4 sterren: goede service, goed behandeld

Verschillende technieken, goede feedback met video. Wat ik zou vertellen aan anderen over deze traning is dat ik de 4-daagse cursus zou aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De traning vond ik leerzaam en leuk. De informele sfeer en de trainer spraken mij het meest in deze traning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig, informeel en leerzaam. De wijze waarop situaties werden toegelicht, in de praktijk gezet en achteraf gesproken. De handvatten om met de nodige leerpunten aan de gang te kunnen en de individuele tips.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afwisseling van theorie en praktijk. Veel handvatten en inspiratie voor mijn werk. Goede toegepaste training direct mee te nemen naar de praktijk. Goede voorbereiding door YEARTH. Zeer professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede combinatie tussen theorie en praktijk. Goed aangesloten op praktijk. Zeker doen , altijd waardevol.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Training biedt goede hadvaten voor adviesgesprekken en als je jezelf er echt voor open stelt kun je hier heel veel kennis en vaardigheden in meenemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De kwaliteit van de trainer heeft ervoor gezorgd dat het een hele nuttige en prettige training was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is veel ruimte voor persoonlijke ervaringen, ik vind de map met naslagwerk ook heel prettig. Ook erg blij met de trainer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk, interactief, genoeg ruimte voor je eigen ontwikkeling , inspirerende trainer, goede combinatie tussen theorie en oefenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker aan te raden als je wilt groeien. Erg leerzaam, soms confronterend. Verhogen van zelfvetrouwen , beter zelfbeeld, veel tips over communiceren en feedback geven.

• Gevolgde training Persoonlijk Profileren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de traning er positief en leerzaam. De praktijkoefeningen uit mijn eigen werkervaring spraken mij aan.

• Gevolgde training Persoonlijk Profileren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vertrouwen binnen de groep en trainer; dat maakt het dat ieder zich kan openstellen en de trainer precies de juiste snaar kan raken. Heel knap! Tevens ben ik mij er bewust van geworden dat ik nu op de goede weg zit, heel fijn! Als je het idee hebt dat je niet helemaal uit de verf komt of het niet lukt, deze training zal je zeker helpen!

• Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De openheid in de groep, de manier van het geven van de training door de trainer. Veel inspiratie. Zeer nuttige trainig om jezelf en anderen te ontdekken, veel praktische informatie.

• Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke, direct toepasbare informatie, al na 1 traningsdag ben ik anders gaan communiceren. Top training.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg , alle punten kwamen aan bod. Vriendelijk en veel ruimte voor vragen. Ik laat zien en geef uitleg over wat ik heb geleerd , tevredenheid!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training is direct toepasbaar. Duidelijke manier van aanpak. Werd gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden.

• Gevolgde training Conflicthantering

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitzonderlijk goede training. Alle facetten van effectief communiceren worden behandeld en heel duidelijk overgebracht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanrader als je handvatten zoekt om je persoonlijke sales-stijl te ontdekken en te verbeteren. Training was informeel en persoonlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk. Ging echt op mijn specifieke business en leerdoel. Nuttig in geval van ontwikkeling op het gebied van voeren van aqcuisitiegesprekken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede tips en tricks met btrekking tot de oefen casussen uit de praktijk. Het was leerzaam en effectief!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De volgende punten hebben mij erg aangesproken tijdens de training; de openheid van de mede deelnemers van de training, dat ik toch echt anders mag denken over mijzelf (positiever) en dat ik niet de enige ben. Deze training is op meerdere vlakken toe te p

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Assertiviteit: Training Assertief Optreden en Communiceren in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Omgaan met weerstand, gedachten ontgiften, de setting en het aantal personen heb ik als zeer prettig ervaren. Jezelf leren profileren en daarbij mensen om te buigen. Je leert jezelf te waarderen en helpen voor jezelf op te komen. Het geeft je handvatten om om te gaan in voor jou moeilijke situaties.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het feit dat je meer regie hebt over je gedachten en emoties dan je zou denken. Prettige sfeer, effectief, praktisch, direct op alle gebieden bruikbaar. Ook prettig om dit buiten werksituaties toe te passen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het meeste heeft mij aangesproken om te kunnen onderhandelen met mensen en hoe daarbij het model van de 4 G's in te kunnen zetten. Ik zal anderen willen meegeven dat de training goed is voor mensen die hun mening moeilijk kunnen uiten en sterker in hun schoenen willen staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De focus op de praktische inzetbaarheid van deze training heeft mij erg aangesproken. De voorbeeldzinnen dragen hier nog meer bij. Het biedt handvatten voor het assertief benaderen van anderen en het ondersteund de logica van je gedachtes hierdoor.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.