Goede leerschool!! Neemt de tijd voor je. Bedankt daarvoor
Ik heb veel rijlessen nodig gehad, maar Ad bleef geduld houden en aangeven hoe ik mijn punten kon verbeteren. In het begin was ik erg onzeker op de motor, maar kan nu zeggen dat ik heel zeker en met een goed gevoel op de motor kan stappen en rijden.
Tijdens de lessen hebben we vaak stilgestaan en gepraat over het aanpakken van bepaalde situaties. Dat vond ik jammer, want ik had die tijd graag gebruikt om daadwerkelijk auto te rijden. Stef gebruikte daar een bepaald boekje bij. Het zou fijn zijn als je dit zelf ook kunt bekijken (via internet, kopies, etc.). Dan hoeven we in de les daar niet zoveel aandacht aan te besteden en kun je thuis alles nog even op je gemak bestuderen.
Belde vorige week en kon al meteen terecht. Dit ging nergens anders.Toen ik belde voor meer mensen die ook BE moeten halen kreeg ik meteen een veelal datums. Ook bus waarin we reden was zeer prettig om in te lessen. Namens mij bedankt voor de goede begeleiding aan jullie allemaal. En vooral aan Ad Van Dooren echt een toffe man.Dus kortom een geslaagde dag met als resultaat ijn rijbewijs.
Zeer positieve ervaring, goede instructeur die in recordtijd de kneepjes van het vak bijbracht en de juiste examenroutes reed. Voortuig perfect in orde. Goede betrokkenheid van de instructeur ook tijdens het examen. Hier kan de rest van Nederland een voorbeeld aan nemen! Top!
De dag begon vroeg en we zijn vrij snel begonnen. Eerst even wat theorie uitleg en dan aan het rijden. De instructeur Eugene keek eerst hoe je rijdt en wat je al beheerst aan de hand van deze gegevens gaat hij je verder begeleiden wat hij op een prettige manier doet met humor. Dit is erg prettig en je blijft er fris onder. Om 13.00 mocht ik op examen en het ging vrij aardig nog wel wat verbeterpunten maar ik ben geslaagd dus ik ben blij! Bedankt voor een fijne en gezellige lesdag! Vriendelijke groeten, Sander van den Berg
Alles verliep perfect eigenlijk. Ik ben goed geinformeerd en de instucteur heeft mij goed voorbereid op het examen.
Alles was prima geregeld. Examentijden helemaal naar wens geregeld. Ook de theorielessen waren fijn om gevolgd te hebben.
Een hele fijne rijschool, en een fijne instructeur.
Een eerdere communicatie betreft wijziging van de lestijd was prettig geweest maar is door de heer Smits zelf keurig opgelost!
Doel was niet examen te halen maar veilig motor rijden. Anton is daarom streng maar rechtvaardig
Ik heb een hele goede ervaring gehad met het halen van mij BE rijbewijs. Ik had een hele goede betrokken en gemotiveerde instructeur die mij super heeft geholpen!
Uitstekende rijschool. De betrokkenheid van de instructeur is erg goed en ik heb in relatief weinig lessen mijn rijbewijs behaald.
Ik heb meerdere goede tips gehad. Twee punten zal ik nooit vergeten. Deze geven mij meer controle over de aanhanger
minpunt koffie automaat was leeg een keer maar
Zeer snelle service en super instructeur !!
Verbeterpunten , kzou het echt niet weten! Keer lekker terrasje pakken onderweg tijdens rijles! 👍
Voor mij was het prima zo!
Tijdens de lessen, heb ik gemerkt dat niet alle instructeurs op de zelfde lijn zitten qua lesgeven. Bijvoorbeeld de plek op de weg en kijkgedrag. Op een gegeven moment is het dan onduidelijk hoe het CBR het wil zien en raak je hier door in de war. Dit geeft geen prettig gevoel. Het lijkt mij goed dat hier tussen instructeurs aan gewerkt wordt om zo onduidelijkheid bij de leerlingen te voorkomen.
Zeer goede ervaring, en bedankt voor de goede lessen!
nieuwere bus
Hoofdkantoor: Gasstraat Oost 12
5349AV Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen