4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training was leuk. Heb ook de training Persoonlijke Effectiviteit gevolgd, daar heb ik ook veel aan gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een zeer motiverende training. Geeft helder inzicht in hoe processen verlopen. Heldere uitleg door trainer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanbevelen als je niet bang bent om in je eigen ziel te kijken en daaraan te werken. De kleine groep en de persoonlijke aandacht werden zeer gewaardeerd. De intensieve aanpak vanuit het programma leidt ertoe dat er echt aandacht is voor onderlinge ervaringen en kennis uitwisseling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De trainer was enorm geintresseerd en stemde alles goed af met de groep. De training heeft mij echt veranderd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanbeveling. Bij openstelling kun je echt iets bereiken voor jezelf. Flexibel programma, kleine groep en persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een waardevolle aanvulling in mijn persoonlijke ontwikkeling. En kan dit zeker aanbevelen. De open gesprekken met elkaar en de diepgang die de trainer erin brengt hebben mij het meest aangesproken. Het vermogen om tot iedereen door te dringen en door te vragen. Heel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer waardevol in vrijwel elke (semi) leidinggevende functie. Zeer leerzaam, leuk, leuke ontspannen groep. Positief confronterend. Ontspannen sfeer, prettige open communicatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toegevoegde waarde voor je carriere. Zeer zeker een aanrader. De groep + de manier van trainen was super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen! Een goede afwisseling van de theorie en de praktijk opdrachten. De trainer; echt goed, effectief en toepasbaarheid, zoals jij invulling geeft aan deze cursus!! De opbouw van de lessen (theorie) sprak mij aan. De casussen die wij geoefend hebben, dat ze realistisch zijn, toepasbaar en herkenbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ook doen! De opzet, de kleine groep, de karakters v.d. anderen die op het mijne waren afgestemd. Veel van mijn medecursisten geleerd. Het was zijn dat er 2 weken tussen de cursusdagen lagen, tijd om te bezinken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een prettige training gehad: in het voortraject is communicatie vanuit Yearth heel duidelijk en persoonlijk, cursuslocatie goed en tevens goed te bereiken. Training wordt in klein verband (in mijn geval 7 deelnemers) gegeven wat erg prettig werkte. Fijne, zeer betrokken trainer en een goede afwisseling tussen theorie en praktijk, waarbij meer dan voldoende ruimte om ervaringen en leerdoelen te delen. Ik heb goede tools meegekregen waar ik mee verder kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen willen aanraden om deze cursus te gaan doen om meer over je eigen manier van communiceren te leren.De trainer is betrokken, heeft veel kennis, kan snel schakelen en geeft iedereen zoveel mogelijk aandacht. De locatie is gezellig, inspirerend. De lunch is heerlijk. De persoonlijke benadering heeft mij het meest aangesproken en de afwisseling in het programma en de originele benadering van de onderwerpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Confronterend, maar je leert veel over jezelf. Ik heb inzicht gekregen in mijn manier van communiceren, inclusief mijn beperkingen. Training was goed: veel casussen (rollenspelen).

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Ik vind deze training interessant en belangrijk om te volgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele inspirerende training waar ik heel veel mee kan. Zal dit zeker aanbevelen. Vond vooral de rollenspelen heel leerzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel persoonlijk en intensief, erg prettige communicatie en een sterke mix tussen theorie en praktijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leerzaam, zeker de moeite waard. Veel geleerd in twee dagen, alle vragen/problemen/casussen worden uitgebreid behandeld en besproken. Rustige, duidelijke trainer. Open ontspannen sfeer met veel praktische oefeningen/rollenspel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen. Training was goed! 1e training theorie en kracht met de niveaus an Dilt en Bateson hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training heeft een positieve invloed op je vertrouwen. Goede, duidelijke training. Erg fijne trainer, locatie is prima. De sfeer tijdens de training is prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuk en leerzaam, helpt jezelf te ontwikkelen. Was heel leuk en leerzaam. Hele goede trainer, heeft aandacht voor iedereen en ieders situatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer bewustwording om te kunnen beinvloeden, zeer bruikbare training. Wat mij het meest heeft aangesproken zijn de psychologische invloeden en interactieve techniek. Locatie zelf is prima verzorgd. Bereikbaarheid is minder door opbrekingen in Utrecht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een leerzame (met een dosis zelfkennis) cursus. Trainer was duidelijk in uitleggen met humor. Training was naar verwachting. Lokatie goed bereikbaar en goede verzorging (Utrecht). Kleinschalig en gericht op situaties die spelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Liliam bespreekt goed de praktijkvoorbeelden. Ze neemt je goed mee en geeft je handvatten voor in de toekomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttige dagen; bewustwording over eigen gedrag en mogelijke ontwikkelpunten. Goed voor eigen ontwikkeling. Trainer: enthousiast, toegankelijk & heldere & realistische voorbeelden. Training: overzichtelijk & handige informatie/ tips. Concrete tips & casussen, goed om te doen en te bespreken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training is de moeite waard en is zeker de tijd en het geld waard. Wat mij het meest heeft aangesproken is het doorzettingsvermogen van vragen stellen door de trainer! Zij blijft doorvragen totdat je niet meer de waarheid kan ontwijken.

• Gevolgde training Persoonlijke Profilering

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.