4 sterren: goede service, goed behandeld

De training was leuk en leerzaam ;). De groeps dynamiek was heel interessant, 6 personen is een goede grootte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer interessante training en eye-opener. Wat mij het meest heeft aangesproken is het bewust worden van de organisatie.

• Gevolgde training Innovatie & Strategie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Een leuke trainer, heeft mij veel goede inzichten gegeven. De interactie was goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in deze training zeer nuttige dingen geleerd die ik direct kan toepassen. De rollenspellen hebben mij het meest aangesproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

This training has provided me the methodology on how to improve colleagues conversation effectively. Ideal conversation recipe: take care on audience emotion and ways to ask questions.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Dat het me geholpen heeft. De training was precies zoals vooraf besproken.

• Gevolgde training Innovatie & Strategie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

This is useful to gain some introspection on the power over conversation that one can have. I enjoyed the rolplaying the most as it gave us experience in the situation.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hier heel veel aan gehad in de praktijk, zowel in de werk als in de prive sfeer. Ik vind het een heel waardevolle cursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen dat ze er baat bij hebben wanneer ze er open voor staan en de bereidheid hebben om te veranderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is zeer direct en confronterend. Een aanzet om jezelf verder te ontwikkelen. Het lesmateriaal is goed en zeer bruikbaar om na de cursus nog mee te werken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aanrader -> het bewuster worden en de goede zorg hebben mij het meest aangesproken; lunch, koffie en fruit, super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Doen! De persoonlijke benadering heeft mij het meest aangesproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou de training zeker aanraden. Wat mij het meest heeft aangesproken is dat we 1-op-1 gesprekken hebben gehad en er veel van geleerd heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit was erg leuk en ik heb er veel van geleerd. De openheid en manier van training geven hebben mij het meest aangesproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt in deze training meer informatie over de beginselen van communicatie. Vooral het slecht-nieuws brengen en dingen bespreekbaar maken hebben mij aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel waardevol, ook buiten adviesgesprekken om. Je wordt erdoor aan het denken gezet en haalt ook meer uit je werk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kort maar krachtig. Zeer tevreden over Leo, daagt je uit en legt goed uit. Training bood voldoende raamwerk/ basis voor de toekomst.

• Gevolgde training Praktisch Leidinggeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Praktisch, herkenbaar en direct toepasbaar. Persoonlijke begeleiding en aandacht voor praktijksituaties.

• Gevolgde training Praktisch Leidinggeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een waardevolle training. Om je bewust te maken van de manier waarop je gesprekken moet voeren en welke signalen je afgeeft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb veel inzichten gekregen over mezelf. Ik vind het fijn dat de training actief werd ingevuld. Er zijn een aantal dingen los gekomen waarmee ik nu verder kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een nuttige en leerzaam training. De tips en tools die ik heb meegekregen zijn zeer nuttig. De trainer nam alle tijd en het was gezellig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training als basis om aan je bewustzijn op het gebied van assertiviteit te werken. Training was goed, er werd goed rekening gehouden met persoonlijke uitdagingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan deze training aanbevelen. Kort maar heel leerzaam. Vooral de diverse stijlen en rollenspellen spraken mij aan, hele fijne manier om te oefenen. Geen verbeterpunten.

• Gevolgde training Effectief Beïnvloeden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Een prima training, individuelle training in kleinere groepjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training is een aanrader. De trainer was duidelijk, rustig en deskundig. De training was goed afgestemd op de praktijk. De locatie is top!

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.