4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel persoonlijke begeleiding, gericht op eigen praktijk. Hierdoor erg leerzaam en direct ook daadwerkelijk toe te passen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De aanpak van de trainer, tips en trucs en het delen van ervaringen en actuele praktijkvoorbeelden hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttige manier om kennis op te doen over het aanpakken van strategische klanten/plannen. Ik heb inzichten gekregen om op andere manieren een account te bekijken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leerzaam, inzicht in eigen kunnen en leerpunten. Wat mij het meest heeft aangesproken is: belang van customer relatie, het kennen van je klanten, stilte gebruiken, vragen stellen -> minder zenden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed ingegaan op persoonlijke coach vraagstukken en veel oplossingen geboden, 2e keer duidelijk vervolg. Duidelijke en positieve begeleiding. Doen! Met duidelijke vraagstelling en mits je bereid bent zelf veel te oefenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De interactie onderling en de mogelijkheid te werken met concrete eigen input spraken mij het meest aan. Veel inzichten gekregen. Vult aan op de basis die er al is, op de persoon die je bent.

• Gevolgde training Loopbaanbegeleiding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De praktische voorbeelden en oefeningen spraken mij het meest aan. Goede training om te komen tot meer zelfinzicht bij het geven van advies en het proces dat je hierbij doorloopt.

• Gevolgde training Loopbaanbegeleiding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De trainer laat je goed nadenken voer je eigen functioneren en weet hoe je moet triggeren hoe er mee om te gaan en acties te ondernemen. Geeft goede voorbeelden waardoor het kwartje valt. Wat ik andere zou vertellen is; DOEN! Het lijkt alsof hij je al jaren kent en weet op de juiste manier te triggeren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktische tips voor directe implementatie sprak mij het meest aan. Over deze training: tijdseffectief en op maat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak: - Handvaten ter verbetering van de communicatie. - De lagen van communicatie en het continue verschillend communiceren hierin; levellen is belangrijker. Het is een goede training waarbij je bewuster leert communiceren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak was dat je over jezelf gaat nadenken, hoe je de dingen doet en waarom. Erg duidelijke training en zeer goed voor je ontwikkeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bespreken van verschillende casussen (en hoe deze ander gedrag kan oproepen) sprak mij het meest aan. De training is leerzaam; stof om over na te denken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben me veel bewuster geworden van de oorzaken van mijn "problemen". Hier heb ik dan ook de juiste tools voor gekregen om wat mee te doen. De training is mega leerzaam en heel interessant, echt een aanrader!

• Gevolgde training Timemanagement

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken is dat de trainer ook de tijd neemt om persoonlijke situaties verder uit te diepen. Ook de hands-on tips voor praktijksituaties sprak mij aan. De training is inspirerend, leerzaam, praktisch en heeft een fijne, positieve sfeer.

• Gevolgde training Timemanagement

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De les van communiceren sprak mij het meest aan. Ik zou anderen vertellen dat deze training is een aanrader is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De handvatten die je meekrijgt op het gebied van communicatie sprak mij het meest aan. En de bewustwording. Ik zou deze training beslist aanbevelen; het heeft een meerwaarde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De nieuwe wijze van vergaderen sprak mij het meest aan. Ik zou anderen vertellen dat deze training zeer leerzaam is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktische tips waar ik zelf aan moet werken spraken mij het meest aan. Ik zou anderen vertellen dat het de training nieuwe inzichten op het eigen gedrag geeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De openheid en betrokkenheid van de mede cursisten en trainer spraken mij het meest aan. De training is boeiend en heeft effect.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De gerichte aanpak sprak mij het meeste aan. Voelt volledig aan! Ik zou anderen vertellen over deze training: Doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aanpak en flexibiliteit spraken mij het meest aan. Het is een leuke en leerzame training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kleine groep studenten sprak mij het meest aan. Ik zou anderen over deze training vertellen dat het een eye-opener is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rollenspel, handvaten die worden gegeven en dat je terugblik hebt van hoe je normaal reageert op een situatie en hoe dat anders kan spraken mij het meest aan. Wat voor gevoel je daarbij ervaart. Interessante training om te volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak: De handvatten die ik kan gebruiken om mijzelf verder te ontwikkelen. De eye-opener van het gedrag van mensen. Handige training als startblok voor jezelf te ontwikkelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De oefeningen waarbij je gaat voelen/ervaren hoe iets is vanuit een ander perspectief sprak mij het meest aan. In eerste instantie leek het mij soms wat abstract maar het heeft me veel gebracht. De training brengt veel inzicht in jezelf. De trainer is heel goed in de juiste vragen stellen om dit inzicht te krijgen.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.