4 sterren: goede service, goed behandeld

Echt een leuke, nuttige training, kan veel gelijk in de praktijk brengen. Veel praktische tools en tips. Postief, niet teveel theoretisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktische tips en handvatten voor in gesprekken en adviesgesprekken spraken mij het meest aan. De training is zeer aan te raden als dit soort dingen nieuw zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super leerzaam, raad ik iedereen aan! Interesse naar meer op communicatief qebied. Echt geweldig gedaan!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Training op maat voor de organisatie waarin je werkt. Veel ruimte voor eigen inbreng. De toepasbaarheid van de adviezen op onze dagelijkse werkzaamheden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aandacht voor de persoonlijke situatie. Dat heeft mij het meest aangesproken aan deze training timemanagement.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering/ eigen inbreng mogelijk. Niet de standaard sheets afwerken, vond ik goed. Mijn ervaring over quadranten ga ik delen met anderen en ook de tips & tricks

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Je krijgt een beter helderer zelfbeeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktijk in combinatie met theorie en daarnaast ook een kleine groep. Dat heeft mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Leerrijke cursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Positieve ervaring geweest. Fijn in kleine groep gericht op praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Verwacht geer office-hulp, planningstechnieken, enz., & sta open voor waar 't echt om gaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker! Nuttig, leerzaam, doen en met een positief gevoel de dagen afsluiten. Volle bak tegenaan - met alles wat je geleerd hebt - op het werk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De tijd tussen de 2 trainingsdagen maakte mij al bewust van mijn cirkel van invloed. Je gaat naar de basis. Waarom doe je zoals je doet? Daar begint het. Leuke groep. Fijne trainster.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttig als je meer over jezelf, acties en gedrag te weten wil komen. Niet als je alleen maar handvatten zoekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest heeft aangesproken is de bewustwording van mijn gedrag. Goed voor je persoonlijke bewustwording.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Is een goede training om je bewust te maken waar je mee bezig bent en welke stappen je kunt nemen om je tijd beter te managen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Een opsteker voor een ieder!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een persoonlijke aandacht, hier heb ik echt iets aan! Hier ga ik profijt van hebben, dat ga ik anderen zeker vertellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Aanrader, informeel en inspirerend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Leuk, moet je doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat zou ik anderen vertellen over deze training? Doen.

• Gevolgde training Personal Coaching

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede opstap naar een volgend level, veel handvatten om mee aan de slag te gaan. Het actieve deel, oefenen en leren heeft mij het meest aangesproken.

• Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

4 sterren: goede service, goed behandeld

De bewustwording van eigen gedrag en inzicht in gedrag van een ander sprak mij het meest aan. Theorie koppelen aan praktijk is goed. Over deze training: doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundige trainer met veel theoretische kennis en humor, goed in rollenspel, goede prijs-kwaliteitverhouding. Geen verbeterpunten, helemaal top. Veel nuttige theorie en goede en voldoende oefeningen, leuke deskundige trainer, leerzaam en praktisch inzetbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen vertellen dat ik deze training interessant en leerzaam vond en heel praktijkgericht.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.