Zowel de theoriedagen als ook de praktijkdag is een kwalitatief hoogstaand product. Er wordt naar een goede connectie gezocht tussen leerstof en leerbehoefte.
Ik heb Smits Opleidingen als heel prettig ervaren. Mijn rijinstructeur kon erg goed les geven door de duidelijke instructies te geven en mij goed voor te bereiden voor mijn examen. Ik zou iedereen Smits Opleidingen aanraden!
Zeer prettig begeleiding tijdens theorie als praktijk training! Goede uitleg en vakkundige begeleiding.
03-11-2021 Vandaag mijn c1 rijbewijs behaald. Goede instructeur in een dag Bedankt Theo T Gr P Wintjes
Perfecte lessen alles goed uitgelegd en duidelijk Aardig en fijn persoon
Super, rij-instructeur wat een geweldige mens. Alles wat je moet weten over je examen gaf hij duidelijk aan. Je kan ook je ervaring praatjes met hem delen. Graag tot de volgende keer.
Ik heb mijn rijlessen als fijn ervaren, omdat mijn rij instructeur altijd met mij meedacht. Wanneer ik niet kon lessen was er altijd wel een oplossing. Ook heb ik duidelijke uitleg gekregen en vond ik het leuk om rijles te hebben.
Super uitleg gehad Super instructies Goede begeleiding tijdens het rijden voor BE-rijbewijs. Stef Bedankt Suc6 in de vrachtwagen !
Fijne rijschool goed ervaren
Ik heb 2 lessen gehad: een introductie en een dagcursus. De eerste les was echt de basis, gewoon rijden en kijken wat je al kan. Hier kwamen een aantal dingen naar voren, zoals bijzondere verrichtingen en het kijken voor inzwaai/uitzwaai. Ook de theorie en en het aan- en loskoppelen is hier even behandeld. Met de dagcursus hebben we gekeken naar wat er is blijven hangen. Alles waar volgens de instructeur verbetering in zat, heb ik met de dagcursus op geoefend en verbeterd. Hierdoor is het mij gelukt met behulp van de instructeurs om mijn BE-Rijbewijs in één keer te halen! Met dank aan Theo en Ibrahim!
Top!
Duidelijke uitleg en goede ondersteuning het gehele traject Zeker aan te raden
Prettig gelest, met een goed resultaat tot gevolg.
Mij ervaring is was heel goed! De instructeur gaven je de vrijheid om goed te oefenen en het rijden door te krijgen Wat ik alleen wat minder vond was de communicatie tussen de planning en mij.
Voor de C1 rijles bij Smits Opleidingen kan ik alleen maar zeggen dat de docenten weten waar ze over praten en enthousiast proberen mij die kennis met geduld bij te brengen. Het is niet een standaard afraffelen van standaard dingen maar inzicht in verkeer en situatie om zo gedegen en veilig aan het verkeer deel te nemen.
Zeer tevreden met deze rijschool en instructeur Johan. Alles van A tot Z goed geregeld en uiteindelijk met een positief resultaat mijn C rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader voor iedereen die snel en kundig wil worden opgeleid. Nogmaals dank allen.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Leuke instructeurs Net materiaal
vakkundige lessen waardoor je snel de motor onder controle hebt . Ik ben 1,93m waardoor de motor wat aan de kleine kant was voor mij , maar toch theorie , AVB en AVD alle 3 in 1 keer gehaald
Instructeur bepaalt goed wat je ervaring en kunde is en weet daar goed op in te spelen door je, op rustige, nette wijze, te wijzen op je tekortkomingen.
Mijn meeste lessen had ik bij dezelfde instructeur (Jacky). Geeft duidelijke instructies en uitleg, maar wel op een hele relaxte, rustige manier. Zij weet ook elke keer waar je gebleven bent. Heel tevreden over haar manier van lesgeven.
Eerder twee keer gezakt voor mijn scooter praktijk, bij Smits is het dankzij de goede en geruststellende rij instructeur wel gelukt.. Super bedankt Anton voor je goede hulp!
Ik heb de gehele opleiding C en CE als zeer positief ervaren, instructeurs zijn zeer ervaren en komen zelf uit de praktijk en dat voel je terug in manier van lesgeven zowel in de theorie als de praktijk lessen met een goede dosis humor op zijn tijd. Materieel waarmee je lest is goed op orde, en afspraken worden nagekomen. Kortom het was een pittige opleiding maar heb onvergetelijke tijd gehad en met een goed resultaat kunnen afsluiten waarvoor ik het hele team van Smits wil bedanken. Toppie!!
Instructeur paste zich goed aan, naar wat ik al wel en niet kon. Zette een prettige sfeer neer. Uitstekend!
Uitstekende begeleiding met heldere focus op belangrijkste aandachtspunten in zeer korte tijd. Effectieve bijsturing en tips.
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen