5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een echte aanrader voor beginnende accountmanagers. Je wordt op een goede manier uit je comfortzone gehaald.

• Gevolgde training Professioneel Accountmanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel persoonlijke aandacht van de trainer. Ze zocht naar de benadering die mij en de anderen paste. Hele goede ervaring gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De duideljke manier van 'tools' aandragen en het werken in een kleine groep bevielen mij erg goed. Het is een training die voor iedereen goed is om te volgen.

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adequate persoonlijke aandacht in combinatie met het groepsproces. Er is veel ruimte om aan je eigen doelstellingen te werken. Bovendien een leerzame training waarin je persoonlijke leerdoelen centraal staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele goede persoonlijke betrokkenheid van de trainer. Ze maakte de training per persoon gewoon wat dieper. Het is een goede training om van jezelf duidelijke richting te geven aan je verdere plannen voor de toekomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is tijdens de training veel ruimte voor persoonlijke aandacht en je eigen ontwikkeling. Dat was erg fijn en daarom is de training een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De informatie en vooral de diepte die de training geeft beviel mij heel erg. Iedereen krijgt zijn/haar momenten. Erg doelgericht. Iedereen zou deze training moeten doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een persoonlijke benadering, praktisch, bruikbare tools, eye-openeers en een toegankelijke trainster. De training heeft mij veel inzichten gegeven. Daarnaast is het van belang dat je het echt in 4 maanden doet.

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goede training om te volgen, waarin de basis wordt gelegd voor goede communicatie. Er is veel persoonlijke aanpak en veel momenten voor reflexie/feedback.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus is een absolute aanrader om verder te komen met positieve communicatie. De cursus was helder de trainer communiceerde op een positief confronterende manier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Effectief communiceren in 4 maanden is een zeer concrete training, persoonlijk vind ik dat heerlijk! Een training die iedereen moet doen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede rollenspellen, waardoor je bewust wordt van hoe je jezelf opstelt in een gesprek; eye-opener. Ik kan de training aan iedereen aanbevelen, want veel anderen lopen tegen dezelfde problemen aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er heerste een fijne ontspannen sfeer tijdens de trainnig, daarnaast is het echt maatwerk en sprak me de synergie die is ontstaan dankzij de training erg aan.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

De openheid van de training was een groot pluspunt van de traning. De traning is een echte eye-opener.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een leerzame en ook leuke training, daarnaast sprak het mij heel erg aan dat je echt bewust wordt van je eigen handelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training heeft een goed persoonlijk karakter. Er wordt ook veel geoefend met echte situaties, waardoor je leert door te doen. Het was verrassend hoe je in korte tijd zoveel resultaat boekt door de dingen net iets anders aan te pakken dan je gewend was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De trainng heeft diepgang en is intensief, de groep wordt gemodiliseerd bij het bedenken van oplossingen en strategie�n voor vraagstukken. Iedereen zou deze traninig doen om het status quo te doorbreken; verandering is mogelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training beviel mij erg goed doordat je tijdens de traning echt bewust wordt van je eigen gedrag en houding. Je kan assertief zijn echt leren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aanspreken interactie met de groep, iedereen kon persoonlijke probleemsituaties aandragen en het meteen kunnen toepassen in de praktijk droegen bij aan het feit dat deze training een echte aanrader is. Alles was top, van trainer tot locatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede diversiteit tussen zakelijke en priv� elementen die tijdens dit traject aan bod kwamen spraken me erg aan. De training is goed voor de bewustwording van dageljks handelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb tijdens de training veel praktsisch geoefend met een fijne docent, ook was de groep waarin ik zat fijn. Al met al een goede training.

• Gevolgde training Communicatie training: Effectief Communiceren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een confronterende en actieve traning, waardoor beter praktisch gevolg aan gegeven wordt. De training had een aansprekende interactieve aanpak.

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training biedt je veel eye-openers wat betreft verantwoordlijkheden. De training is een aanrader, ik heb er veel van geleerd. Je kan ook tijdens de training concrete voorbeelden aandragen.

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel praktijkvoorbeelden maakte de training erg leuk. De training was goed en vooral het persoonlijk contact beviel mij.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leerzame training die je een goede opstap geeft om een betere onderhandelaar te worden. Daarnaast veel praktijksituaties met oefeningen.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.