4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel prachtige ervaringen komen aan bod. De eigen situatie bespreken en uitwerken hebben mij het meeste aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Combinatie theorie en praktijk, tijd en ruimte voor praktische vragen. Veel oefenen. Goede lunch en andere faciliteiten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meeste aansprak waren de ervaringen van de anderen en de valkuilen. Ik vond het een goede training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training om wat meer voor jezelf op te komen. Het aanspreken van mensen en het nee zeggen in bepaalde situaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training persoonlijke profilering biedt handvaten en is verrijkend, dat zou ik anderen vertellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou anderen verellen dat ik deze training een echte aanrader vind!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een echte aanrader; heldere en duidelijke training. Het leren nee zeggen, de rollenspellen zijn erg leerzaam en geven mij handvatten om toe te passen in mijn werk. Wanneer ik in situaties kom welke ik echt lastig vind.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De kleinschaligheid van de groep; openheid binnen de groep; training is op maat gemaakt en aangepast aan de behoeftes van deelnemers. Goede balans tussen theorie, achtergrond, praktijkoefeningen, video's. Ik zou de training aanraden aan iedereen die meer wil leren op het gebied van assertiviteit. Vooral de rustige manier van de trainer die heel goed doorvraagt en de vinger op de zere plek legt, spreekt me heel erg aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De rust en de eerlijkheid van de trainer sprak mij het meeste aan, ze kwam duidelijk over. Dit was echt heel leerzaam!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou de training aanraden voor mensen die willen werken aan persoonlijke profilering maar nog niet precies weten hoe en waar ze moeten beginnen. Ik heb genoeg handvaten meegekregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De oefencases en rollenspelen waren niet makkelijk, maar wel heel leerzaam. Een aanrader zou ik anderen vertellen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest aansprak is wat ik belangrijk vind en het luisteren en handelen naar mijn gevoel. Intensieve, leerzame training. Een eye-opener.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke benadering sprak mij het meest aan. De trainer tracht op individueel niveau ieders vraagstukken te behandelen. Hier heb ik veel van opgestoken. Super training; conforterend maar heel goed. Er worden goede handvaten uitgereikt waarmee ik aan de slag ga.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het onderwerp eigenaarschap en de intensie waarmee de training werd gegeven hebben mij het meest aangesproken. Deze training is de moeite waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De "simpelheid" van de geleerde stof en dat iedereen het kan, met wat training en het zien van de valkuilen sprak mij het meeste aan. Fijn om wat basisideeen en meer "handvatten" mee te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De uren gingen zo voorbij. Leuke training. Helder. Heel fijn/goed om naast de do's & dont's uit trainingen ook theorieen en gedachtegangen over presenteren te behandelen. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat het qua inhoud goed aansluit bij je werkzaamheden. Dat je persoonlijkheid ook ruimte krijgt binner de training en het echt op jezelf toepasbaar is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geeft je een nieuwe kijk over hoe en waarom je presentaties geeft. Verder houdt het een spiegel voor of je huidige methodiek ook gelijk is aan je gewenste methodiek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik anderen vooral zou vertellen over deze training? Bepaal of achterhaal hoe de deelnemers de deur uit moeten lopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er was veel ruimte voor vragen. Persoonlijk en de trainer was goed voorbereid. Er wordt gewerkt met kleine groepen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen dat de praktische tips die aan de persoon worden gegeven mij het meest hebben aangesproken in deze training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In deze training krijg je goed inzicht in jezelf zonder waardeoordeel. Goede tips & tricks --> adviezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De tools die ik heb gekregen kan ik echt wat mee. De ervaringen van anderen hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De behandelde onderwerpen vond ik interessant en waren leerzaam voor mij. Er was voldoende evenwicht tussen persoonlijke inbreng, rollenspel en anderzijds de theorie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk zijn naar buiten en niet ervan uitgaan dat anderen het als vanzelfsprekend ervaren, dat heb ik geleerd.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.