Ik heb een jaar bij Mark les gehad en het was altijd leuk een leerzaam. Ik heb wel 3 verschillende rij instructeurs gehad omdat er bij mijn vaste regelmatig geen plek meer was. Dit vond ik erg vervelend. Na mijn gevoel hadden ze te veel leeringen aangenomen, waardoor er niet genoeg aandacht gegeven kon worden aan de leerlingen die ze al hadden. Veder, nogmaals Mark gaf super goede rijlessen en daar ben ik heel erg tevreden over.
Uitstekende instructeur
Leerzaam en goed
De instructeur was TOP, hij nam tijd voor elk object en heeft alles keurig uitgelegd. Routes van examen al voor 80% voorgereden dat was zeer prettig in een stad waar ik verder nooit kom.
Voor 2 e keer les gehad en geoefend op de bijzondere verrichtingen. Uiteindelijk alles onder de knie gekregen.
Een goede intensieve begeleiding in mijn weg naar het auto rijbewijs. De rijinstructeur Eddie Grandia heeft me goed geholpen, als er iets wat meer geoefend moest in bijvoorbeeld bijzondere verrichtingen wat ik graag wilden dan ging hij er helemaal voor door mijn hierin te helpen. Ook op drukke gevaarlijke punten in de stad bijvoorbeeld was zijn inzet en betrokkenheid erg aanwezig door in drukte door de straten te lessen en mijn aan wijzigingen en tips te geven.
1/2 Dag cursus - BE Rijbewijs. Prima ontvangen, goede instructies en een gezellige dag.
Gezellig de hele ochtend met Felix in de auto gezeten. Een strenge leraar die je op je flikker geeft als je niet oplet, maar zeker ook de spanning van het naderende examen weet te halen. In één keer geslaagd, dus dik tevreden.
Begeleidingen was heel erg goed en zeer prettige instructeur
Vorige week ben ik geslaagd voor mijn rijexamen na veel gedoe door Corona. Altijd met plezier in de auto gezeten bij mijn instructeur en daardoor in een keer geslaagd. Het enige minpuntje was dat we de uren precies hadden uitgestippeld, zodat we perfect uitkwamen met lessen en examen. Later bleek echter dat het niet klopte en moest ik er nog 4 lessen bijkopen... Verder was alles goed geregeld en stond mijn instructeur vrijwel altijd op tijd op de stoep. Als dit niet zo was kreeg ik een telefoontje en reden we langer door. Smits Rijschool zelf zou ik aanbevelen, maar ik kan niet spreken over elke instructeur (ik heb er natuurlijk maar een gehad). Het rijvoertuig is net voor mijn examen vervangen. De vorige vond ik heel fijn, maar aan de nieuwe moest ik erg wennen (o.a. een krachtigere rem en andere navigatie, natuurlijk ook andere dingen)
Ik had de uitdaging om voor de zomervakantie na een periode van Corona nog even snel het BE rijbewijs te behalen om de caravan te mogen rijden i.v.m. een nieuwe auto die meer toelaatbare totaalmassa heeft. Bij Smits opleidingen kon ik snel terecht in vergelijk met andere aanbieders van het BE rijbewijs, helaas de eerste keer gezakt in Nijmegen. Vervolgens heeft Smits opleidingen geregeld dat ik binnen 2 weken opnieuw kon afrijden en dat zelfs in Rotterdam (waar ik zelf woonachtig ben). Geen enkele andere rijschool kon dit zo snel regelen aangezien het CBR volledig volgeboekt zit. Mijn instructeur Joost heeft in een ochtend tijd mij de trucjes geleerd voor de speciale verrichtingen. Zelfs als het eenmaal goed ging door geoefend zodat ik meer zelfvertrouwen kreeg. Door de rust, en logische uitleg, soms ook nuchtere kijk op het rijden met een lange aanhanger heeft Joost bij mij alle nervositeit weg genomen. Het examen ging prima met als resultaat geslaagd. Natuurlijk zelf gedaan zoals Joost dat mooi vertelde nadien, maar alsnog wil ik Smits opleidingen en Joost heel erg bedanken dat ze dit allemaal geregeld hebben gekregen. Nu kan ik alsnog met de caravan op vakantie. Bedankt !
Lessen zijn duidelijk. Fijne instructeurs en programma op maat. Top!
Ik ben heel erg blij dat ik voor jullie heb gekozen, bedankt.
T.g.v. de corona heb ik het theoriegedeelte zelfstandig zonder training van Smits uitgevoerd. Het praktijkgedeelte met examen alles op een dag is mij uitermate goed bevallen. Complimenten voor Gert-Jan Strik.
ik had Theo Smits als instucteur. Super vent die je op je gemak stelt. We hebben over alles kunnen buurten en dat is fijn want dan staat de druk er niet de hele tijd op. Erg tevreden
Voor mijn E rijopleiding heb ik gekozen voor Smits. Mijn rij-instructeur heb ik als zeer prettig ervaren. Door de één op één opleiding kon ik snel de benodigde stappen maken. Door mijn enige ervaring was ik dan ook al snel klaar voor mijn examen. Zoals mijn rij-instructeur dan ook aangaf, we gaan voor een 9. Dat hebben we voor mijn gevoel dan ook wel behaald. En vol zelf vertrouwen het examen afgelegd. Hieronder mijn aandachtspunten voor de organisatie zelf: - Telefonisch slecht te bereiken. - Lestijden, er wordt geadverteerd met een dag opleiding echter was het examen om 13:00. We starten in mijn geval om 7:30. exclusief pauze heb ik 5 uur les gehad. Dit is geen dag opleiding. Ondanks deze aandachtspunten heb ik de rij-opleiding als zeer prettig ervaren en zou ik het zo weer doen.
Na een ochtend met Felix, ben ik vol vertrouwen het examen ingegaan. Met als eindresultaat “GESLAAGD”!
Een leerzame opleiding. Stef weet de kandidaat in korte tijd klaar te stomen voor het examen. Daarnaast worden er waardevolle tips gegeven om goed en veilig met de b+e combinatie door het verkeer te manoeuvreren. Ik ben uiterst tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en kan deze rijschool van harte aanbevelen.
Wilde proberen om mijn e- rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Smits heeft hiervoor prima mogelijkheden. 5 uur les en aansluitend examen. Instructeur was duidelijk en bekwaam. De lesauto en aanhanger waren ook prima om mee te lessen.
Mijn be gehaald in een keer, goede duidelijke uitleg over de belangrijke punten van het examen. De rijinstructeur die ik had was een oude rot in zijn vak, zeer goede uitleg en duidelijk naar mij toe. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.
Een fijne man als instructeur ( Paul...Smits ) Had ergens wel mijn zelfvertrouwen een beetje afgenomen waardoor ik eigenlijk op meer momenten ging twijfelen over beslissingen. Dank u!
goede en duidelijke uitleg gehad!
toppie
Goede les gehad met uitleg etc. en vervolgens geslaagd!
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen