4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat me het meest heeft aangesproken was het proces van de vraagteken in de praktijk brengen. Ik heb vaak een klik in mijn hoofd meegemaakt, dit ging dan snel, een "ohja" reactie. Ik vond het een effectieve en leerzame training.

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken bij deze training was de manier waarop ik meer zelfreflectie heb gekregen. Ik vond het een nuttige training.

• Gevolgde training Masterclass Klantgericht Denken en Opereren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het heeft mij het meest aangesproken om meer te kijken naar mezelf en daardoor meer zelfreflectie te krijgen. Ik vond het een nuttige training.

• Gevolgde training Masterclass Klantgericht Denken en Opereren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken in de training was de professionele en vlotte manier waarop deze in elkaar zat. Ik zal anderen het zeker aanraden om deze training te volgen.

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest heeft aangesproken waren de valkuilen en de zelfreflectie. Ik heb zeer veel handvatten aangereikt gekregen en ik ben ook tot andere inzichten gekomen. Ik heb veel aan de training gehad en nu is het de taak om het in de praktijk te brengen. Het proces moet in werking treden. Op dit moment ben ik nog bewust onbekwaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest heeft aangesproken was het oefenen met coaching en het leren van anderen. Ik vond het een leuke training, met zinvolle inzichten die je verder helpt in het coachen van teams

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel veel interactie, veel rollenspelen, dus veel praktijk en niet alleen theorie, leuke groep ook! Indien je op een interactieve, ongedwongen manier meer wilt leren over vormen van leidinggeven, hoe om te gaan met verschillende situaties en deze direct te oefenen met het team. Doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interassante en leerzame training. De rollenspelen en het oefenen met functioneringsgesprekken hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De interactie en openheid van en met de deelnemers sprak mij het meest aan. En de adviezen; manier van training geven van de trainer. De training doet echt iets met je en maakt je heel bewust van je keuzes en gedrag en de invloed die je hier op hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer praktisch en behulpzaam. De rollenspelen op basis van de praktijkvoorbeelden waren erg goed. De trainer is zeer cappabel als coach, maar weet met haar acteertalent hele confronterende situaties weer te geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kleine groep sprak mij het meest aan; en de dynamiek die daardoor ontstaat. We gaan behoorlijk de diepte in; ik vind dat fijn. Veel theorie ken ik al, maar op deze manier leer ik ook eindelijk hoe ik het in mijn situatie kan toepassen. Het is een goede training die verder gaat dan de meeste trainingen. Door de persoonlijke aandacht van de trainer kun je het geleerde makkelijk toepassen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inspirerende trainer, mooie vertalingen naar de praktijk, veel persoonlijke ontwikkelingsruimte, snelle aanpassingen mogelijk naar behoefte doelgroep, heel fijn in klein groepsverband. De training geeft niet alleen theoretische inzichten, maar ook praktische handvatten. Ik ga hierdoor echt bewegen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De openheid en directe manier van aanpak spraken mij het meest aan. Goed toegespitst op de deelnemers. Ik zou anderen vertellen dat deze training zeker een aanrader is om verder te komen in peresoonlijke groei.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle onderdelen hebben mij het meest aangesproken, en de manier van opbouwen van de training. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in mijn valkuilen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De rollenspellen met feedback van de trainer sprak mij het meest aan. Het is een motiverende training om angsten te overwinnen.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training is nuttig, praktisch en reflecterend. De trainer cre�ert een veilige en betrouwbare omgeving. De inhoudelijke en praktische aspecten spraken mij het meest aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke, prettige trainer waarvan ik veel heb geleerd. De training is nuttig, wordt een ieder beter van!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De zorgvuldigheid van de trainer, de goede oefeningen en het beeldmateriaal spraken mij het meest aan. Deze training doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De rollenspellen en zelfreflectie spraken mij het meest aan. Het is een open, intensieve en doelgerichte training met een positieve trainer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training geeft inzicht in processen, strategieen en zelfinzicht. Met dit inzicht kan ik de komende maanden aan de slag. De training is zeer leerzaam. Hoger niveau dan eerder gevolgde trainingen. Bijzondere trainer die erg goed mensen leest en duidelijke feedback geeft om mee aan de slag te gaan > betere resultaten te boeken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier zoals de trainer je laat zelfreflecteren (uitleg en inzicht) sprak mij het meest aan. Een waardevolle training, eigenlijk een must voor mensen die leiding willen gaan geven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De reflectie en terugkoppeling over het gevolg van gedrag, het effect en een helder blik op de nodige ontwikkelpunten spraken mij het meest aan. De training is leerzaam en goed voor zelfreflectie - en ontwikkeling.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel heeft me aangesproken in deze training. Een spiegel voor mezelf met nieuwe inzichten. Paar voorbeelden: eigenaarschap nemen, Wilco als klant zien, upteamen, meer luisteren, minder oordelen en zenden, 6 communicatieniveaus. Wat beweegt iemand, ego niveaus, te veel om op te noemen. Ik ben erg onder de indruk, ook van de trainer. Ik zou anderen vertellen dat YEARTH me heeft laten nadenken over mijn eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten. Dit gecombineerd met nieuwe methodes en inzichten geeft mij weer enorm veel energie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De bewustwording en zelfreflectie spraken mij het meest aan. De training is zeer inspirerend, intensief en enorm veel stof om mee aan het werk te kunnen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De ondersteunende literatuur kan ik erg aanbevelen om het coaching traject verder zelfstandig te verbeteren. Het was erg confronterend en een eye-opener, daardoor heel leerzaam!

• Gevolgde training Personal Coaching

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.