4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een interactieve cursus, waar je met je medecursisten in gesprek gaat. Je leert jezelf herkennen ook in hoe een ander reageert, daar probeer je dan weer van te leren. Je leert niet alleen van de trainer maar ook van de medecursisten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne ontspannen sfeer, het voelde gelijk goed waardoor je makkelijk open bent. Mijn leerpunten zijn allemaal aan bod gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is praktisch toepasbaar en de flexibiliteit van de trainer was heel fijn. Hij kon snel anticiperen op de groep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier waarop de training was aangesloten bij onze behoeften en vragen. Ik vond het zeer zinvol en heb een stap gezet in het professioneel adviseren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een nuttige training, ook voor outplacement als werkzaam. Je wordt van jezelf bewust tijdens de training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is nuttig voor iedereen. Wat mij aansprak tijdens deze training was dat de theorie werd vertaald naar de praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel flexibiliteit om aandacht te geven aan waar de groep behoefte aan heeft. De trainer heeft het vermogen om te schakelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een training met de juiste toon, empathisch, scherp met humor en professioneel. Er worden goede kritische vragen gesteld en erg flexibel in het programma.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel flexibiliteit en hoge parate kennis van de trainer. Meebewegen met de behoefte van het team. Zachtaardig, goed doorvragen, daarmee een goed voorbeeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke vooruitgang en inzicht daarna komt planning. Het besef en inzicht tijdens de training sprak mij het meest aan.

• Gevolgde training Timemanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

De traning was op de persoon, passend, echt maatwerk dus en er hing een fijne sfeer. Al met al een zeer interessante training

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou een ander de training zeker aanbevelen. Je wordt met jezelf geconfronteerd. Je kunt meer uit jezelf halen.

• Gevolgde training Timemanagement

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door deze training leer je sterk in je schoenen staan d.m.v. communicatie. Je leert het geven en ontvangen van feedback. Ik was erg verrast van het belangrijk van de manier van communicatie op de werkvloer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens de training heb ik nuttige inzichten over mezelf gekregen. Er werd op een 'lichte'stijl persoonlijke problemen opgepakt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een professionele cursus met genoeg goede en inhoudelijk theorie voor 3 dagen. Bovendien heb ik veel geleerd van de rollenspellen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training is zeker aan te bevelen aan anderen om deel te nemen. Heldere voorbeelden en uitleg tijdens de training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training wsa goed voor teambuidling en elkaar beter leren begrijpen. Goede praktische oefeningen die leiden tot concrete eerste acties om snel op te pakken. Deskundige begeleiding met goede balans. Prikkelen zonder bot te zijn. Respectvol ingrijpen waar nodig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is bruikbaar in de praktijk. Daarnaast is er een goede afwisseling van theorie en zelf aan de slag gaan. Een echte aanrader voor teambuilding.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De wijze waarop de trainer de deelnemers liet kennismaken met elkaar. Aan anderen vertel ik dat het een prettige wijze is om als nieuwe OR elkaar te vinden. Vertrouwen is hierin het juiste woord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een erg concrete training waarin je goed doorwerkt en gericht op het behalen van resultaat tijdens de training. Als je in de OR zit, dan moet je deze training hebben gevolgd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb tijdens de training veel gesprekken gevoerd met daadwerkelijke interactie waardoor je de andere OR-leden een stuk beter leert kennen. De training was heel nuttig als eerste kennismaking.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een vrije stijl van de trainer en het feit dat hij zich goed had ingelezen in de groep en daarop ingespeeld bevielen mij . De trainer wist exact op welke gebieden de groep is nodig had.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat mij het meest heeft aangesproken is de manier waarop de trainer meedenkt. Ik zou anderen vertellen dat ik deze training echt oke vind.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een fijne afwisseling in werkvormen met een aangenaam tempo. De training gaf inzicht, bood ruimte om te reflecteren op eigen- en ondernemersgedachtengoed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou de training aan anderen om mij heen aanbevelen,want de soepele wijze van doceren sprak mij erg aan.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.