Het plansysteem moet de planning op kantoor een beter inzicht gaan geven in het aantal lessen van een leerling. Ik heb t/m circa 20 uur om pionnetjes heen gereden omdat er telkens weer een leerling met z'n eerste les moest worden ingewerkt. Hierdoor duurde het veel te lang voordat ik snelle oefeningen kon gaan doen waardoor de bijzondere oefeningen te lang duurde en daardoor in feite te veel geld. Dit is heel makkelijk realiseerbaar en scheelt frustratie. Ik heb een keer op het punt gestaan om om te draaien als ik weer met iemand moest lessen die voor het eerst op de motor stapte. Anton en Ad hebben dit toen goed opgelost door van leerling te ruilen.
Prettige lessen
De lessen zij is heel soepel verlopen. Uitleg is prima.
Ik ben heel tevreden over Smits opleidingen ,en zal het zeker anderen aanbevelen
Opstaplocatie Tiel, is een gekke locatie omdat de auto's er zelf ook niet staan.
Ad van Dooren is een geduldige en prima instructeur, mooie nieuwe voertuigen. Heb mijn C en CE in korte tijd weten te behalen. Smits opleidingen bedankt.
alles werd netjes en duidelijk uitgelegd! heel blij met de instructeur theo! nog bedankt!
De tijd tussen de eerste keer opgaan voor theorie en de volgende keer, was erg lang. Tevens de planning na het behalen van de theorie voor het praktijk examen was lang.
De documentatie rondom regels aanhanger en weegbrief, kentekenbewijs zouden prettig zijn om te ontvangen als fysieke kopie op papier voor aanvang eerste les.
Dank aan de fijne les en instructies van Dennis. Zeer fijne instructeur.
Het was een gezellige dag, de dag begon alleen we heel erg vroeg, haha
Vandaag geslaagd voor mijn 2 daagse opleiding met aanhanger. Zeer tevreden en blij , goed les gekregen van de instructeur John vd Ven. Ik zal jullie zeker aanbevelen ! En als laatste petje af voor John vd Ven .....voor zijn lange adem want ik dreef m af en toe tot wanhoop . Super !!!!
zeer goed ondersteuning
Zeer betrokken, helemaal goed!
Veel geleerd in 4 uur lestijd. Aansluitend examen gedaan en geslaagd.
De complete opleiding was voor mij leerzaam op een rustige manier die mij zeer aansprak, dit alles onder begeleiding van de heer Leo Coenders. Vanaf het moment dat ik binnen kwam tot het einde geeft Leo je een rustig gevoel, hij is zeer deskundig en doet dit met de nodige vriendelijkheid. Echt aan te bevelen.
Voor mij was alles perfect
Ik vond dat alles goed en duidelijk uitgelegd werd.
Ik zou het fijn vinden om voor het te betalen bedrag wat meer les geld te mogen krijgen. Hiermee bedoel ik later bij cbr aankomen. In het pakket stonden 2 consumpties. Ik heb echter de eerste dag er 1 moeten betalen en de tweede dag alles. Hiernaast was de koffie bij het cbr niet gratis en dit stoorde me wel, dit ook weer omdat je zoveel betaald voor deze mensen.
n.v.t.
Ad is een fijne instructeur om les van te hebben
Uitstekende instructeur en prettige omgang. Deskundig en professioneel.
Hoofdkantoor: Gasstraat Oost 12
5349AV Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen