4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel persoonlijk, dynamisch en op maat. Er wordt feilloos aangevoeld waar behoefte aan is en waar de nadruk op moet liggen. In tegenstelling tot andere trainingsorganisaties is er binnen deze training geen seconde mijn aandacht weggetrokken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke feedback en de toepasbaarheid van de leerpunten spraken mij het meeste aan. Een aanrader als je persoonlijke groei wil bereiken dankzij een respectvolle benadering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De oefeningen en het ervaren van de verschillende rollen tijdens de spelen spraken mij het meest aan tijdens de training. Gewoon het doen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De open sfeer en het groepsverband sprak mij erg aan. Ook was er veel interactie met de trainer. Het was een goede, duidelijke en effectieve training. Erg leerzaam!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De onderwerpen die behandeld worden zijn heel herkenbaar. De training is een eye-opener en de handvatten kunnen direct toegepast worden. Er is respect voor elkaar. Absoluut een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb vaak momenten gehad van herkenning tijdens deze training. Een training die goed is voor je eigen ontwikkeling en waarbij je de handvatten ook daadwerkelijk leert toe te passen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De trainer heeft mij beter inzicht gegeven in hoe verschillende type stijlen gebruikt worden. Het rollenspel was hier uitstekend bij!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training had een open en veilig gevoel. Er was een goede sfeer. Er werd gefocust op je persoonlijke ontwikkelingsdoelen, waarbij er een goede combinatie was tussen theorie en praktijk. Het is een leerzame training, zeker een aanrader om aan je ontwikkeling te werken!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb het meest geleerd hoe je beter dingen bespreekbaar kan maken zonder jezelf in de weg te lopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke aanpak, de scherpte, de diepgang en de confrontatie sprake mij enorm aan. Na elke sessie stof tot nadenken en de ruimte in je hoofd om weer een stapje in je ontwikkeling te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De combinatie van theorie en praktijk spraken mij het meeste aan. Ik merk dat er veel blijft hangen en ik dit ook in de praktijk toepas. De vier dagen geven de gelegenheid om dieper in te gaan op onderwerpen en te herhalen. Een inspirerende training, toepas, hij werkt echt voor mij.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

De praktijkvoorbeelden/simulaties, de literatuur en het actieplan iedere week hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De combinatie tussen theorie & praktijk vond ik sterk. Het inzicht in jezelf en vooral de oefeningen leerde ik het meeste van. Een hele leuke training waar ik veel an heb gehad. Ik denk dat ik hier nog lang baat bij heb.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aandacht vond ik heel waardevol. Ik zou anderen vertellen dat dit een goede training is, een echte aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De combi van theorie en praktijk sprak mij erg aan. Echt gericht op de cursisten en de voorbeelden / gehele aanpak spraken mij het meeste aan. Deze cursus geeft je veel zelfinzicht en inzicht in dingen waar je niet bij nadenkt mbt effectief beinvloeden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De oefeningen in de de praktijk na de theorie maken dat je direct ziet wat je kort komt. Ik zou anderen zeggen; doen! Je hebt er veel aan in de praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede inhoudelijke cursus. De bewustwording van het effect van communiceren en het herkennen van verschillende stijlen van communiceren spraken mij het meeste aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super leerzaam. De groepsprocessen met mensen uit andere bedrijven vond ik vooral heel leerzaam, dit sprak mij het meeste aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken tijdens de training was dat er op basis van ervaring getraind werd en dat er dieper op in werd gegaan. Ik vond het een aanrader.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken was het feit dat er een spiegel voor mij gehouden werd. Op deze manier heb ik veel geleerd. Het was een intensieve, maar erg goede coaching.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke interactie en betrokkenheid heeft mij het meest aangesproken bij deze training. Ik heb een goede persoonlijke training meegemaakt, waar ik veel energie uitgehaald heb.

• Gevolgde training Masterclass Klantgericht Denken en Opereren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het meest heeft mij aangesproken om na te denken door middel van gedachten en filmpjes. Op deze manier werden de zaken met de dagelijkse praktijk op een andere manier verbeeld en bespreekbaar gemaakt. Dit sprak mij aan. Ik vond het een interessante cursus.

• Gevolgde training Masterclass Klantgericht Denken en Opereren

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training heeft mijn ogen geopend voor oplossingen waar ik zelf eerder niet aan gedacht heb. Daarnaast heeft het me bewuster gemaakt van mijn gedrag. Ik vond het een uitgebreide en diepgaande training die veel handvatten biedt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het heeft mij het meest aangesproken om de diepte in te gaan door te ontdekken wat mijn eigen aandeel is in de communicatie, en zelf leren de oplossing aan te dragen. Ik zou anderen vertellen dat zij deze training moeten doen, omdat iedereen kan groeien.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De inzichten in hoe mensen handelen, waarom en hoe je dit kunt gebruiken in het werkende leven heeft mij het meest aangesproken. Ik vond het een interessante training, en het geeft veel stof tot nadenken. Ook gaat de training in op je persoonlijkheid

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.