Nvt
Het warme eten voor de magnetron zou ik weg laten en 2 broodjes extra voor in de plaats doen.
De instructeurs waren vriendelijk, behulpzaam en rustig ze konden alles goed uitleggen met voorbeelden en het soms zelf voor te doen, top
Eigenlijk niet
De instructies van Ad waren helder en opbouwend, daar kun je iets mee. Hij kan goed inschatten wie hij voor zich heeft en hoe daar mee om te gaan.
Goede en fijne rijschool
Advies over wat voor les goed is (advies les scheelt in de kosten en is ons niet aanbevolen) Dus meer met klant meedenken.
beter met elkaar overleggen. de instructeurs hebben verschillende adviezen die niet met elkaar stroken. Afzonderlijk van elkaar kunnen ze ze prima uitleggen maar 1 lijn in de adviezen is in mijn optiek beter.
persoonlijk vond ik het veel prettiger om alleen 3 uur achter elkaar te lessen ipv 6 uur met twee man.
Leuke instructeur,!
Contact van kantoor naar instructeur
Mogelijk beter onderhoud aan de motoren. Zie hierboven. Na het behalen van het AVB examen moesten de afspraken weer opnieuw ingepland worden en kregen we te horen dat er geen ruimte was. Dit is natuurlijk vreemd omdat bij zowel slagen als zakken er nog meer lessen nodig zijn.
Als iemand Spoed opleiding doet Doe er dan ook Spoed achter planning is soms een zooitje
Kijk eens naar de werktijden van de instructeurs. 12 uur werken lijkt mij niet bevorderlijk voor de persoon zelf. Ook is het volgens mij dan lastig om goed les te blijven geven. Eind van de dag wordt het wel minder lijkt mij.
Ik werd vriendelijk geholpen toen ik me eigen opgaf voor het be rijbewijs en kon na 2 weken al gelijk de cursus doen, ook de cursus dag zelf heb ik erg leuk ervaren en raad het iedereen aan! Kortom topbedrijf!
Ik vond de staat van de motor soms wat minder. Dit wordt wel snel opgelost. Maar geeft een beetje een onbetrouwbaar gevoel als beginnende motorrijder.
Goeie en duidelijke uitleg zeer vertrouwelijk goeie instucteur
De twee dagen waren zeer leerzaam ik zelf had het te licht ingeschat met door deze toppers toch met een goed resultaat behaald
Perfectegedegen cursus en zeer klantvriendelijk personeel
Hoofdkantoor: Gasstraat Oost 12
5349AV Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen