In een woord, top
Het rijden in een vrachtwagen met schakelen heb ik zwaar onderschat. Ik was het verleerd en de eerste keer veel teveel bezig met schakelen ipv aandacht voor de weg en verkeer. In mijn priveauto en camper rijd ik al vele jaren in een automaat. Gelukkig al doende leer je en na een extra les en wat oefenen in een schakel auto ging het snel beter. Ik heb 3 instructeurs (1 x 4 uur en 3x 2 uur les gehad) en achteraf is me dit goed bevallen, alle drie waren zeer professioneel , geduldig en hadden veel aandacht. Veel handige tips en situaties ervaren die de veiligheid ten goede komen. Voor iedereen met een camper zouden wat lessen goed zijn, los van wel/niet het C1 rijbewijs halen. Ik had niet de intentie om vrachtwagenchauffeur te worden, maar omdat onze camper volgeladen wel iets over de 3500kg gaat is het C1 rijbewijs handig om gedoe te voorkomen en onze camper kan opgewaardeerd worden. De theorie heb ik in eigen beheer met het NKC Lesmateriaal gedaan.
Plezierige voorbereidingsuurtjes tot mijn examen.
Het was super goed met Theo
Goede snelle reactie met indchrijven e.d. Les vooraf was erg duidelijk, maar dat moest ook wel want er moet veel gestuurd worden. Het vraagt veel energie. Redultaat was uiteindelijk goed.
jamner dat Smits geen invloed heeft op examen, examinator
Super lessen gehad, geweldige instructeurs en die ga ik zeker missen!!!
Wat een geweldige instructeur die Felix veel gelachen, ook, nog belangrijker, veel geleerd. Ben op deze dag goed geinformeerd waar op te letten bij het rijden met aanhanger. Niet alleen op gebied van examen doeleinden maar ook veel uitleg en tips gehad over het hoe en wat in de dagelijkse praktijk. Mocht eigenwijs zijn tijdens de lesperiode, mijn eigen inzichten uitleggen en werd dan gewoon naar de oefening op mijn nummer gezet. Alles was goed geregeld, prettig en duidelijk. Ook vooraf ruim op tijd geinformeerd via de email. Wat te doen, hoe voor te bereiden, wat te verwachten etc. Gewoon top die Smits Opleidngen. Als mogelijk altijd Felix boeken als instructeur! Leuk, gezellig, leerzaam en eerlijk.
Hele fijne rijschool waar men ook met jou meedenkt. Zeer ervaren instructeurs die rust en vertrouwen geven. Top rijschool en zeker aan te bevelen.
Het was een zeer prettige ervaring om mede dankzij jullie ik in 1x ben geslaagd. Mede dankzij mijn instructeur, Ad, had ik het gevoel er geheel klaar voor te zijn. Goeie tips en aanwijzingen. En het was nog gezellig ook. Dus erg bedankt, ook voor de dame aan de telefoon die ervoor heeft gezorgd dat ik zo snel kon afrijden.
Heftruck certificaat behaald onder uitmuntende begeleiding van Theo. Ik was hier voor de tweede keer en het ging nu een heel stuk beter. Geslaagd dus! Ook de lunch was uiteraard weer zeer goed geregeld.
Een hele goede rijschool met goede insteructeur
Aanmelden en afspraak maken was zeer eenvoudig met duidelijke uitleg. De lessen verliepen ook goed met opnieuw heldere uitleg en een goede voorbereiding op het examen. En niet te vergeten, het was ook gezellig met Helmondse Jan!
Hele fijne instructeurs gehad, zowel bij de theorie lessen, als bij de praktijk lessen! Ze hebben je altijd het gevoel gegeven dat je gaat slagen!
Door instructeur Henri les gekregen. Goede klik duidelijke uitleg en ook stukje herhaling. Daardoor goed voorbereid en geslaagd. Bedankt!
Rustige ervaren instructeur die me in een dag met succes heeft klaargestoomd voor praktijkexamen.
Ik heb de BE aanhanger rijbewijs opleiding met Henry als instructeur van Smits Opleiding gehaald. Ik moest twee keer de examen doen, en in beide keren was er een leerzaam ervaring. Henry was altijd vriendelijk en behulpzaam.
Zowel de eerste als de tweede keer goed voorbereid het examen ingegaan. Helaas pas de tweede keer geslaagd maar fouten maken blijft menselijk. Smits heeft me prima door dit traject geleid, dus daarover ben ik dik tevreden.
Was een fijne leerzame duidelijke les
Mijn ervaringen met jullie zijn alleen maar goed! Tijdens de AVB werd steeds goed gekeken naar het niveau waar ik op dat moment zat en wanneer ik verder was dan een ander, kreeg ik ook individuele opdrachten/oefeningen zodat ik verder kon leren en dus niet steeds hoefde te wachten op anderen. Ik vond dat alle instructeurs goed konden inspelen op de niveau-verschillen. Ik heb verschillende instructeurs gehad wat ik wel prettig vond omdat sommigen net wat andere tips en tricks hadden waar ik veel profijt van had. Wat ook zeker gezegd moet worden is dat ze goed inzicht hebben in de geplande uren of dit haalbaar is of niet. Zo werd er bij mij aangegeven dat ik bij de avb prima wat uren kon schrappen. Ook bij de avd verschillende instructeurs gehad maar dat zeker niet als negatief heb ervaren. Ook het contact met kantoor (voornamelijk met Bernd) heb ik als erg goed ervaren. Ik heb 2 keer een les moeten verzetten, wat in de drukke periode niet altijd even makkelijk was voor hen maar ze kregen het wel steeds klaar. Ook het last minute een extra les avd plannen, (op mijn vraag) verliep vlot. Na het behalen van mijn avb heb ik 's avonds mijn mogelijkheden gemaild ivm wisselende diensten en de dag erop was de hele avd en examen al gepland. Erg fijn. Tijdens de avb en avd was de feedback met regelmaat dat ik teveel in mijn hoofd zat, minder moest denken en gewoon doen. Dit lukte me helaas niet goed omdat ik veel te graag mijn motor rijbewijs wilde halen. Bij deze wil ik laten weten dat ik nu ik mijn rijbewijs heb, ik al flink wat kilometers met een "leeg" hoofd heb gereden. Ik geniet nu volop!
Zeer comfortabel, veilige omgeving, veel geleerd.
Bijzonder leerzaam op een leuke en attente manier!
Ik had nog geen ervaring met het besturen van een vrachtauto en werd van begin tot eind prima begeleid. Door rust en geduld te bewaren heb ik mijn rijbewijs C snel en zorgvuldig behaald. Als ik straks enige ervaring heb met vrachtauto rijden kom ik zeker terug voor mijn E achter C.
Prima!
Ik werd erg op mijn gemak gesteld in de auto waardoor je je veilig in de auto voelt. De sfeer was veilig
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen