4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede cursus als het gaat om het vormen van communicatie in kleine groepen met veel interactie en persoonlijke feedback.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij bij deze training het meest heeft aangesproken is het trainen door rollenspelen te doen op lastige situaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest aansprak is de kennis van de trainer en de concrete toepassing en voorbeelden. Ik zou anderen vertellen over deze training dat het zelfkennis geeft en inzicht/inkijk in theorie�n.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke sfeer en vriendelijke, actieve houding van de trainer. De praktijkoefeningen hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer inzicht in communicatie en overtuigen sprak mij het meest aan. Het is een goede, informatieve training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De voorbeelden die gegeven worden door de trainer spraken mij het meest aan. Weer wat bagage in je rugzak; goed om weer even bij stil te staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest heeft aangesproken is dat het praktisch toepasbaar is, de prijs en het open karakter; hands-on. Wat ik anderen zou vertellen over deze training is de prettige groepsomvang en de individuele aandacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het prakijkgesprek sprak mij het meest aan: het daadwerkelijk doen (en meekijken). Eerste dag was nuttiger dan de tweede dag. Over deze training: nuttig voor een ieder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De bewustwording en de verschillende invalshoeken van communicatiestijlen spraken mij het meest aan. Het is een interessante training om inzicht te krijgen over verschillende invalshoeken van communicatie en hoe hiermee om te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kleine groep sprak mij het meest aan, waardoor het persoonlijk was. Leuk dat ook nazorg wordt georganiseerd. Wat ik zou vertellen aan anderen over deze training: Persoonlijk met concrete handvaten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het kijken naar elkaar sprak mij het meest aan. Ik vond het erg leerzaam om te zien/horen hoe de trainer iets vertelt. De training was heel leerzaam, ook wel confronterend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De vele situaties die we open met elkaar hebben kunnen delen om zo te leren. Over deze training: erg leuk, met goede leermomenten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kleine groep en veel praktijk spraken mij het meest aan. Ik zou anderen vertellen over deze training dat er vele diverse onderwerpen behandeld worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktijkvoorbeelden spraken mij het meest aan. Ook die van andere deelnemers. Je leert veel over jezelf en je rol in gesprekken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken: dicht op de praktijk, duidelijkheid en de leuke trainer. Over deze training: doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er werden echt persoonlijke tips gegeven. En gekeken naar ieders talenten en punten voor verbetering. Over de training: doen, je leert er erg veel van.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De bewustwording van mijn communiceren en de tips en tools voor verbetering hebben mij het meest aangesproken. De trainer heeft goede uitleg en interessante + boeiende lesdagen verzorgd. Ik zou deze training aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De mate waarin en wijze waarop de stof wordt aangeboden sprak mij het meest aan: concreet en direct toepasbaar en voldoende ruimte voor praktijk. Erg prettige trainer! Over deze training: ga 'm doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De benadering richting mensen en meer op de betekenis communiceren sprak mij het meest aan. Wanneer van toepassing, doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De duidelijke uitleg sprak mij het meest aan. Ook de oefening heeft mij erg geholpen. Ik zou anderen vertellen dat de training zeer aan te raden is.

• Gevolgde training Personal Coaching

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg leerzaam. Voorbeelden kun je zelf aandragen en die worden behandeld, daardoor is het een persoonlijke training op maat. Alle deelnemers worden erbij betrokken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aandacht voor alle kanten van de sales business, zowel techniek als de minder 'harde' kant. Aangevuld met waardevolle praktijkvoorbeelden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De brede ervaring die gedeeld wordt. Op veel situaties goede adviezen, snel van begrip en juist inschatten van casussen en voorbeelden waar we tegen aan lopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het persoonlijke karakter van de training heeft mij het meest aangesproken. Geen standaard training, er wordt specifiek op de situatie in gespeeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede, confronterende training om jezelf te leren kennen als leidinggevende met veel bruikbare tips.

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.