4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is een aanrader voor iedereen, ik heb veel persoonlijk inzicht gekregen in mijn eigen gedrag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een leerzame training en geeft veel stof tot nadenken. De training zet je aan het denken en de trainer is deskundig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou anderen vertellen dat dat het voor je persoonlijke ontwikkeling een goede training is. Het was zeer leerzaam en gaf een goed inzicht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen aanraden de training zeer zeker te doen. Het is een hele goede en confronterende training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is aan te raden, een hele open en relacte training, veel tijd voor voorbeelden vanuit jezelf. Confronterende trainer die echt zegt wat hij ziet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus was op de eerste dag al een openbaring, dat denkwijze en benadering naar anderen veel te kort schoot bij mij

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer uitdagend traject waar ik heel veel van heb opgestoken. Ik heb het gevoel dat ik nu veel completer ben ontwikkeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen alleen maar positieve dingen vertellen. Ik ben zeer tevreden over de inhoud van de training en hoe alles is gegeven. Het heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne training. Zeer leerzaam!

praktisch, leerzaam, bewustworden

• Gevolgde training effectief beinvloeden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was erg comfortabel om in een zeer kleine groep deze training te volgen en de trainer persoonlijk met je de situaties aanpakt.

• Gevolgde training Assertief Optreden en Communiceren groep 1

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer interessante training met verrassende invalshoeken en bruikbare technieken. Voor de toekomst zeer bruikbaar. Ik zou het een ander aanraden.

• Gevolgde training Strategic Account Management

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer inspirerende training door een trainer met een enorme mentale bagage en ervaring. Daarnaast ook sympathiek, waardoor de cursusdagen ook heel plezierig waren. Door de kleinschaligheid (slechts 3 cursisten) was de cursus heel intensief en interactief. Zeer aan te bevelen...

• Gevolgde training Persoonlijk Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker een aanrader. Kleine groepen en veel ruimte voor persooonlijke begeleiding. Door de spreiding over vier maanden beklijft de informatie en heb je tijd om ermee aan de slag te gaan. De cursus heeft me echt over m'n drempels heen geholpen en in beweging gezet.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Persoonlijk leiderschap (4 mnd)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker aan te raden. Het persoonlijke heeft mij aangesproken, veel interactie ipv slides was erg positief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen, kwetsbaar opstellen en willen leren. Top en zeer toepasbaar. Ontspannen, interactief, realistisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker aanmelden, zeer leerzaam! De trainer traint ahv input van deelnemers. Dat wordt als zeer prettig ervaren. Er wordt veel ingespeeld op de psychologie en de eigen houding. Dit was erg goed. Het is geen truc om te verkopen, maar een houding. Top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, aanrader. Training & trainer verassende inhoud van de motivering. Op de kern van zaken, vernieuwend en toepasbaar. Locatie is prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer aan te raden voor iedereen die op enige wijze contact heeft met klanten. Training was erg interactief en praktijkgericht en ging vol in op de persoonlijke behoeften. Trainer was deskundig, kon goed motiveren en inspireren. De training heeft mij veel inzicht gegeven in de stappen die ik moet/ kan nemen om mijzelf te ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk, maar vooral persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus was intensief en intens. In de vier dagen ben ik geconfronteerd met mijzelf, hoe ik ben, hoe ik reageer en hoe dat efficiënter kan zonder jezelf te verliezen. Maar het is moeilijk om dit blijvend toe te passen in je dagelijkse leven. In ieder geval is een beginnetje gemaakt.

• Gevolgde training Profileren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een training waarbij handvaten worden toegeworpen om beter assertief te zijn en beter te kunnen communiceren. Denkwijze wordt aan licht gesteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel fijn om met gelijkgestemden te praten. Sommige dingen waren herkenbaar, maar wel goed om bij stil te staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan deze training aanraden als je met assertiviteitsproblemen zit. Ik heb goede handvatten meegekregen. Trainer gebruikte goede concrete praktijksituaties en zorgde voor ontspannen sfeer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel geleerd van gedrag naar anderen en mijzelf. Wat mij het meest heeft aangesproken is de zelfbewustwording.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Doen, volgen, voor iedereen handig! De manier/ werkwijze heeft mij zeer aangesproken bij het bewust maken van mijn problemen en de oplossingen aan te geven.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.