4 sterren: goede service, goed behandeld

Inzicht in de verschillende fasen en technieken tijdens onderhandelingen spraken mij het meest aan. Meer inzicht in mijn eigen onderhandelingsvaardigheden en waar deze te verbeteren. Als je meer wilt leren over hoe het beste te onderhandelen, dan deze training zeker volgen.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

4 sterren: goede service, goed behandeld

De openheid om alles aan te kunnen geven waar je mee zit en dit samen behandelen sprak mij erg aan. Het is een doelgerichte en begrijpelijke training.

• Gevolgde training Effectieve Acquisitie

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vele 1 op 1 momenten sprak mij het meest aan. Dus dat er specifiek op jouw situatie werd ingegaan (maatwerk). Veel tools + geoefend! De training is heel leerzaam als je niet zo weg bent in de sales, maar hier wel mee te maken hebt.

• Gevolgde training Effectieve Acquisitie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak: - Het delen van ervaringen. - Bewustwording van eigen handelen. Ik zou anderen vertellen dat deze training erg goed werkt voor het cre�eren van bewustzijn van het eigen handelen (t.o.v. anderen).

4 sterren: goede service, goed behandeld

De onderlinge gesprekken en oefeningen en de tips van de docent op basis van praktijkvoorbeelden spraken mij het meest aan. De training is leerzaam en als leidinggevende heb je dan een goede basis om mee te werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aanpak en veel rollenspellen + diverse werkvormen vond ik prettig. Het werken in tweetallen vond ik minder. De training vind ik een aanrader voor de beginnende leidinggevende. Goed om mensen te treffen uit veel verschillende werkgebieden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het persoonlijke heeft mij het meest aangesproken. Ik heb veel geleerd. Ik zou anderen vertellen dat het een leerzame training is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus heeft mij inzichtelijk gemaakt hoe ik een gesprek positief kan beïnvloeden, dit alles vanuit de sfeer van het nieuwe onderhandelen waarbij je op zoek gaat naar gezamenlijke belangen en samenwerking. De cursusmap ligt binnen handbereik op mijn bureau waardoor ik bij lastigere zaken van te voren goed kan bepalen welke strategie ik ga volgen.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

4 sterren: goede service, goed behandeld

De open manier van communiceren met elkaar heeft mij het meest aangesproken en de grootte van de groep was perfect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De concrete handvaten spraken mij het meest aan. Nuttige informatie: YEARTH is ook sterk in het organiseren van de training. Leuke trainer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dat het alles te maken heeft met gedrag en geen "uit het boekje" cursus is. Doen! Erg tevreden en wat ik als doel had is uitgekomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De benadering van timemangement = selfmanagement sprak mij het meest aan. Het waren niet alleen maar praktische tips.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had het geluk dat ik ��n op ��n een dagdeel met mijn coach kon doorbrengen, dat was voor mij van enorme meerwaarde. Wat mij erg aansprak was de manier waarop de trainer de individuen van de groep allemaal voldoende persoonlijke en zeer professionele aandacht gaf. Iedereen leek zich erg op zijn gemak te voelen en had zin om zijn best te doen. De onderwerpen die behandeld werden, werden ook goed uitgediept.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het feit dat de 'pijnpunten'snel duidelijk zijn, dat er handvatten geboden worden waar we echt wat meekunnen. En dat alles op een prettige en vooral impactvolle manier wordt gebracht. Een aanrader! Mocht je met je team tegen zaken aanlopen waarbij je er als team niet uitkomst, zeker een training bij YEARTH volgen. Mooie mix van inhoud, persoonlijke aandacht en eye openers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken is het feedback durven geven. Wat ik anderen zou vertellen over de training is dat een stap naar een ander toe maken je zoveel meer oplevert dan vermijden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door de training zijn wij ons bewust geworden van de onderstroom aan de negatieve gevoelns die het team belemmerde om verder te gaan. Door te leren feedback geven is dit sterk verbeterd. Dingen in de onderstroom zijn heel belangrijk om bewust te maken zodat je boven water verder kunt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken is het achterhalen wat het probleem is in een organisatie en hoe daarmee een vervolg stap te zetten. Een goed eanalyse en teamleden tools gegeven om slagen te maken richting teambuidling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Basis gelegd t.a.v. problemen in het team. Helder gemaakt welke stappen er nodig zijn om tot meer succes te komen. Uitstekend om een teamproces te analyseren en inzichten te krijgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De trainer heeft veel kennis en weet dit op een duidelijke manier uit te leggen waarbij hij respect heeft voor de individuen. Wat ik anderen zou vertellen over de training is dat ze hier zeker wat aan gaan hebben. DOEN!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De eerste stap is gezet om een team dat geen team is aan het werk te zetten door de team individuen zich naar elkaar te laten uitspreken wat je anders zou willen zien. A;s je in een groep werkt dat absoluut geen team is bel dan YEARTH.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interessante cursus met afwisselende werkvormen en een kundige trainer die ingaat op de behoeften van de groep.

• Gevolgde training Effectief communiceren

• Gevolgde training Strategisch Account Management

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training had een duidelijke uitleg en inzicht in mijn werksituatie gegeven. Daarnaast ben ik naar huis gegaan met voldoende verbeteropties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzaam, theorie en praktijk. Het niveau van eigen assertiviteit kan verschillend zijn, dit maakt niet uit, voor iedereen een leermoment.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De flexibiliteit van de trainer en de kennis van de training hebben mij het meest aangesproken. Veel goede leermomenten.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.