4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond dat de trainer "tailor advies" geeft. Specifiek voor mij. Erik, de trainer, is instaat om een correcte profiel van de deelnemers te maken en op basis hiervan de training te geven. Het gevoel dat ik krijg is dat hij in het algemeen dingen bespreekt dat alle deelnemers kunnen gebruiken, en ook dat hij op elk individu in zoomt.

• Gevolgde training Persoonlijke Profilering

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder leerzame training, zeer praktijkgericht. Ik heb veel handvaten gekregen om mijn personeel te coachen en begeleiden, kan het iedereen aanbevelen!

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dankzij deze training heb ik mijzelf weer iets beter leren kennen. Erg leerzaam dus. De persoonlijke feedback van de trainer heb ik als heel prettig ervaren. De kleine omvang van de groep heeft zeker bijgedragen aan een open sfeer.

• Gevolgde training Persoonlijke Effecitiviteit

• Gevolgde training Persoonlijke Effecitiviteit

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Beide trainingen hadden een goede balans tussen theorie/intuïtie, en persoonlijke aandacht vs groepsdynamiek en onder begeleiding van een professionele, prettige trainer. Ik heb veel geleerd en ben gemotiveerd om opgedane kennis in de praktijk te oefenen en daadwerkelijk mijn patronen te veranderen. Echt ontzettend waardevol hoe de trainer de kern van "onhandig gedrag" kan laten inzien (op een respectvolle manier) en vervolgens kennis meegeeft hoe dat anders kan en wat de (positieve) uitwerking dan is. Heel motiverend en zinvol voor werk en privé.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Persoonlijk leiderschap + Effectief beïnvloeden (4mnd)

4 sterren: goede service, goed behandeld

veel persoonlijke aandacht. zeer boeiend geweest. veel geleerd en tot nieuwe inzichten gekomen. nu ze toe gaan passen in de praktijk en dat is soms best lastig. ben daarom nu mijn aantekeningen uit gaan werken.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training daadkrachtig overtuigen en beinvloeden

• Gevolgde training Daadkrachtig overtuigen en beinvloeden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer inzicht gekregen van het denken van mensen in het algemeen.

• Gevolgde training Persoonlijk leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een goede training waarbij echt naar de kern van de oorzaak wordt gekeken voor een goede aanpak. Het is fijn dat de indeling 30% theorie en 70% praktijk is. Zeer leerzaam!

• Gevolgde training Assertief optreden en communiceren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede training met veel persoonlijke aandacht. Je hebt na de training goede handvatten om aan de slag te gaan.

• Gevolgde training Assertief optreden

• Gevolgde training Assertief optreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel positieve, ik heb heel dingen geleerd, en ik ben heel blij dat ik mogen mee maken

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training meer leren over communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cursus heeft mij diverse inzichten en nuttige handvatten gegeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral op persoolijk/prive vlak heb ik veel aan deze training gehad. Wat mij betreft had hij nog een paar dagen langer mogen duren.

• Gevolgde training persoonlijke effectiviteit

• Gevolgde training Beeinvloeden overtuigen

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer positief gevoel aan overgehouden, leerzaam, bruikbare handvatten aangereikt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super training waar ik heel veel geleerd heb. Met name de persoonlijke aandacht tijdens de training sprak mij bijzonder aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan iedereen aanraden om deze training te volgen. Je komt (nog) meer over jezelf te weten. Met deze training leer je niet alleen van jezelf maar leer je ook van de andere deelnemers aan de training. De manier van trainen is ook enorm waardevol. Spelenderwijs met heel veel aandacht en geduld worden (soms ongemerkt) alle vooraf opgestelde doelen bereikt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er werd voldoende tijd genomen voor persoonlijke aandacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de cuadijaowdjiaowd aj aiwdjo aiwdjoa iwjdoi jawdoij awrsus erg leerzaam mede door te kijken te luisteren het geven en ontvangen van feedback door bij andere cursisten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Intensieve training, Zeer goede ondersteuning van de docent om de aangegeven en geformuleerde doelstelling te halen met de instrumenten die ik heb meegekregen. Training sluit perfect aan op de praktijk situatie(s). Deze training is zeer aan te bevelen voor personen die haar/zijn profilering wil verbeteren.

• Gevolgde training Profelering

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.