4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzame training. Door de kleine groep kwam iedereen aan bod met zijn/haar cases, dit heeft mij het meeste aangesproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig en leerzaam, zeker aan te raden. Heb veel geleerd in deze cursus, communiceren, gericht vragen stellen, doorvragen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aanrader, maakt je sterker en een andere kijk op je ervaringen op het werk. Alles is goed geregeld, leuke groep die zich goed samenpakt. De trainer weet goed hoe een persoon in elkaar steekt. Door de praktijkoefeningen kom je uit je comfortzone.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je gaat niet met lege handen naar huis. De trainer ging vooral op praktijk en dat is de ideale leerschool.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leervolle training. De cursus zit goed in elkaar. Trainer is doelgericht en effectief. Het gedeelte over verbale en non-verbale communicatie heeft mij het meest aangesproken!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een leerzame training. Ik ben erg tevreden over de locatie (Zwolle), lunch is goed verzorgd. De trainer heeft mij verder geholpen met slecht-nieuws-gesprekken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goede training, gericht op je eigen leerdoelen. Ook sluit de cursus goed aan op je eigen situaties en leerdoelen. Het heeft mij erg geholpen. Goede training, heel veel geleerd. De training is zeer goed, ruimte om te oefenen en goede feedback van groep en trainer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training, voor veel mensen een verduidelijking en verbetering om je communicatie met een ander te verduidelijken en verbeteren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch. Confronterend, maar na afloop toch fantastische inzichten. De persoonlijke benadering en juist het confronterende dat heet diep naar binnen gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ja zeker aan te raden, zeker vanwege de leermomenten en ervaringen van de andere deelnemers. Hele goede, leerzame training, veel leermomenten. De persoonlijke benadering voor elk persoon. Vooral zo doorgaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat ze dit vooral pas moeten gaan doen als ze het voor zichzelf doen, de kracht van het kwetsbaar opstellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je inzicht in jezelf wilt; doen. De persoonlijke aandacht ondanks de groep heeft mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training was voor mij erg goed, ik kijk anders naar communicatie nu en toets anders nu, enveloppen geleerd ook van andere, voor velen een aanrader, ben zeer gegroeid en nog steeds

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training assertief optreden en communiceren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een aanrader, ik hoop dat alle trainers zo ervaren zijn als deze. Zeer goede training die veel inzicht heeft geboden en die door de trainer professioneel is "neergezet". De diepgang, de oefeningen waarin direct gevoel terugkomt vanuit de werkelijkheid, de grootte van de groep heel fijn dat die zo klein was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je leert met anderen ogen kijken. Wel heel erg intensief, maar tenslotte levert het energie op. Training levert waarvoor je komt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze training is heel erg de moeite waard is en je zult er altijd wat aan hebben. Ben onder de indruk van de training, veel geleerd en ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer de moeite waard als je te maken hebt met blokkades als onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, enz. Deze training heeft veel inzichten gebracht. Oefeningen en de bijbehorende feedback van de trainer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nuttige training over gesprekstechnieken en adviesvaardigheden. Goed toepasbaar! Voor de rollenspellen zijn leerzaam (video opnames).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede praktische cursus zonder blabla! Fijne en kleine groep. De rollenspellen hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zet je aan het denken over jouw als persoon en in je werksituatie. Goede trainer, duidelijke uitleg over verloop van de dagen, goede feedback, duidelijke voorbeeldsituaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou de training aanraden, vooral wanneer je je adviesvaardigheden wilt verbeteren. Ik heb veel bruikbare tips gekregen om mijn adviesvaardigheden te verbeteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze cursus om mijn assertiviteit te verbeteren heeft mij heel goed geholpen in voornamelijk de bewustwording en onderliggende reden van de spanningen die een belemmerende factor zijn bij mijn communicatie, en natuurlijk hoe ik hier mee om kan gaan. De training is goed verdeeld tussen theorie en praktijk en de oefeningen voor thuis zorgen voor een vooruitgang in de tijd tussen beide cursus dagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is intens, interessant en toepasbaar. De intensiteit van het progamma, diepgang spreekt mij aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede cursus om je bewust te maken van je acties en de gevolgen naar anderen. Het oefenen en vetrouwen in de trainer en in de groep hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker aan te raden! Goede training, veel inzichten gekregen. Fijn dat het geen 'vast' progamma was, maar gekeken wordt naar de groep.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.