4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief. Het inhoudelijke versus het persoonlijke is mij goed bevallen, goede oefeningen en modellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het oefenen met praktijksituaties heeft mij het meest aangesproken. Goeie training zou ik anderen vertellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief. Deze training laat je nadenken over jezelf, even stilstaan en reflecteren + oefenen obv theoretische kennis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttig, veel voorbeelden en situatieschetsen. De theorie en ervaring van medecursisten hebben mij het meeste aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer nuttige aanvulling/uitbreiding van sales technieken. De praktijkvoorbeelden hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hier veel van geleerd, van de trainer en van de cursisten. De inzichten die ik verkregen heb hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede training, leerzaam. Wat mij het meest heeft aangesproken was de duidelijke uitleg in de kleine groep.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke, bruikbare cursus. Bruikbare tips en een andere aanvangstechniek vooraf en tijdens het gesprek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Enthousiaste trainer met kennis van zaken. Er wordt goed gekeken naar de behoeftes van de deelnemers. Stof nodigt uit om mee aan de slag te gaan. Werkvormen die inzicht verschaffen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door middel van actieve voorbeelden, de theorie behandelen; het persoonlijk maken. Dat heeft mij het meest aangesproken. Absoluut een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer goede training voor alle aankomende of leidinggevers. Het volgen en leiden in gesprekken, geven en ontvangen van kritiek en de 6 leiderschapsstijlen hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak: - Praktische training en feedback. - Tips voor structuur en voorbereiding. - Training aangepast aan bedrijf en behoeftes. De training is zeer nuttig als je vaak deelneemt in vergaderingen of als je deze moet voorzitten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktische momenten waarbij we vergaderingen oefenden en de samenvatting met tips op het boodschappenlijstje spraken mij het meest aan. Het is een nuttige training met veel praktische tips.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De rollenspellen waarin vergaderingen werden nagespeeld sprak mij het meest aan. Veel nuttige en praktische tips om vergaderingen te leiden en deel te nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voorbeelden uitvoeren als voorzitter van de vergadering sprak mij het meest aan. Over deze training: nuttig, interessant, leuk en leerzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rechtstreekse aansluiting op de behoefte die er was (in mijn geval de noodzaak van omgaan met prospects, uitleg hoe een verkoop proces tot stand komt en dat specificeren in mijn markt) sprak mij aan. Aan al mijn verwachtingen is voldaan en mijn proces werd continu geanalyseerd. Naar mijn mening is het perfect dat je met iemand te maken krijgt, die praktisch gezien aansluit bij hetgeen wat men gaat doen. De 1 op 1 strategie en de korte lijnen (dwz rechtstreeks contact). Kortom een "tailor made" coaching die op ieder zijn persoonlijke behoeften aan kan sluiten!

• Gevolgde training Personal Coaching

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het stuk over communicatie sprak mij het meest aan. Opfrissen van al eerder opgedane kennis. Niet de standaard-trucjes met itps hoe om te gaan met mails in CC e.d. maar gericht op gedrag van jezelf en anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De bewustwording sprak mij het meest aan. Over deze training: DOEN! Verplicht stellen binnen de organisatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als opfrisser goed om weer eens naar mijn eigen gedrag te kijken. Niet veel echt nieuw. Goed en verhelderend om dit met voor mij nog (redelijk) onbekende collega's te doen. Geeft verbinding en meer geduld/respect voor elkaar. Over deze training: prima, doen! Draagt bij je (algemene) ontwikkeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Giving feedback as a form of dealing with my personal emotional reaction to something someone has done. The training only works if you really want to change. Be open minded before entering as you have a problem and the only way to solve it is to listen.

• Gevolgde training Personal Coaching

4 sterren: goede service, goed behandeld

Effectief, leerzaam. De verschillende onderdelen in de training, theorie in combinatie met oefeningen hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit is een uitstekende training! Training op maat, precies afgestemd op de wensen. Het geeft handvaten om op een compleet nieuwe wijze leiding te geven. Zeer effectief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanrader, je kunt direct de dingen die je leert toepassen in de praktijk. Kwetsbaar en coachend bezig zijn, hier de beste methode in vinden, dat heeft mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ten op zichte van andere trainingen die ik heb gevolgd gaat deze veel dieper in op je eigen persoonlijke groei.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top! Doen! Daar word je wijzer van! De diepgang, interactiviteit en persoonlijke benadering hebben mij het meest aangesproken.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.