4 sterren: goede service, goed behandeld

De trainster zorgde voor een goede sfeer en kon alle stof en situatiesduidelijk uitleggen. Het is een leuke en leerzame cursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het persoonlijke contact, de persoonlijke situaties kunnen bespreken en de handvatten die gegeven worden spraken mij aan tijdens de training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel persoonlijke feedback en tips op persoonlijk vlak waren erg fijn. Het is een aanrader voor mensen die er open voor staan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij erg aansprak in deze training was dat ik mezelf meer bewust werd van mij eigen optreden. De training is voor iedereen goed om ooit te volgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er was veel aandacht voor persoonlijke situaties. Bovendien was het mogelijk om concrete situaties te oefenen. Zelfs als je denkt alles al te weten, blijven er eye-openers.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je wordt bewust van het geven van feedback, hoe je feedback opbouwt en het be�indigt. Je leert luisteren en daar op een rustige manier op te reageren. Deze training geeft inzicht in hoe je je eigen gedrag kunt veranderen op een positieve manier, zodat de communicatie aanzienlijk verbetert.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb veel aan deze training gehad, met name de vier q's en hoe ik daar het beste mee om kan gaan spraken mij aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Er is tijdens de training veel ruimte om te leren en te proberen. Een leerzame training en je krijgt veel persoonlijke aandacht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het super dat er vooral veel praktijkvoorbeelden en -oefeningen gedaan werden. Het was een positieve trainng en trainer. Ik heb veel geleerd over mijzelf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt bruikbare handvatten, goede feedback van mede-cursisten en de traning is een duidelijke eye-opener. Je krijgt nieuwe inzicht in 'oud gedrag'.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training is voor iedereen aan te bevelen die beter en bewust wil communiceren. Je leerdoelen kunnen in deze traning direct worden uitgevoerd in de praktijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een hele verhelderende training voor jezelf omdat je erg veel inzicht krijg over je eigen communicatie. Het is praktijkgericht en je krijgt ook cases die uit de praktijk komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was erg fijn de diverse casussen beeldend werden uitgedrukt. Hierdoor was er een goede confrontatie met eigen blokkades. De training is echt toepasbaar voor iederen doelgroep.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training maakt zeker waar wat er van beloofd wordt. Het is persoonlijk, verrassend en het haalt je uit de comfort zone. Daarnaast een goede trainer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een erg aansprekende persoonlijke aanpak, een fijne veilige groep en een goede diepte van de cursus. Ik heb veel geleerd over mezelf en de stappen die ik nog wil nemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens de training sprak het mij aan hoe je je presentatie leerde opbouwen en hoe ik moest omgaan met kritische vragen. Daarnaast goede feedback gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je kijgt goede tips en trics voor nervositeit tijdens je presentatie. Daarnaast ook over hoe je naar je publiek moet kijken bij maken van je powerpoint. Het is een goede training die basistips geeft over presenteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is gericht op de behoefte van de groep. Er wordt tijdens de training daadwerkelijk geoefend en ge�valueerd. Je krijgt niet alleen maar theorie. Deze training kan ik later goed toepassen in de praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is een goede balans tussen theorie en praktijk. Daarnaast krijg je goede praktijktips en is er veel interactie in de groep. Het is zeer zinvol om te leren hoe je een presentatie moet opzetten en presenteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een training die je zeker moet volgen, het is een combinatie van theorie en praktijk. Vooral de kennis overdracht van de trainer sprak mij erg aan. Ik heb veel van de training opgestoken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een cursus die zeker aan te raden is. Je leert na te denken over je presentatietechnieken. Daarnaast heeft de trainer een prettige stijl van werken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is fijn om zoiets als presenteren te behandelen in een cursus. Je leert je rust pakken en om te gaan met verschillende soorten vragen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een hele nuttige, complete, leuke en gezellige training. Je oefent met video's, het is interactief en je krijgt goede feedback en tips na de presentaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was de hele training geboeid en goed geconcentreeerd. Je krijgt veel persoonlijke aandacht en er wordt gereflecteerd op datgene wat je hebt toegepast uit de training. De trainer heeft zelf ook veel energie tijdens het doceren. Echt een geweldige traini

• Gevolgde training Professioneel Accountmanagement in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een hele goede training doordat er zeer veel relevante informatie aan bod komt, zoals telefonische acquisitie, verkoopogesprekken en prijsbepalingen. Er wordt dor de trainer goed aandacht gegeven aan de belangrijkste punten en iedereen krijgt ook v

• Gevolgde training Professioneel Accountmanagement in 4 maanden

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.