5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Buiten ontzettend leerzaam vond ik de training zeer interactief, inspirerend en goed gestructureerd. Goede aansluiting in de groep, fijne trainer. M'n verwachtingen overstegen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je krijgt meer inzicht in je eigen handelen. Ad-hoc inspelen op situaties van mensen en diret trickeren waarom.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen, maar wel als je echt een eigen doel hebt. Gedurende 2 dagen tot de kern gekomen, dat heeft mij het meeste aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met deze training leer je te schakelen tussen de verschillende beinvloedingstechnieken. Trainer is deskundig bevlogen en vlot.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat ik anderen zou vertellen: goede training, zeker met deze trainer voor de groep. Ik heb er heel veel van geleerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Waardevolle training. Kern te pakken waar het vandaan komt en hulpmiddelen om te kunnen verbeteren. Heel persoonlijk.

• Gevolgde training Functionerings- en beoordelingsgesprekken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen. Je ontdekt waar je problemen feitelijk liggen of waar je kunt verbeteren. De persoonlijke aanpak heeft mij het meest aangesproken.

• Gevolgde training Assertief Optreden en Communiceren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel geleerd. Niet alleen theorie & technieken maar ook als persoon. Ik vind de training heel prettig! Het gaat vooral om de persoon en ik denk hier veel aan te hebben. Kleine groep dus veel aandacht voor een ieder. Veel ruimte voor persoonlijke inbreng.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerste twee dagen waren wat 'lastig', de laatste twee dagen zeer zinvol. Dus die krijgen zeker een acht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je moet je eigen leervraag helder hebben om zoveel mogelijk profijt van de training te hebben. De gesprekstechnieken en het beeldmateriaal terugkijken gaf goede inzichten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training. Erg nuttig voor mijn directe junior collega's die willen doorgroeien naar adviseur of waarvan steeds meer verwacht wordt en verantwoordelijkheid rondom advisering neergelegd wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leerzaam, nodig uit om echt aan de slag te gaan. Goed inlevingsvermogen van de trainer, me persoonlijke aandachtspunten (voor eigen ontwikkeling). De vloeiende aanpak, inspelen op de behoefte (flexibel trainingsprogramma, geen standaard lijstje).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een praktijkgerichte training. Duidelijke uitleg, spiegelfunctie in wat ik beter kan doen. Wat mij het meest heeft aangesproken is het rollenspel, dit is heel leuk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb er echt iets aan gehad, veel aanknopingspunten om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Trainer bleef niet aan de oppervlakte, zodat er bij mij ook echt iets in beweging kwam. De zeer persoonlijke aanpak en aandacht, kleine groep was effectief, goede mix van theorie en praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon doen! Vooral 2e dag erg leerzaam en prettig tempo, goed! Trainer heel duidelijk en niet gehaast. Wat mij het meest heeft aangesproken zijn de praktische oefeningen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen: over weerstand en stijlen en de cirkel van ervaring en doen. Postief over de theorie en de reflectie die de trainer bood.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede training met een gedreven, open en kritische docent. Wanneer men bereid is eerlijk naar zichzelf te kijken, is hier veel te leren en te winnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat het een positieve invloed heeft gehad op mijn manier van werken en ik heb hier al veel aan gehad waarvoor dank.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een effectieve training waarin vooral zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling aanbod komt. Het is een goede training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een prettige, ervaren en goede training. Helde en duidelijke uitleg van de cursus. Prettig om te volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training is de eerste training die naar de persoon kijkt en de persoon handvaten geeft om zich te ontwikkelen in plaats van voldoen aan een stramien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training was zeer leerzaam, wat mij het meest heeft aangesproken is het persoonlijke en vol leermomenten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Degelijke, energieke training die je aan het denken zet en bewust maakt van eigen handelen. Ik heb feedback ontvangen waar ik echt iets mee kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou de training iedereen aanraden, het is een zeer doelgerichte training met cassussen en tools waar je gericht mee aan de slag kan. De trainier weet in een korte periode het beste uit je te halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bewustwording, het duiden van je gedrag en je mate van beïnvloeding op processen, taken en verantwoordelijkheden binnen je functie en positie. Dit zijn mijn kenmerken die deze cursus mij gaven. Omdat deze vooral op je persoonlijkheid zijn te betrekken, was het des te meer bijzonder dat de groep van collega’s zich zo open konden stellen naar elkaar – deze training levert dus blijkbaar die veiligheid op zonder alleen maar oppervlakkig te blijven. Mijn complimenten.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.