4 sterren: goede service, goed behandeld

Doen! Je krijgt een goed inzicht in wat coachend leiderschap is en hoe jou dit kan helpen als leidinggevende. Theorie ook heel nuttig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training is erg goed. De groep gelijkgestemden zorgde voor veel bruikbare cases. Veel goede toepasbare informatie in korte tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze training past theorie goed toe op praktijksituaties en is gericht op hulpmiddel voor persoonlijke situatie na training.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt heel veel informatie waar je zelfstandig mee aan de slag kunt. Veel voorbeelden, interactie en rollenspelen maken het concreet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind deze training een aanrader. De persoonlijke aanpak en het maatwerk sprak mij het meest aan van deze training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een nieuwe kijk om het voeren van gesprekken aan de hand van competenties in het bedrijfsprofiel. Wat ik zeker aan anderen zou vertellen over deze training: dat het erg nuttig is!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer praktisch, alle handvatten worden aangereikt. Zeer ervaren trainer waardoor de praktijkvoorbeelden en feedback heel treffend zijn. Je krijgt veel inzichten en een goede basis om de lesstof in de praktijk te brengen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd leerzaam om meer te leren over jezelf en over andere. Afwisselende training. Goede groepsdynamiek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De handige stappenplannen om door een situatie heen te komen en het oefenen van situaties/ het meekijken naar anderen oefeningen/ gesprekken. Het is erg leerzaam maar je moet wel echt willen en durven. Ik zal anderen vertellen dat ik door deze training nu ook echt durf om oefengesprekken aan te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hetgeen mij het meeste aanprak bij deze training is de afwisseling van theorie en praktijk en de oefeningen die hieraan te pas komen. Ik zal anderen vertellen om jezelf en je werk kritisch te bekijken waardoor je beter je werk kunt doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De handvatten/ tools die je krijgt om de training in de praktijk uit te voeren zijn erg prettig. De training is doelgericht en zeker de moeite waard om te volgen om sterker in je schoenen te staan door vooral bij jezelf te blijven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bewust worden dat je jezelf belangrijk kan vinden. Dat je op een oprechte manier 'nee'kan zeggen. En door rollenspel bewust wordt hoe je kan communiceren en goed feedback kan geven. Het is een goede training die ik zeker zal aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het dieper ingaan bij iedere persoon. Zodat de (problemen), valkuilen kunnen gaan oplosssen en we handgrepen mee krijgen om het zelf te doen. Dit is een training die voor iedereen geschikt is!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veilige omgeving, helder gecommuniceerd, casussen uitspelen waren erg nuttig, veel geleerd , veel ruimte voor vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een prima training! Prettige sfeer en de dynamische manier warop de training gegeven word.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Absoluut een aanrader. De theorie afgewisseld met veel praktijksessies en veel inbreng vanuit eigen cases hebben mij het meest aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Je krijgt veel info in korte tijd. Zeker een goede training als je meer wilt weten over het adviesvak. De concrete tips van de trainer en het oefenen vond ik meest aansprekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Volgen! Ook om er achter te komen dat je al enorm ver bent in adviseren, maar altijd verder kan leren. Interessante onderwerpen vond ik omgaan met weerstand en de krachtenveldanalyse.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze training was heel leerzaam, vooral de oefeningen, casussen en reflectie hebben mij heel erg aangesproken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De concrete handvatten en praktijkvoorbeelden hebben mij erg aangesproken van deze training. De interactie met de groep was ook erg fijn. De training is een waardevolle toevoeging voor je verdere professionele carriere. Dat zal ik anderen ook vertellen wa

• Gevolgde training Professioneel Accountmanagement in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Praktische tips op die toepasbaar zijn op vele vlakken in het werk in verschillende functies en verschillende bedrijven.

• Gevolgde training Verandermanagement in 4 maanden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is zeer de moeite waard om de aanmelding te versturen. De praktijk en theorie vouwde samen tijdens de training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed voor je persoonlijke vaardigheden/ontwikkeling waarbij je met een rugzak vol tools de deur uitgaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training is inspirerend, leerzaam, toepasbaar in de praktijk en legt een basis in leiderschap. Door het leren van jezelf en weten waar je voor staat , kan je mensen beinvloeden en in beweging krijgen.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.