5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De benadering op persoonsniveau, maar team geori�nteerd sprak mij erg aan. De trainer paste zich aan op het niveau van de groep, dit was erg prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken in deze training is de interactie en praktijkvoorbeelden. Wat ik anderen zou vertellen over de training is een interessante sessie waarbij de spiegel wordt voorgehouden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige houding, groep, kritisch, veel deskundigheid, wijst ons op een paar interessante zaken en laat zelf nadenken. Wat ik anderen zou vertellen over de training is positief. Erik is een prettige trainer, weet mensen te activeren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het deel over hoe je jezelf beter kan motiveren heeft mij erg aangesproken. Een aanrader voor iedereen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik blijf nadenken over de training als ik naar huis ga. Dit voelt goed. Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd, zodat ik bij mijn bedrijf beter kan functioneren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken is de manier van spreken van Erik, de handvaten van effectief werken. Je leert hoe je succesvol kan zijn zonder alleen hard te werken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring: ik heb geleerd om voor mijn doel te gaan. Het was een heel boeiende en leerzame training.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De mogelijkheid om mijn intrinsieke motivatie zo goed mogelijk te benutten. Het gaat er niet om wat je wilt, maar hoe graag je het wilt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat voor emoties/gevoelens loskomen bij het behalen van je doelen. De video was een goed voorbeeld: aangrijpend! Stel een duidelijk doel en behaal het beter!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De manier waarop je jezelf eigenlijk het beste kan motiveren, vond ik erg leerzaam. Ik zal anderen aanraden dat zij zelf de training moeten bijwonen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een erg leerzame training, waar ik de manier heb gehoord om het beste uit jezelf te halen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De manier van overbrengen, het opbouwen van de training en de spanningsboog, maar ook het resultaat dat je wilt bereiken. Dit zijn elementen die mij enorm hebben aangesproken. Hoe je jezelf innerlijk zo gemotiveerd kan krijgen en dat je uitstraling zo aanwezig is dat ze niet om je heen kunnen. Leerzaam!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hoe je jezelf kan verbeteren door een doel te hebben als je er echt voor gaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat het een leuke training was, wat veel nut heeft tijdens je werk en je motivatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb tijdens deze sessie vooral geleerd dat ik niet eindeloos moet nadenken over mijn doel, maar meer stil moet staan bij hoe graag ik het wil. Het was een goede trainer, inspirerend!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het combineren van het halen van je doelen en je verlangens. Niet met het doel zelf, maar je verlangens om het doel bereiken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het streven naar het resultaat van het behalen van je doel, heeft mij het meest aangesproken. De training is zeker de moeite waard om even te luisteren zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb geleerd hoe je gemotiveerd kan worden en je doelen kan bereiken om meer en beter te doen. Een grote aanrader om bij te wonen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het innerlijke van de motivatie vinden, vond ik erg interessant en heeft mij zeer aangesproken. Echt super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg leerzaam: zelfs na de training blijf je nadenken over het onderwerp. Ik zou iedereen deze training aanraden: je team is succesvoller na deze training!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het erg interessant om te leren hoe je jezelf het beste kan motiveren. Een heel nuttige training. Je komt bepaalde dingen tegen waardoor je kijk op bepaalde zaken anders wordt. Dit zorgt voor een boost!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het verhaal over hoe graag jij je doel wilt realiseren heeft mij het meest aangesproken. Ik zou het aan iedereen aanraden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De mogelijkheid om mijn intrinsieke motivatie optimaal te benutten vond ik een leerzaam aspect binnen deze training. Een absolute aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vooral het filmpje vond ik erg goed. Ik vond het een super leerzame training die je vooral zelf beter laat maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het leuk om te leren wat de emotie achter motiveren is. En ook hoe goed je jezelf kan motiveren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken was het feit dat je motivatie kan halen uit je oude hersenen die verbonden zijn met emotie. Het is een krachtige training die je aan het denken zet.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.