5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben in deze yearth cursus persoonlijke effectiviteit het meest aangesproken door de openheid binnen de groep. Ik zou anderen vertellen dat de cursus top is en kan hem zeker aanbevelen!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De verdieping die ontstond waardoor er heel veel inzichten kwamen en ik zo een dieper level van mezelf kon ontwikkelen vond ik erg mooi. Een absolute aanrader: DOEN! Je kunt nooit meer hetzelfde zijn:).

• Gevolgde training Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De uitleg van de trainer met daarin je vrijheid van spreken vond ik erg fijn. Het groepsverband (vier pers.) was zeer prettig! Veel gealtereerde doelen. Prettige omgeving en alles was top geregeld. Ik zou anderen vertellen dat het een leerzame, fijne training is die weer uitgebreid kan worden naar andere trainingen. Zeer fijne ervaring.

• Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken is de persoonlijke inbreng, keuzemogelijkheden en het programma van dag twee! Ik zou anderen vertellen dat het leerzaam, verfrissend, actueel en theoretische basis om mee aan de slag te kunnen gaan in de praktijk.

• Gevolgde training Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De manier van interactie tijdens de training, veel doen in plaats van een open boek training, dat vond ik erg fijn. Ik zou anderen deze training aanbevelen over de manier hoe interactief en leerzaam deze training is.

• Gevolgde training Praktisch Leidinggeven

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het programma van de training is afgestemd op de behoefte van de groep. Er is genoeg ruimte voor vragen en persoonlijke afstemming. Veiligheid om te oefenen en 'fouten' te maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er is aan mijn houding en zelfbeeld gewerkt. Waar ligt de verbinding? Niet teveel reflecteren. 80% bezig zijn met de 80% waar ik goed in ben. De trainer is een eyeopener.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De effecten van diverse communicatie middelen hebben mij erg aangesproken tijdens de training effectief communiceren. Goede training, zeker een aanrader voor die personen die moeite hebben met communiceren. Ik kan deze training zeker aanbevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het sprak mij erg aan dat we weinig uit sheets bezig waren. Veel ervaringen met elkaar gedeeld. De samenstelling van de groep vond ik ook erg prettig. Ik zou anderen positief vertellen over de training. Voor iedereen kan het bijdragen. Je kan het in zowel in je werk als in je privé leven toepassen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De connectie tussen mij en mijn trainer vond ik heel prettig, dit heeft mij echt aangesproken aan deze training. Ik zou anderen zeker aanraden om deze training ook te volgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De vrije input vond ik erg fijn, dat sprak mij ook het meeste aan. Ik zou anderen meegeven dat het een leuke leerzame training is door te communiceren met elkaar (soms door elkaar) in plaats van veel lezen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken is de openheid van de trainer (erg enthousiast, meeslepend en vakkundig). Mooie uitstraling! Ik raad anderen zeker aan om deze training ook te volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De open gesprekken en de rollenspellen spraken mij erg aan. Voor anderen zou ik vertellen over dat het een effectieve training is met een klein groepje en dat ik handvaten heb gekregen die ik ook echt in de praktijk kan toepassen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mogelijkheid om praktijkvoorbeelden te gebruiken vond ik erg fijn. Ook prettig is de beperkte omvang van de groep hierdoor veel tijd en aandacht. Ik ga andere vertellen dat ik behoorlijk aantal handvatten heb gekregen om elementen uit de training toe te passen in de praktijk.

• Gevolgde training High Impact Leadership

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inzicht bieden en ontspanningsoefeningen hebben mij het meeste aangesproken aan de coaching. Ik zal anderen vertellen dat ze een yearth coachingstraject zeker moeten overwegen als ze ergens op vastlopen of zichzelf verder willen ontwikkelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De individuele aandacht, ingaan op verschillende situaties, heeft mij het meest aangesproken. Anderen zou ik vertellen dat er genoeg nuttige informatie is om over na te kunnen denken of mee te werken.

• Gevolgde training Excellente Klantgerichtheid

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou dit typeren als; persoonlijk, maatwerk, goede coaching gehad. Ik heb geen ervaring met de open training over High Performance Leadership van YEARTH. Individueel zeker aan te raden, prettig, persoonlijk, maatwerk en inspirerend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak is dat de trainer door middel van reëele voorbeelden en rollenspellen jou uitsteken laat zien hoe je nu communiceert waar de verbeterpunten liggeen. Door de training wordt je bewust van jou manier van communiceren naar mensen en wat de gevolgen hiervan zijn. De trainer neemt je mee aan de hand van reëele situaties in deze bewustwording en laat je zien wat effectief communiceren is.

• Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij erg heeft aangesproken is de hoeveelheid van wat we hebben bereikt in twee sessies. De trainer neemt de tijd, stelt de juiste vragen waardoor het voor de cursist echt eigen wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er was veel aandacht voor je persoonlijke dingen die lastig zijn, dat sprak mij het meest aan. Zeer professioneel geregeld. Duidelijk naslagwerk. En alles in een zeer comfortabele omgeving gegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De onderlinge cohesie van de groep (waardoor we ook veel van elkaar konden leren). Dit werd mogelijk gemaakt door de trainer waarvoor dank! Erg leerzaam, door herkenning nieuwe inzichten gekregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat je oefent kan je ook meteen toepassen in de praktijk en dat spreekt mij heel erg aan. Anderen zou ik vertellen dat het een geweldige kans is om een andere kijk te krijgen op coaching.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een hele prettige, informele en toegankelijke sfeer in de training. De openheid en scherpe feedback om van elkaar te leren hebben mij erg aangesproken. Zeker een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De manier van triggeren van de trainster om ook te beseffen wat je doe en wat voor effect dit kan hebben vond ik erg fijn! Deze training was inzichtelijk en goed te begrijpen, fijn in een kleinere groep en geeft helderheid en diepgang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben het meest aangesproken door de kundigheid van de trainer. Goede observaties door de trainer en aarbij de terugkoppeling, maakt notities, doet direct wat met de feedback die aan haar is meegegeven. Knipoogje is leuk! Voor anderen: het is een fijne training, goede praktijk oefeningen. Voldoende naslagwerk.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.