4 sterren: goede service, goed behandeld

De interactieve opzet van de training en de persoonlijke aandacht hebben mij erg aangespoken tijdens deze training. Het is een goede balans tussen theorie en de toepassing daarvan.

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De handvatten, niet te veel informatie op 1 dag, de oefenmomenten, goede groepsgrote en binnen een veilige omgeving maakt dat ik deze training als zeer prettig heb ervaren. Deze training zou ik ook zeker adviseren aan anderen!

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De volgende punten hebben mij erg aangesproken tijdens de training; de openheid van de mede deelnemers van de training, dat ik toch echt anders mag denken over mijzelf (positiever) en dat ik niet de enige ben. Deze training is op meerdere vlakken toe te passen, zowel voor werk als voor priv�sfeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De herkenning, de goede tips en de aandachtspunten hebben mij erg aangesproken tijdens de training assertief opreden en communiceren in 4 maanden. Ik zou anderen aanraden om deze training te volgen omdat hij goed en leerzaam is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I loved the one on one attention , the follow up work and know edge of the structure. Very helpful for personal development.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke aandacht en de samenstelling van de groep heeft mij erg aangesproken bij deze training. Ik zou anderen vertellen om vooral zich op te geven voor deze training. Het brengt je erg veel!

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omgaan met weerstand, gedachten ontgiften, de setting en het aantal personen heb ik als zeer prettig ervaren. Jezelf leren profileren en daarbij mensen om te buigen. Je leert jezelf te waarderen en helpen voor jezelf op te komen. Het geeft je handvatten o

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het meeste heeft mij aangesproken om te kunnen onderhandelen met mensen en hoe daarbij het model van de 4 G's in te kunnen zetten. Ik zal anderen willen meegeven dat de training goed is voor mensen die hun mening moeilijk kunnen uiten en sterker in hun sc

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier waarop de trainer de training geeft, niet uit een map maar heel erg op de persoon , waardoor het sneller blijft hangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het brengt je dichter bij jezelf. Door jezelf goed te kennen en begijpen kan je ook die verandering beginnen naar het geen je zoekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie interactieve training. Impact heb je zelf in de hand : je kunt niet achterover leunen. Zelf aan de slag.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cre�rt een zelfbeeld, zodat middels positieve communicatie (tonen/behoeft gevoelens) een positief zelfbeeld kan onstaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aanrader. De persoonlijke aanpak van de trainer, de durf om af te wijken van het curriculum om nog beter in te gaan op de persoon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Valkuilen herkennen en meteen heel helder en praktische te leren omzeilen, door praktijk oefening, en initiatief gedrag er voor in de plaats te zetten. Het werkt heel goed en motiverend.

• Gevolgde training Persoonlijk Profileren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke aanpak, ingaan op praktijk voorbeelden, elkaar helpen, open sfeer. (het concreet maken van leerdoelen focus op hoe)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een bijzondere training. Waar ik veel individueel les heb gehad van een zeer ervaren sales man, en weer een hoop geleerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training was leerzaam, informatief, confronterend en heel erg handig voor mijn verdere loopbaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Aan te raden aan collega's vrienden etc. De vakkundigheid van de trainer en het inhaken op gebeurtenissen sprak mij aan in deze training.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training zou ik zeker aanraden. Het klinkt eng om uit je comfortzone te stappen maar de omgeving voelt vertrouwt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training was een leerzame, toegankelijke en praktische training. Klein groepje daardoor persoonlijk.

• Gevolgde training Persoonlijke Effectiviteit: De Kunst van het Kiezen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne sfeer tijdens de training , voldoende tijd voor inzicht en theorie. Ook goede oefeningen plus feedback.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima opstap cursus, minder voor zware accounts. Prakitsch bezig geweest met rollenspellen, goed op persoonlijke zaken toegespitst.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker een keer doen, als opfrissing of als basis training kan het zeker helpen. Fijne praktische voorbeelden en open setting.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima investering als je een beter begrip van financi�n wil krijgen, en een betere gesprekspartner wil worden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een aanrader om meer inzicht te krijgen. Waar de training een start is om verder in deze materie te duiken. Veel ruimte voor vragen en discussies.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.