5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het paste erg goed bij mijn behoefte. De kleine groep, maatwerk. Ik zou andere vertellen dat de training zich niet alleen richt op gesprekstechnieken maar vooral ook wat er achter zit, de psychologie ervan. Een aanrader! Goed georganiseerd ook.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben tijdens de training erg aangesproken door de inzichten in leiderschapsstijlen, technieken over het ontvangen en geven van feedback en het krijgen van zelfkennis. Uitstekende cursus, zeer aan te bevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een kleine groep, had veel praktische oefeningen en een heldere theorie, dit heeft mij het meeste aangesproken. Ik zou zeggen tegen anderen dat het heel nuttig en effectief was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben erg aangesproken door de theorie achter de oefeningen. Het vele oefenen op de tweede dag. Kracht van herhaling en kracht van duidelijk zijn. Ik zou anderen zeggen om het ook te doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Welke dingen mij het meest hebben aangesproken zijn de uitleg, voorbeelden, oefeningen en het huiswerk van de training. Ik zou deze training zeker aanraden bij anderen, kan echt aanbevelen het vooral te doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De manier van het aandragen van de theorie heeft mij het meest aangesproken in deze training! Zeer plezierig in de groep en met de trainer. Het was erg leerzaam en goed geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De verdieping op je persoonlijke rol in verandering heeft mij het meest aangesproken, plus de koppeling aan eigen werkomgeving vanuit intern naar extern en weer terug. Voor iedereen een zinvolle toevoeging op je persoonlijke ontwikkeling, omdat niet zozeer gaat over de ander, maar vooral over jezelf ten opzichte van die ander.

• Gevolgde training Verandermanagement in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De zelfbewustwording van je persoonlijkheid, houding en gedrag heeft mij heel erg aangesproken. Ik zou anderen vertellen dat het goed is om deze training te volgen om ook bewust te worden van je gedrag en persoonlijkheid in een werkteam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb tijdens de training veel inzichten gekregen van de aandachtspunten en hier adequaat op kunnen reageren. De training is heel leerzaam met een goede verhouding van theorie en praktijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De interactie en de rollenspellen met uitvoering van persoonlijk advies en focus op de leerdoelen heeft mij erg aangesproken. Je leert je jezelf en je kwaliteiten echt kennen, en het is direct in de praktijk toepasbaar.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De manier hoe er omgegaan wordt met personen die het wat lastig hebben sprak mij erg aan. Ook de kleine groep vond ik heel fijn. Ik zal deze van harte aanbevelen. Vooral de trainster was geweldig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het leren inzetten van je kwaliteiten heeft mij erg aangesproken. Samen met de bewustwording van hoe je kunt sturen in gesprekken. Aanrader dus. Leuke en zeer afwisselende training met goede en praktische tips die in de werksituatie worden toegepast.

• Gevolgde training Persoonlijk Profileren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De samenstelling en grootte van de groep en de diepgang van de materie waren erg prettig. Ik zou tegen anderen vertellen om deze training ook te doen, want ik heb er heel veel aan gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training effectief communiceren was open, duidelijk en to the point en dat sprak mij erg aan. De training is zeker aan te raden om te volgen, het heeft mij heel erg geholpen en veel verduidelijking gegeven!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De kleine groep met veel aandacht voor elkaar vond ik erg prettig! Met de trainster veel praktijk-voorbeelden geleerd. De training is erg leerzaam om vele methoden te gebruiken en het krijgen van goede handvatten in praktijk.

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De trainster kon zich heel goed verplaatsen in de deelnemers en had veel geduld. Je kreeg de tijd om zélf tot inzichten te komen. Het is confronterend en een eye-opener waar je je hele leven iets aan kunt hebben. Heel persoonlijk.

• Gevolgde training Perfectionisme 2.0

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De praktische vormgeving in een kleine groep sprak mij er aan.  Heb veel handvatten gekregen waar ik direct iets mee kan. Ik zou anderen vertellen dat deze training een hele goed is voor elk beginnend leider/manager.

• Gevolgde training Praktisch Leidinggeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij erg aansprak is de oprechte drijf van de trainings insteek om mij te helpen bij mijn verdere ontwikkeling. De praktische modellen en opdrachten om direct aan de slag te gaan met mijn ambities. Andere zou ik vertellen dat een leidinggevende wie op zoek is naar een eigen leiders stijlen en zijn eigen ontwikkeling belangrijk vindt, deze training zeker moet volgen. Het geeft je ontzettend veel zelf inzicht.

• Gevolgde training Leidinggeven op basis van Eigenaarschap

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het sprak mij erg aan dat deze training praktisch, persoonlijk en prikkelend was. Het heeft me bewuster gemaakt en me goede punten gegeven om mee aan de slag te gaan. Het is zeker een aanrader. Goede opbouw en inhoud en met eigen praktijk voorbeelden.

• Gevolgde training Persoonlijk Profileren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De manier waarop de training is gegeven en de goed mix van theorie en praktijk spraken mij erg aan. Ik ga andere vertellen dat ik er erg veel geleerd heb over mezelf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De inspeling op de casussen (praktijkvoorbeelden) spraken mij het meest aan, dit werkte goed mee om alles goed in beeld te krijgen. Veel persoonlijke inbreng waar de trainster goed op acteerde. Veel praktijk oefeningen, niet alleen theorie, wat voor mij altijd beter werkt! Omdat je zo direct kon oefenen en het beter bij blijft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest aansprak waren de ervaringen van de medecursisten en hoe een leider met zijn 'struggelingen' om gaat. De goede uitleg en wijze tips van de trainer. Ik zou anderen vertellen dat de training leerzaam, duidelijk en groepsgericht is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak is de dynamiek en de openheid in de training. Het grote aantal 'rollenspellen' was erg leerzaam en leuk. Leuke groep, enthousiaste trainer, een aanrader dus!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij erg aan heeft gesproken is het krijgen van inzichten door een open en prettige sfeer waardoor iedereen goede voorbeelden durfde te bespreken. Ik zou anderen aanraden om het zeker ook te volgen, theorie aanwezig voor wie dat belangrijk zou vinden maar vooral heel veel praktijk.

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben het meest aangesproken door de persoonlijke aanpak van de trainer; die zaken zeer duidelijk en verhelderend kan vertellen plus uitleggen. Ik zou anderen vertellen dat het een zeer nuttige training is die in twee dagen een zeer goede inleiding/opfris beurt geeft van het vak financiën.

• Gevolgde training Financiën voor Niet-Financiële Managers

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.