4 sterren: goede service, goed behandeld

Ook als je denkt dat je het niet nodig hebt , doen! ( vooral als je denkt dat je het niet nodig hebt doen)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou deze training doen. Je krijgt tijdens de training persoonlijke uitleg van de trainer, goede aanvulling.

• Gevolgde training Effectief Beïnvloeden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het helpt je begrijpen wat je als salesman eigenlijk verkoopt en wat voor waarde je toevoegd. Goed 1 op 1 gesprek.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer leerzaam. Prettige variatie in deelnemers qua achtergond. Wat mij aansprak waren de rollenspellen vs. theorie.

• Gevolgde training Effectief Beïnvloeden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke training, kleine groep, goed voor sparren. Doorvragen,hulpmiddelen,specifiek maken om te komen tot een goed plan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een zeer nuttige en waardevolle training. Het zorgt ervoor dat je zelf weer alles kritisch onder de loep neemt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede, intensieve training. Ik heb een hoop inzicht gekregen over de structuur van mijn organisatie en de manier van communiceren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De training vond ik effectief en tijdens deze training heb ik veel geleerd. De theorie werd vertaalt naar de praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door tijdens de training opdrachten te doen kom je nieuwe dingen te weten. Nieuwe inzichten gekregen door concrete tips.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een leerproces voor lange termijn. Bewustwording is fase 1 en die krijg je goed mee. Zelf zal je aan de bak moeten om het je eigen te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier kun je veel van leren. Ik vond vooral de bewustwording van de ommissies in mijn communicatie heel aansprekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De combinatie tussen theorie en praktijk heeft mij het meest aangesproken. Deze cursus was zeer leerzaam, gaat redelijk de diepgang in, in tegenstelling tot sommige andere communicatietrainingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is het meer dan waard om te volgen. Enthausiastische trainer. Er werd op een goede wijze praktijkvoorbeelden in het dagprogamma meegenomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Praktische toepasbare training met veel ruimte voor eigen inbreng en deskundige trainer. Goede groepsfeer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zo'n training is voor een ieder goed. Communicatie altijd nodig. Je word bewust van jezelf en gaat dingen van jezelf herkennen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Valuable for anyone who's facing lots of work. Good to learn something about yourself regarding psychology of the brain & how we work & react.

4 sterren: goede service, goed behandeld

What I most liked about this training is the approach of self management. I would tell others to go for it and follow it!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eye openers! Insightful, refreshing & motivating. Good approach, good training methods (barely any powerpoint)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

This training helped me to understand myself and others. I know now how to prioritize, structure and manage my day.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Very interesting, everyone should at least attend one day training like that in order to be more aware of this way of working.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

This training is really worth doing, if you are kind of really lost. It helps you to define your priorities and how to behave.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voordat je deze training begint, moet je bereid zijn jezelf de groei te gunnen. Dat houdt in dat je echt naar jezelf durft te kijken, naar jouw keuzes en alles dat daaruit voortvloeit. Maar als je dat dan hebt gedaan, en als het afrondt , dan heb je een plek in je leven bereikt waar je anders nog lang niet was geweest.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De trainer heeft alle tijd genomen om alle curisten te kunnen voorzien van de aandacht die nodig is om tot een goed einde te komen van de door de cursiten gestelde doelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In twee dagen tijd kan je enorm veel leren, waar je de rest van je carriere iets aan zult hebben. Een echte bewustwording over eigen ontwikkelingsmogelijkheden.

• Gevolgde training Coachend Leiderschap

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.