4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg nuttig en leerzaam. Zeker een aanrader. Ik vond de training erg nuttig. Ik heb veel over mijzelf geleerd en nieuwe manieren geleerd om mijn negatieve gedrag te doorbreken.

• Gevolgde training Assertief Optreden en Communiceren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt aan te raden! Iedereen die tegen assertiviteitspunten aanloopt zou deze training moeten volgen. Veel aan gehad!

• Gevolgde training Assertief Optreden en Communiceren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training gehad met heel veel praktijkoefeningen in combinatie met theorie. Door deze training heb ik heel goed inzicht gekregen in mijn communicatiewijze. De bewustheid, die ik kreeg tijdens de training voor de effectieve communicatie kan ik nu goed gebruiken in mijn communicatie.

• Gevolgde training Effectieve communicatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training geeft je veel inzicht in je manier van (non-verbaal) communiceren. Wat zegt dit over jou en hoe kun je hier gebruik van maken? Een echte eye-opener: luister wat vaker naar je gevoel, dan helpt je bij je eigen profilering. Hoe dit werkt, begrijp je na het volgen van deze training. De groep was goed samengesteld en er was veel ruimte voor inbreng. Hierdoor werd het programma echt afgestemd op de behoeftes in de groep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Training is goed opgebouwd met per trainingsdag een thema. De periode tussen de dagen kun je gebruiken om aan de slag te aan met de aandachtpunten die je meekrijgt op zo'n dag. Op de volgende trainingsdagen ga je vandaar uit verder. De derde dag was voor mij de meest vruchtbare dag. Hoe succesvol de training voor je zal zijn hangt mede af van de samenwerking en klik tussen de andere deelnemers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen!! Deze training helpt je om de juiste inzichten te krijgen om effectiever te zijn in het dagelijkse werk. Je krijgt zaken makkelijker gedaan met minder moeite. Tijdens de training zul je de nodige AHA momenten beleven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer waardevolle training die me heel veel inzichten heeft gegeven in mijn persoonlijk functioneren. Confronterend, maar uiterst leerzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben je bang jezelf werkelijk te zien zoals je bent? Ga dan NIET naar de training van YEARTH. De trainer heeft een messcherp oog voor wat je aan je gedrag en je blik op de wereld kunt veranderen. Zoek je tips en trucjes om een groep mensen aan te sturen? Gan ook NIET naar de training van YEARTH. De trainer gaat direct naar de essentie: de essentie van jezelf. Deze training laat je blik naar binnen richten om weer fris naar buiten te kunnen kijken. Na de training zag ik bij mijzelf en anderen een fundamentele gedragsverandering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik anderen zou vertellen? Een training waar je zeker iets aan hebt. Inspirerende trainer en ook de rollenspellen spraken mij heel erg aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben weer een stap dichterbij in het mezelf leren kennen en accepteren dat ik zo ben. Hele goede trainster, die er alles aan doet om het maximale eruit te halen voor de deelnemers. Veel kennis en doorziet goed wat er gebeurd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geeft je zinvolle inzichten, maar je er wel open voor moet staan. Je er actief in moet stappen. Ik was onder de indruk van hoe goed de trainer dingen kon aanvoelen en onder woorden kon brengen. Dit, en de groep heeft mij veel inzichten gegeven. De openheid/eerlijkheid van de groep sprak me aan. Ik hoopte vooraf op meer praktische/ concrete tips, maar besef nu dat ik meer heb aan deze inzichten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verhelderend en je krijgt echt besef dat je hoofd je gevoel kan overrulen. Wat zegt je gevoel? En dan hier iets mee doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je ervoor open staat, er aan toe bent, zeker doen. Goed voor je zelfbeeld en een springplank om emotionele stappen naar voren te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goed inzicht in jezelf, vooral betreffende je gevoel. Een training om een stap mee vooruit te komen. Zowel op je werk als privé. De aanpak in een groep maar toch aandacht voor het individu spreekt mij het meest aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training, zeker als je er nog niet veel ervaring mee hebt. De effectiviteit is afhankelijk van de groep. Leuke training waarin je 'gedwongen' wordt om kritisch naar jezelf te kijken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan deze trainig aanbevelen. Ik vond het een leuke en afwisselende cursus. Veel dingen zetten je aan het nadenken en reflecteren in plaats van alleen feiten te leren. Erg goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training voor mensen die assertiever willen worden. Goed verzorgt, trainer kan schakelen in de stof afhankelijk van de behoefte. Wat mij het meest heeft aangesproken is de praktijkgerichtheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Effectief, kleine groep, veilige omgeving. Praktische toepassing, goede verhouding informatie - oefenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen dat ik er veel van opgestoken heb. Goede training en trainer, trainingslocatie ook ok.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, vooral doen. Zeer open training. Met name door de kleine groep veel ruimte voor vragen en keuzes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen dat ik de training leerzaam vond, vooral de praktijkgerichte oefeningen spraken mij aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzame cursus, veel praktijkoefening

• Gevolgde training Professioneel adviseren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een aantal vlakken zijn mijn ogen geopend. Met name het onderhandelen door de juiste vragen te stellen was een leerzaam onderwerp. Ik ben door de training bewuster geworden tijdens overleggen en let nu ook erg op mijn gesprekspartner.

• Gevolgde training strategisch accountmanagement

• Gevolgde training Strategisch accountmanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond dat de trainer "tailor advies" geeft. Specifiek voor mij. Erik, de trainer, is instaat om een correcte profiel van de deelnemers te maken en op basis hiervan de training te geven. Het gevoel dat ik krijg is dat hij in het algemeen dingen bespreekt dat alle deelnemers kunnen gebruiken, en ook dat hij op elk individu in zoomt.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.