4 sterren: goede service, goed behandeld

Training was op maat. Goede trainer, zeer flexibel en betrokken. Leuke cursus met goede inbreng. Aansluiting bij de leerbehoefte perfect!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De trainer straalt ervaring en kennis uit en heeft ons prima in theorie en praktijk meegenomen. Zeer plezierig en waardevol.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De 4e sessie was het meest interessant, omdat hier een scherpere toon was, waardoor het meer binnenkwam. Het zet je tot denken hoe je dingen anders kunt doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij heeft aangesproken is de persoonlijke benadering, het ging echt over mij. Ik vond het een nuttige training waarbij ik veel over mezelf heb geleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training heeft zich dusdanig ontwikkeld dat het niet alleen maar ging om effectief be�nvloeden. Het persoonlijke, 1 op 1 karakter is prettig om zo dieper te doorgronden wat er speelt. De bewustwording van je eigen rol/gedrag binnen de organisatie is confronterend maar ook een eye-opener voor de verdere ontwikkeling van jezelf als persoon, maar ook in je carri�re.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De YEARTH training "Assertief Optreden en Communiceren" is zeker de moeite waard voor personen die willen werken aan assertiviteit.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vind deze training een aanrader voor iedereen die met zijn introvertie worstelt. Goede balans tussen theorie/praktijk en psychologie/concrete handvaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is goed en erg zinvol. De oefeningen (in de praktijk) werken het beste voor mij. De trainer was erg vakbekwaam en doelgericht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De duidelijke lesmaterialen vond ik goed. Goede trainer die goed luistert en daarop ingaat. Volgens mij geen verbeterpunten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb deze training als positief ervaren, met name het vele over jezelf leren en het geloven in elkaar verbinden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Grote aanrader voor leadership.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik anderen zou vertellen over deze training? Een investering in jezelf die zich dubbel en dwars uitbetaalt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met ervaring in functie van leider of management is deze training zeer leerzaam en zeker de moeite waard.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij betreft is deze training zeer de moeite waard, dat zou ik anderen zeker vertellen als ze ernaar vragen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke invulling van de trainers op mijn hulpvraag heeft mij het meest aangesproken. Doen! Tijd nemen voor jezelf, zelfreflectie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De trainster heeft op een fantastische manier de kern van de problemen waar ik tegenaan liep weten te achterhalen en mij handvatten gegeven om het op te lossen. Een absolute aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele goede training, hier heb ik heel veel aan gehad. Een echte aanrader voor iedereen die assertiever wil worden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg leerzaam, boeiend en leuke training. Vooral het in de praktijk brengen sprak mij aan, zoals een rollenspel. Verhelderend, aanrader. Duidelijk. Diepgang. Kundige trainer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De aandacht voor de breedte van verandermanagement, de persoonlijke aanpak van de trainer, de scherpte van de trainer. Geen verbeterpunten. Aanrader, leerzaam, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, fijne spreiding door 4 dagen in 4 maanden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb geen verbeterpunten. Ik heb mezelf beter leren kennen. De training is erg leerzaam en nuttig. Aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inhoud en trainer = top! Ik zou anderen vertellen dat je er heel veel van leert als je ervoor open staat en je jezelf kwetsbaar op durft te stellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik verwachtte techniek, maar ik ging naar huis met levenswijsheid. De training was bijzonder, zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed dat het inzicht geeft in gedrag. De training was de moeite waard. Het helpt in persoonlijke ontwikkeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je mag fouten maken. Structuur aanbrengen in bijvoorbeeld Outlook. Je denkt weer eens na over de dingen waarvan je denkt dat je ze moet doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De losse en vlotte manier van de trainer (humor) sprak mij aan. Net zoals de prioriteiten, eigen doelstelling, logboek, inzicht in mijzelf. Ik zou anderen vertellen over de bewustwording in je houding en gedrag qua werk.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.