5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in deze training geleerd dat ik moet focussen op zaken die er toedoen. Wat je met heel veel stress doen kunt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De combinantie van dat mijn coach mij uiterst secuur kon "lezen" op gedragsniveau wat een goede basis was voor feedback, gecombineerd met praktische adviezen en wetenschappelijke onderbouwing waar passend. Dit sprak mij het meest aan en hier heb ik het meest van geleerd. Erik kon tevens goed diverse toekomst scenario's schetsen met voorbeelden erbij, wat "kiezen" gemakkelijker maakte in enkele gevallen. Uiterst effectief!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond deze training onderhandelen nieuwe stijl heel inspirerend en leerzaam, heb er veel aan gehad.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super interessante assertiviteitstraining. Vooral het denken in oplossingen heeft mij enorm aangesproken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou anderen vertellen dat deze training praktisch is en helpt bij het doseren van te veel stress.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat ik meer inzicht in mezelf heb gekregen, heeft mij het meest aangesproken. Het was een goede manier om hierdoor mijn eigen houding en gedrag te verbeteren. Het doel wat je wilt bereiken heeft hier veel mee te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manieren van vragen en daarmee het gesprek sturen sprak mij het meest aan. Het stellen van open vragen is van belang binnen deze training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rollenspellen versus theorie sprak mij het meest aan. Over de training: verbale en non-verbale communicatie, goede trainers en een must voor adviseurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktische insteek van dag twee heeft mij het meest aangesproken. Het is een leuke training, maar je moet vooral zelf veranderen als je andere invloed wil uitoefenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral de tweede dag met praktijksituaties oefenen sprak mij het meest aan. Ik zou anderen vertellen over het bewustworden van wat je kunt be�nvloeden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het interactief bezig zijn, rollenspel en de duidelijke uiteenzetting / veel informatie sprak mij het meest aan. Veel informatie waar je wat aan hebt in de dagelijkse praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aandacht qua communicatie sprak mij het meest aan. Veel praktijk, waardoor de theorie veel duidelijker wordt. Iedereen zou deze training moeten volgen; erg leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een zeer positieve ervaring. De interactie, communicatie met de trainer. Het blootleggen via zwakke plekken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I would tell others that it was a good combination of tips and tricks and asking tough questions to get to the root of the issues.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke aandacht heeft mij het meest aangesproken. Nuttig, interessant, de moeite waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kleine groep werkt prettig. Er wordt goed ingespeeld op de casussen van deelnemers. Goede mix oefeningen en theorie.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen dat deze training assertief optreden en communiceren een geweldige training is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzaam & af en toe confronterend. Goed om de lange training te doen! Je kunt heel veel leren van de mensen in de groep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle informatie over hoe te handelen sprak mij het meest aan. Veel goede informatie over hoe te handelen en te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen willen vertellen wat ik heb geleerd. Bij deze training spraken de nieuwe inzichten mij het meeste aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In assertiviteit kan nog veel geleerd en getraind worden. Veel behandeld van stof waar iedereen wat mee kan. Geeft stof tot nadenken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De inspirerende training gaf stof tot nadenken. Mensen kunnen meer denken in kansen en mogelijkheden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen over wat ik heb qeleerd in deze training en welke nieuwe inzichten ik heb opgedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als je zelf je vraag kan concretiseren, krjig je een maatwerk training. Het concreet maken van de uitdagingen binnen mijn functie.

• Gevolgde training Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dat het erg fijn is dat iemand van uit een niet-culturele sector de situatie objectief bekijkt. De manier waarop je van brainstorm naar uitvoering gaat.

• Gevolgde training Persoonlijk Leiderschap in 4 maanden

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.