4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond deze training zeer leerzaam en uitdagend. Ik zou anderen vertellen dat dit een echte eye-opener was.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training is je volgende stap! Duidelijke boodschap, spanningsboog wordt goed benut. Aansprekelijke voorbeelden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meedoen aan deze training. Heel veel geleerd: hoe het een belangrijke factor is om assertief te zijn + in mogelijkheden denken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer vragen stellen, zien in kansen en denken in oplossingen. Hoe je met stress hunt omgaan en dit kan verminderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb in deze training assertiviteit geleerd dat je ook positief kan denken. Een andere manier van denken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in deze training geleerd dat ik moet focussen op zaken die er toedoen. Wat je met heel veel stress doen kunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manieren van vragen en daarmee het gesprek sturen sprak mij het meest aan. Het stellen van open vragen is van belang binnen deze training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rollenspellen versus theorie sprak mij het meest aan. Over de training: verbale en non-verbale communicatie, goede trainers en een must voor adviseurs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktische insteek van dag twee heeft mij het meest aangesproken. Het is een leuke training, maar je moet vooral zelf veranderen als je andere invloed wil uitoefenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral de tweede dag met praktijksituaties oefenen sprak mij het meest aan. Ik zou anderen vertellen over het bewustworden van wat je kunt be�nvloeden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het interactief bezig zijn, rollenspel en de duidelijke uiteenzetting / veel informatie sprak mij het meest aan. Veel informatie waar je wat aan hebt in de dagelijkse praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aandacht qua communicatie sprak mij het meest aan. Veel praktijk, waardoor de theorie veel duidelijker wordt. Iedereen zou deze training moeten volgen; erg leerzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I would tell others that it was a good combination of tips and tricks and asking tough questions to get to the root of the issues.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke aandacht heeft mij het meest aangesproken. Nuttig, interessant, de moeite waard.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een zeer positieve ervaring. De interactie, communicatie met de trainer. Het blootleggen via zwakke plekken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou anderen vertellen dat ik in deze training geleerd heb dat onderhandelen veel meer is dan wat ik dacht.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou het aanbevelen. Ik ben ervan overtuigd dat je ervan leert! Goede uitleg. Bevredigde antwoorden op vragen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik anderen zou vertellen over deze assertivitief optreden en communiceren? Zeker het aanraden waard!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aanspreekt is de persoonlijke benadering, duidelijk stellen van de doelen en de te behalen resultaten en verwachtingen. Dankzij de persoonlijke ondersteuning en goede tips ben ik beter geworden in mijn werk door o.a. een positievere uitstraling. Dit heeft ook in de priv� sfeer doorgewerkt. Ik kan beter omgaan met stress en moeilijke gesprekken in banen leiden. Buiten de persoonlijke ontwikkeling heb ik ook adviezen gekregen om mijn lichaam in betere conditie te krijgen door middel van een andere aanpak. Ik heb daarmee mijn voordeel gedaan, en train weer met plezier (fietsen, krachttraining). De persoonlijke benadering, de verwachtingen worden overtroffen en kleine veranderingen leiden tot goede ontwikkeling! De training was confronterend op een positieve manier: je wordt "gedwongen" om over jezelf na te denken zodat je inziet wat er beter kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kleine groep werkt prettig. Er wordt goed ingespeeld op de casussen van deelnemers. Goede mix oefeningen en theorie.

• Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen dat deze training assertief optreden en communiceren een geweldige training is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzaam & af en toe confronterend. Goed om de lange training te doen! Je kunt heel veel leren van de mensen in de groep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle informatie over hoe te handelen sprak mij het meest aan. Veel goede informatie over hoe te handelen en te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen willen vertellen wat ik heb geleerd. Bij deze training spraken de nieuwe inzichten mij het meeste aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In assertiviteit kan nog veel geleerd en getraind worden. Veel behandeld van stof waar iedereen wat mee kan. Geeft stof tot nadenken.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.