4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede combinatie tussen theorie en praktijk en verdiepend. Praktische toepasbaarheid en de ervaring/kennis van de trainer.

• Gevolgde training Verandermanagement in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve trainer, prachtige ervaring voor iedereen die met verandereingen te maken krijgt. Waardevol voor de toekomst. Mooie ervaring.

• Gevolgde training Verandermanagement in 4 maanden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede training en super gemotiveerde trainer. Geen dag was hetzelfde. Veel casussen kunnen bespreken uit de praktijk.

• Gevolgde training Praktisch Leidinggeven

4 sterren: goede service, goed behandeld

De interactie en de kennis van de trainer heeft mij het meerste aangesproken tijdens de training High Impact Leadership. De inhoud van de training was volledig en dat zal ik ook aan anderen vertellen wanneer mij gevraagd wordt over deze training te vertel

• Gevolgde training High Impact Leadership

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was weer een goede opfriscursus om handvatten te krijgen om mensen positief te kunnen be�nvloeden. Je krijgt tips en handvatten voor problemen waar je tegen aanloopt in de praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede combinatie tussen theorie en praktijk. De aandacht blijft daardoor behouden. Ik heb echt geleerd om na te denken over hoe je iets anders kunt zeggen zodat je een andere reactie krijgt. Training die erg de moeite waard is, voor elke functie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het sprak me aan hoe je leert om om te gaan met mensen en de manier hoe je mensen mee kunt krijgen. Training is een aanrader, je leert hoe je dichter bij de persoon tegenover je komt te staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne informele sfeer, die open is maar opbouwend. Je leert jezelf kwetsbaar opstellen en luisteren naar anderen. Ik zou anderen adviseren om deze training ook te volgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou de training aanbevelen aan anderen. Het doelbewust communiceren sprak mij het meest aan in deze training.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb door de training echt geleerd hoe ik weerstand in een gesprek moet wegnemen en dat het belangrijk is om open vragen te stellen. Je leert dit door voorbeelden uit de praktijk te oefenen in de trianing.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een duidelijke training, gaat echt op persoonlijke situaties in. Voegt iets toe aan je als persoon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er komt tijdens de training veel aan bod, waarvan veel nuttig is. Je krijgt opvallend veel informatie die direct in de praktijk te brengen is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeker doen, is ongetwijfeld voor iedereen nuttig. Kleine groep waardoor het een persoonlijke training wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen, het laat je verder nadenken over je planning en werkzaamheden. Wat vind je leuk, dat komt er mede door naar boven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verhelderende benadering van de problematiek met een zelfoplossend vermogen. De verdieping waardoor jezelf de daadwerkelijke problemen waar je tegenaan loopt onder woorden kunt brengen en werken aan een oplossing/aanpak.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is goed om kritisch naar jezelf te kunnen kijken en je bij alles afvragen, wil ik dit en hoe voel ik mij hierbij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De onderwerpen waren goed opgesplitst. Training was persoonlijk gericht. Gericht op je eigen doelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou de training gewoon doen. Wat mij het meest aansprak tijdens de training was de diversiteit, focus en de enthousiasme van de trainer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Intressant als je minder stress en meer ontspanning in je leven wilt. Leert tijdens de training effectief plannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve training waarbij verdieping wordt gezocht vanuit je eigen denk model. Time manegement bestaan met name uit het management van mogelijkheden en niet zo zeer over theorie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel focus op de gedragpatronen i.p.v. praktische TM tools, hier zit de kern/oplossing in het bereiken van mijn doelstelling. Het is een zeer verhelderende training die energie geeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een goede manier om naar jezelf te kijken en te zien waar je staat. Goede terugkoppeling naar jezelf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanrader voor iedereen die regelmatig in een timesqueeze zit. Inzicht en handvaten gekregen om in praktijk te brengen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is zowel voor je werk als in je persoonlijke leven een zeer leerzame training. Training werd op een goede manier gegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training was een prettige en leerzame training. Flexibiliteit , diversiteit van de groep en goede onderwerpen.

• Gevolgde training Onderhandelen Nieuwe Stijl

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.