4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een erg goede oefening om veel te herhalen met de besproken en behandelede zaken zodat je er goed van leerde. Het is een goede training die je zeker in je rugzak moet hebben omdat je er wat mee kunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een erg aansprekende traning door de inzichten die ik in mijzelf kreeg en de verklaring die ik leerde voor het bewegen van anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het thema van de training sprak mij erg aan. Daarnaast is de training erg nuttig, want het is toch moeilijk om alles in de praktijk te doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt je tijdens de training bewust van wat je al goed doet, maar ook wat er nog beter of juist anders kan. De training is zeker de moeite waard; voor iedereen leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens de training ga je in op het leren communiceren met je gevoel. Daarnaast veel interactieve oefeningen. Het is een goede training om te leren hoe je zelf beter kan leren staan in je werk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er was een goede balans tussen interacte en theorie. Daarnaast ook een erg leuke trainer. Veel interessante modellen en talloze praktijkvoorbeelden om op te reflecteren. Het was goed om van elkaar te kunnen leren in een leuke en diverse groep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training heeft een fijn intiem karakter. Er wordt door de trainer veel persoonlijke aandacht en feedback gegeven. Het is een goede training waarin ik heb geleerd op een andere manier naar mijzelf te kijken en hoe je op een relatief eenvoudige manier pe

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training beviel mij door de interactiviteit en de resultaatgerichtheid. De training maakt zachte materie tastbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede flexibiliteit van de traininer, speelde goed in op de onze behoeften en paste programma moeiteloos aan. De training was niet inhoudelijk maar juist veel op de praktijkgericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne combinatie van theorie en inspelen op de behoeften van cursisten. Hele prettige training. Leerzaam maar ook leuk. Schakelen tussen oorspronkeljke training en ingaan op de behoefte is top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een unieke en verrijkende ervaring. De training was grondig en volledig en bijzonder persoonsgericht! Ik kan het geleerde op allerlei vlakken toepassen en zal deze training aan iedereen die ik ken aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

What a great experience! I can reccomend this to anyone. Very sharp and to the point, great analysis. I really know what steps to take to make the next step in my career. This is great!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het persoonlijke coachingtraject is mij bijzonder goed bevallen. Confronterend, inspirerend, maar bovenal ongelofelijk leerzaam. Een absolute aanrader voor diegene die een verdere groei willen doormaken op zowel zakelijk als privé vlak.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een fijne, duidelijke en bondige training. Virendelijke, open man. De training zelf paste goed bij de knelpunten die ik bij mezelf tegenkom. Een duidelijker inzicht in de intrensieke motivatie. Een aanrader voor elk salesbureau en/of verkoper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Praatje was goed. Ik onderschrijf zelf ook het belang van team spirit. Tip: het filmfragment kan beter gebruikt worden zonder de beelden van het Nederlands elftal, in vergelijking met de NFL-spelers zien ze er nogal sullig uit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer unieke en bijzondere training van hoog niveau! Inzicht krijgen in onbewuste processen is een echte eye opener. Wat ik andere zou vertellen over de training is dat het een echte aanrader is!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een goede motiverende toe spraak. Goede combi met video's. Ik raad dit aan om bij meerdere sales bedrijven te doen voordat ze aan de slag gaan. Ik vond het wel mooi over hoe je je doelstellingen in emotie om kan zetten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een interessante training, leuk gepresenteerd. Motivatie en activatie is erg belangrijk binnen de sales. Een aanrader! Leuke trainer, vernieuwende stof. Goed toepasbaar in de praktijk. Ga er vandaag meteen mee aan de slag!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk uitgelegd waar je motivatie vandaan komt. Veel geleerd en er beter bewust van geworden hoe je meer sales kan krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar en kan het iedereen aanraden.verschillende punten duidelijk uitgelegd hoe het beter kan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en helder qua uitleg. Vol met eigen ervaringen en veel passie in zijn verhaal. Kortom een goede motivatie om het maximale eruit te halen! We gaan ervoor vandaag om het oersoonlijk record te verbeteren!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helemaal prima duidelijk uitgelegd. Helder verhaal. Werkt motiverend en stimulerend. Laat je stil staan bij dingen waar je nooit eerder bij heb stilgestaan. Voor herhaling vatbaar en kan het iedereen aanraden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitleg was geweldig, hoe ik mij meer kon motiveren. Meer op ingaan hoe hij het had gedaan konden we het inbeelden. Niveau was echt pro. Locatie was in arnhem hij was echt vriendelijk en top. Mooie motivatie persoon om hem als doel in te stellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een motiverende sessie, goed gebruikt van video en in combinatie met de boodschappen die werden meegegeven. Een sessie als deze is een aanrader, het maakt je bewust hoe je het maximale uit jezelf kunt halen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was kort maar krachtig. Het filmpje heeft een impact gemaakt. Ik heb geleerd waar motivatie vandaan komt en hoe je het kan op wekken. De trainer heeft alles duidelijk toegelicht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fijne korte training waar je weer even wakker wordt gemaakt. Daar ik in het verleden al eens NLP trainingen heb gehad van oa Robin Stevens, vond ik ook deze training weel erg leerzaam.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.