4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel van geleerd tijdens de training, wat ik misschien in de toekomst kan toepassen.

• Training afgerond in: maart 2013

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en heldere training, lerares weet waar ze het over heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige training. Voelde mij erg op mijn gemak. Fijne trainer. Heb er veel van geleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Training Kiezen, in mijn geval zeer 'dedicated' gegeven aan een andere cursist en mijzelf samen door trainer Erik van Gend. Reden was dat wij 'buiten de gemene deler van de andere cursisten vielen en derhalve een persoonlijke aanpak verdienden' volgens het Yearth intake team. Ervaring: Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training is het directe contact, de praktische invulling werd op de cursist toegespitst en inzicht werd verschaft in het hoe het werkt; kiezen en hoe ik dat doe in de praktijk. Ik heb nu een nieuwe kijk op kiezen en pas dit ook in mijn dagelijks werk toe. 'Kiezen is een keuze!'

• Training: KIEZEN
  • Training afgerond in: december 2013

4 sterren: goede service, goed behandeld

Confronterend, wat goed is omdat inderdaad gelukkig doe ik bepaalde dingen zelf. Dan kan ik er dus wat aan doen. Vlot. De trainer had snel inzicht in wat valkuilen voor deelnemers zijn en daarnaast ook ervaring in wat voor 'vervelende' gesprekssituaties de deelnemers in terecht kunnen komen,. Door bovenstaand ervaarde ik de training als vernieuwend.

• Training: Persoonlijke Effectiviteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel sterke trainster persoonlijke aandacht individueel leerproces er wordt echt wat met je leerdoelen gedaan zowel inzichten als praktische handvatten van weten naar voelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg waar je ogen door geopend worden. Zeer gedreven cursusleider waar je met plezier naar luistert.

• Training: Praktisch Leidinggeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onzettend goede leeraar die heel goed mensen kan lezen en daardoor al heel snel (in mijn geval) kon aangeven wat de problemen zijn waar ik tegen aan loop. Hij heeft me heel veel over mezelf geleerd.

• Training: Praktisch Leidinggeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb geleerd hoe communicatie van binnen uit werkt, een eyeopener om hierin een ontdekkingstocht gemaakt te hebben. Deze training is echt een aanrader!!

• Training afgerond in: november 2013

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer duidelijke en prettige training. Duidelijke uitleg met voorbeelden, Wouter Raatgever prima docent.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze training heeft mij laten inzien waardoor ik telkens door onzekerheid overmand werd, ik begrijp nu waar dit door kwam en kan er ook echt wat mee. Ik voel me zoveel beter op mijn werk en mijn prive omgeving. Hele praktische handvaten, heldere inzichten zeer ervaren trainer. Ook de kleine groep vond ik heel prettig, we hadden allemaal hetzelfde niveau en doelstellingen waardoor de feedback van andere deelnemers ook waardevol was.

• Gevolgde training Assertief Optreden en Communiceren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik realiseer me nu ineens waarom ik steeds tegen weerstand opliep in gesprekken, krijg zulke positieve reacties van zowel klanten als collega's. Ik heb hier echt veel van opgestoken, boven verwachting dat ik in 2 dagen zoveel kon opsteken. Yearth maakt de belofte meer dan waar.

• Gevolgde training Daadkrachtig Overtuigen en Beïnvloeden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als je inzicht in je eigen gedrag en communicatie wilt krijgen, moet je deze training zeker gaan volgen. Ik ben echt anders tegen dingen aan gaan kijken en krijg zoveel positieve reacties terug uit mijn omgeving, zowel zakelijk als prive. Bedankt YEARTH!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super training. Ik heb erg veel geleerd wat direct toepasbaar is in mijn praktijkomgeving. Prettige bijkomstigheid vond ik dat de groepen goed zijn samengesteld. Deelnemers sloten goed op elkaar aan. Bevlogen trainer met een enorme dosis aan ervaring.

• Gevolgde training Daadkrachtig Overtuigen en Beïnvloeden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is de tweede yearth training die ik gevolgd heb en ik ben wederom heel enthousiast. De trainer was inspirerend en merk nu al dat ik effectiever werk. De begeleiding vanuit yearth is erg goed, vooraf wordt je goed ingelicht en je kunt ook achteraf bij de trainer terecht voor vragen en uitleg. Ik ga een volgende training ook zeker weer bij yearth volgen.

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan in deze training en ben erg blij dat ik de stap genomen heb om deze te volgen. In mijn werk merk ik al verschil en dit krijg ik ook terug van andere collega's. De begeleiding vanuit YEARTH was bijzonder persoonlijk, na de training kon ik nog verschillende situaties met de trainer overleggen en heb hierdoor ook naderhand nog goede begeleiding gekregen. Ze maken hun spreuk over de persoonlijke aanpak dan ook echt waar. Ik kan de training Persoonlijke Profilering van YEARTH dan ook iedereen aanraden!

• Gevolgde training Persoonlijke Profilering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nog maar 2 maanden na de training krijg ik al positieve feedback van mijn manager en collega's. Ik begrijp nu veel beter hoe ik over kom op anderen en weet mezelf nu sterker te profileren binnen de organisatie. Met betrekking tot YEARTH kan ik ook alleen maar positieve ervaringen delen. Ze besteden veel aandacht aan het samenstellen van de groepen, zodat je in een groep terecht komt met deelnemers die op een gelijk niveau functioneren. Ik had een hele leuke groep en heb ook van hen veel kunnen opsteken. Ook de organisatie was super, veel persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg.

• Gevolgde training Persoonlijke Profilering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb deze training als bijzonder leerzaam en inspirerend ervaren en zou deze een ieder kunnen aanraden!

• Gevolgde training Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een uiterst leerzame en inspirerende training. De organisatie was uitstekend en bijzonder klantgericht, de trainer Colette Sietsema was heel ervaren en inspirerend. Een echte aanrader!

• Gevolgde training Assertief Optreden en Communiceren

4 sterren: goede service, goed behandeld

“Goede training, waar ik veel heb geleerd in korte tijd. Wat mij het meest heeft aangesproken in deze training is de snelle interpretatie van het “probleem” en het geven van oplossingen.”

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede training die ik zeker kan aanbevelen. Doordat ik deze training gevolgd heb werk ik prettiger samen met mijn collega's en krijg ik echt committment wanneer ik iets van ze vraag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is mijn derde YEARTH training. Iedere keer ben ik onder de indruk van de kwaliteit en inhoud van de trainers en training. Ik verheug me erop om aan de slag te gaan met alles wat ik geleerd heb. Nu dan een training gehad van Erik van Gend, wat een unieke en inspirerende ervaring! Ik had het nodige over Erik van Gend gehoord en was dan vooraf al benieuwd naar zijn trainingen. Echte aanrader! Ik kijk ernaar uit om weer budget beschikbaar te krijgen en een training te mogen volgen.

• Gevolgde training Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een boeiende ervaring en inspirerende trainer. Een training die prikkelt om met jezelf bezig te zijn en waar je echt iets aan hebt, voor nu en in de toekomst!

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een unieke ervaring. IDe training heeft mij aangezet tot een nieuwe en effectievere manier van leiding geven aan mijn afdeling. De terugkoppelingen en resultaten vanuit mijn team zijn direct zichtbaar en maken dat ik me zelfverzekerdere voel in mijn functioneren.

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.