Geen
Het lijkt wat druk hierdoor is het inplannen van lessen wat minder, en duurt reactie op de mail wat langer. Via de telefoon is alles wel meteen geregeld. Tot slot wordt er vaak toch wel een minuutje of 10 van iedere lestijd afgesnoept.
Veel geleerd van de cursus waaruit een goed resultaat is gekomen. Door duidelijke aanwijzingen en aandachtspunten die werden uitgelegd door de instructeur kon het eigenlijk niet meer mis gaan. Bedankt voor het behalen van aanhanger rijbewijs!
Niks
Communicatie tussen de beide instructeurs/verschillende werkwijze van de instructeurs. Als je afwisselend les krijgt van 2 verschillende instructeurs dan is dit soms lastig, omdat er in een aantal gevallen anders wordt gedacht over de manier van motorrijden
Kantine mag wel iets uitgebreider... ;-)
In eerste instantie stond op de website dat er ook op zondag les gegeven werd. Dat was niet zo, ik had begrepen dat er een nieuwe instructeur niet was doorgegaan. Jammer, want met mijn drukke baan, is het weekend ideaal op te lessen.
geen idee
Niet van Toepassing.
Gewoon goed en deskundige begeleiding
???????
- Pakket aanbieden is prima en goede trigger. Zou gekoppeld mogen zijn aan tussentijdse evaluatie (na 2 lessen) => gaat wel of gaat bij jou wellicht niet lukken binnen pakket. En vervolgens, stick to plan. - Mogelijk inzet lesmotor voor langere mensen. - Echt max 2 personen per les. Zelf meegemaakt dat ik onnnodig lang rondjes kon/moest rijden. Zonde van de les.
Goede instructie gehad, prettige persoon en de 1e keer geslaagd! Bedankt voor de begeleiding.
super materiaal om mee te rijden, goede begeleiding
Ervaren instructeur. Duidelijke uitleg.
er word goed met je meegedacht als je een keer niet kunt met lessen. zodat je veel lessen in de week kunt doen
Hoofdkantoor: Gasstraat Oost 12
5349AV Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen