Leuke toegankelijke instructeur. Rustige en duidelijke uitleg.
Op 11 april heb ik mijn aanhanger BE rijbewijs behaald bij smits opleidingen. Ik heb die dag een fijne instructeur gehad Henri Arendsen die rustig was en alles goed deed uitleggen . Bedankt voor deze leerzame dag!
Ik ervaar mijn periode bij Smits als erg positief. Na een wat mindere evaring bij een voorgaande rijschool heeft Smits het gelukkig heel goed opgepakt. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik na bloed, zweet, tranen én flink wat manuren eindelijk mijn rijbewijs heb binnen gesleept. Veel dank naar Pedro en Paul die me uitstekend hebben begeleid. En Paul nogmaals bedankt voor je flexibliteit (lees: de lange ritjes naar het prachtige liempd) en de gezellige lessen. Een absolute aanbeveling vanuit mijn kant!!
Smits is groot genoeg om heel professioneel en flexibel te zijn, daarnaast klein genoeg om je goed “thuis” te laten voelen en de persoonlijke aandacht te krijgen. Ga zo door!
Makkelijk in contact, planningen zijn perfect af te stemmen. Instructeurs weten wat ze doen, tuurlijk heb je altijd een betere band met een als een ander maar ze zijn wel duidelijk. lessen zijn goed afgestemt al had ik wel 1 of 2 avb lessen teveel naar mijn mening. Ook vind ik het raar dat ik voor het gebruik van een voertuig op examen van 50min ik meer geld betaal dan voor een les van 2 uur
ik heb veel van Twan geleerd in een korte periode. ik moest wel weer wennen met het kijken maar hij heeft het mij goed aan geleerd Nogmaals bedankt voor de leerzame lessen!
Goed gegaan, door corona is alles natuurlijk anders. Desondanks toch mijn rijbewijs gehaald.
Er werd op een duidelijke en prettige manier les gegeven door Theo.
Super goede rijlessen gehad van Annemarie. Altijd heel leerzaam en gezellig. Alles was top geregeld. Bedankt Annemarie!
Goed rijles gehad van Johan Zeldenrust, een aanrader!
Veel geleerd in een korte tijd, daarna in 1 keer geslaagd
Ik heb het rijlessen als erg prettig ervaren. Loes was een fijn instructrice. Blijft altijd rustig maar wel duidelijk in haar uitleg. Weet precies waar je nog aan moet werken en maakt dit ook bespreekbaar. Top!
Bedankt Annemarie! Annemarie is een erg fijne instructrice, rustig, vriendelijk en geeft goede uitleg. Ik kom zeker terug bij Smits voor mijn motor A. Ik kan Smits opleidingen aan iedereen aanbevelen.
Lessen van Annemarie waren super leuk en leerzaam. Heb genoten en ben in 1x geslaagd!
Een hele fijne ervaring ik heb een hoop aan Eddy te danken. Hij heeft me er met een goed gevoel klaar voor de examen gemaakt. Een topper!
zeer goed
Goed advies, duidelijk en vakman!
Super les gehad van te voren! Daarna meteen geslaagd!
Hellemaal super
Stef heeft me in 1 ochtend klaar gestoomd voor mijn BE rijexamen. Veel oefenen en confrontatie met fouten zorgt voor het benodigde inzicht en zelfvertrouwen om het examen aan te vangen. De lat van Stef ligt hoog, zodat je goed voorbereid aan het examen kan beginnen. Bedankt Stef! Het waren 4 intensieve uren. Met zijn ups en downs, maar met een goed slot.
Eerst hebben wij 2 uur alleen maar geluisterd naar hem en werd iedereen er een beetje moe van. Toen konden eindelijk op de scooter. Werkte ook nog het apparatuur niet. Vond ook niet dat antoon het heel goed kon maar dat is mijn mening. Ben blij dat ik geslaagd ben!
Voor een fijne lessfeer en duidelijke instructeur bij rijschool Smits. Snel aan de beurt komen voor rijles en altijd op tijd. Johan Zeldenrust heeft heel netjes mijn lessen verzorgd, ik ben super blij met him! Hij is een TOP instructeur! Als je wil meer duidelijkheid en inzicht in het verkeer en het rijden in het openbare weg in mooie stad Tiel en in een prachtige DAF_XF. Smits Opleidingen, Dankjewel!
Bedankt voor deze leerzame dag. Mijn instructeur heeft super uitleg gegeven en nam de tijd. Erg geduldig en luister goed naar al je vragen. Bedankt John!
Ondanks dat mijn tussentijdse toets laat in het jaar door de drukte kon worden gedaan en mijn praktijkexamen vanwege de lockdown, en verlenging daarvan, 2 keer verzet moest worden ben ik uiteindelijk toch in een keer geslaagd. Dit vooral door de gezellige, maar leerzame lessen van Mark.
Veel geleerd van ad.
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen