeur heeft er voor gezorgd dat ik mijn BE-examen gehaald heb. Instructeur heeft me zeer goed geholpen om stap voor stap mijn aandachtspunten aan te pakken. Bij deze wil ik de instructeur nogmaals bedanken!
fijne begeleiding na het theorie en praktijk examen eerst een goede theorie dag gehad en daarna meteen examen voor praktijk een lesdag van 4 uur gehad en geoefend
Vriendelijke instructeur, duidelijke instructies. Lesdag als prettig ervaren en het doel (BE rijbewijs) behaald.
Alles is perfect geregeld. Fijne mensen en een goede betrokken instructeur, hij legt alles tot in de puntjes uit waardoor het soms wat langdradig werd.
een fijne ervaring.
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen