4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze training is het praktische karakter en hoe je commitment kunt bereiken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een mooie korte training om meer dan alleen te proeven aan verandermanagement. Een zeer kundige trainer. Veel ruimte voor eigen inbreng.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Maatwerk, kleine groep, veel ruimte voor eigen wensen en tools om het anders te gaan doen. De training was erg leerzaam en inspirerend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je krijgt verschillende inzichten, waardoor je niet alleen veel leert, maar ook groeit als mens. Een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is dat ik een enorme ontwikkeling heb doorgemaakt door de inhoud van de training en door de trainster.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Speelt in op wat leeft in de groep. Proces in communicatie bij het starten van begeleiding van OK pati�nt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktijkgerichte oefeningen gecombineerd met theorie spraken mij het meest aan. Goede training die zeker bijdraagt aan je consultancy skills.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat betreft de training zou ik anderen vertellen over de typen klanten en over hoe je het beste op bezwaren kunt reageren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rollenspellen, veel interactie, goede theoretische basis. Nuttige training voor junior consultants en aanstaande consultants.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttig als starting point, basis, leerzaam, direct toepasbaar. Meeste succes als je niet bang bent om te falen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou anderen willen vertellen: Doen! Zelf ben ik nieuw in consultancy, dus voor mij was heel veel nieuw.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Essentieel als je geen theoretische achtergrond van consulting & sales skills hebt meegekregen tijdens je studie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat sprak mij het meeste aansprak: - Praktische opzet - Veel input om mee aan de slag te gaan - Uitgedaagd om met praktijkvoorbeelden te komen. Tools worden aangereikt. Je moet er zelf mee aan de slag. Praktische training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werken in groepsverband, eigen casuistiek. Vooral: waar wil ik komen/doelen, ik mis nog "wie ben ik en hoe kom ik daar waar ik wil". Dat is het leerpunt waar ik nu mee aan de slag kan. De training is interactief, je gaat aan de slag met eigen praktijkvoorbeelden. Je krijgt ook een goed beeld over waar je naartoe wilt. Combi tussen theorie en praktijk is goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest heeft aangesproken is dat de training erg praktijkgericht is en daarmee direct toepasbaar. De training is aan te raden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mij hebben de echte voorbeelden en praktijkoefeningen het meest aangesproken. De training is nuttig en leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel praktijk en concreet aan de slag, dat heeft mij het meest aangesproken. Een hele nuttige training die erg persoonlijk is met veel praktijkvoorbeelden die je zelf inbrengt.

• Gevolgde training Effectief Beïnvloeden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interessante training met mooie combi van theorie en praktijk. Goed om te zien waar ook anderen tegenaan lopen.

• Gevolgde training Effectief Beïnvloeden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door deze training weet ik beter wat ik moet leren om mijn communicatie te gaan verbeteren. Deze training is een goede basis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inzicht in hoe ik andere benadering/kijk kan hebben op werk situaties sprak mij het meest aan. Manier van training geven (oefeningen etc.). Ik zou de training allereerst aanraden. Ik zou ook aan anderen vertellen dat je veel over jezelf leert in deze training.

• Gevolgde training Persoonlijke Profilering

4 sterren: goede service, goed behandeld

De besproken onderwerpen waren ontzettend relevant voor mij. De modellen verstevigde wat de trainer vertelde en hij was duidelijk en rustig. Zeker een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rollenspellen en de open houding van de training spraken mij het meest aan. Niets is verkeerd. Bij de training krijg je tools mee, welke je goed in de praktijk kunt toepassen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verschillende technieken van communiceren en hoe je deze toepast sprak mij het meest aan. De training is leerzaam als je ervoor open staat om jezelf te willen verbeteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een kleine groep waardoor de training/coaching heel goed werkt en heel effectief is. Oefeningen en rollenspel gingen soepel/natuurlijk en vooral leuk. Doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktijkoefeningen, kleine groep, goede trainer, praktisch inzetbare modellen en goede opbouw spraken mij het meest aan. De training is enorm leerzaam voor iedereen: veel eye-openers en een goede basis om zelf verder aan de slag te gaan.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.