5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een inspirerende sessie. Echt een eye opener op verschillende onderdelen. Het maakt je duidelijk wat je al weet, maar wat je naar de achtergrond verdrukt. Bewust worden om je oude gewoontes of routine te doorbreken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij erg aansprak aan de training is de uitleg over het belang van een positieve midset. Erik is een erg inspirerende spreker. Ik zou deze training zeker aan anderen aanraden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak in de training was de bewustwording van elementen die de trainer duidelijk maakte tijdens de sessie. Ik raad de inspirerende en motiverende training absoluut aan aan anderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken aan deze sessie was de nieuwe informatie die ik heb meegekregen en de manier van vertellen. Erg inspirerend, ik kan dit zeker aan anderen aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak was de inhoud en de compleetheid van de training. De intentie van de training was duidelijk en toepasbaar in de praktijk. Ik raad deze training zeker aan anderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoveel gehad aan deze training! Vooral de onderdelen zoals het creëren van focus en het kunnen beïnvloeden van je eigen mindset waren erg nuttig. Ik heb nu al zin om ermee aan de slag te gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele interactieve training die erg leerzaam is. wat mij het meest heeft aangesproken waren de verschillende onderwerpen, de nieuwe theorieen onderzoeken die ik nog niet kende. ik kan dit zeker aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken is de kennis en kunde van Erik. Door de theorie te combineren met interactie hebben wij veel van elkaar kunnen leren als team. Heel erg leuk om samen te doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Wij hebben handvatten gekregen die wij meteen in de praktijk kunnen brengen. Heel verhelderend en super leuk om te doen met elkaar als team. een eye opener! Goed voor zelf reflectie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De sessie was een goede reminder! Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven over hoe ik mezelf beter kan sturen om een zo hoog mogelijk rendement uit mijn dag te halen. Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een inspirerende sessie. Een ochtend waarin wij veel nieuwe inzichten hebben gekregen om dit direct in de praktijk toe te gaan passen. Ik zou anderen vertellen dat zij dit ook moeten gaan doen met hun team.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een volledige en complete training waarin duidelijk naar voren kwam hoe je zelf voor een optimale en positieve mindset kan zorgen. De vrije stijl van de trainer zorgde voor een goede en open sfeer binnen de groep.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een inspirerende sessie! Het was heel motiverend, Erik is een prettige trainer. Ik heb geleerd dat focus en mindset mij kunnen aanzetten tot het behalen van topprestaties. Echt een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aanspraak in de training was de positiviteit die werd uitgelegd en toegpast. De trainer wist iedereen direct te motiveren en te inspireren op basis van zijn oprechtheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind dit een hele duidelijke, leuke en leerzame training. Goed verhaal, heel inspirerend en motiverend, sterke onderbouwing en heel veel nieuwe dingen geleerd. Ik kan dit zeker aan anderen aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan deze training echt aan anderen aanbevelen, leuk om als team hieraan deel te mogen nemen. Wat mij het meest heeft aangesproken waren de onderzoeksresultaten en de manier waarop Erik de informatie overbrengt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak in de training was de interactie van de trainer met de deelnemers samen et de inhoud. De adviezen zorgen ervoor dat er gelijk handvatten ontstaan om mee aan de slag te gaan. Ik raad deze training zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het verhaal dat ik heb gehoord klopt helemaal, het gaat inderdaad om de juiste mindset. Mooi verhaal hier kan ik wat mee. Ik kan de training zeker aan anderen aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak in de sessie was de expertise van de trainer en zijn sterke manier van communiceren wat direct zorgde voor veel enthousiasme. Ik zou deze inspirerende training zeker aanraden aan anderen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

I loved the dynamic and safe atmosphere during the sessions. The attention to the team needs was great. Very exceptional exploration into the relationship you have with yourself and those around you.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erik ziet snel in waar mogelijkheden zijn voor een verdere groei. Hierbij laat hij je zelf het pad doorlopen en geeft hierbij inzichten en richting. De kwartjes vallen. Tot slot vond ik het heel bijzonder hoe Erik mensen leest en snel tot de kern kan komen.

• Gevolgde training Personal Coaching

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak in deze training is de persoonlijke begeleiding en de aandacht van de trainer. Ik zou anderen vertellen dat de training het bewustzijn van mijn eigen gedachten en houding in gesprekken heeft vergroot. Ik weet nu beter hoe ik gesprekken positief kan beïnvloeden. Dit heeft zeker invloed op een groei in je zelfverzekerdheid.”

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest heeft aangesproken in deze training is de manier van uitleggen van de trainer, de volledige aandacht voor de deelnemers. Een goede training met veel inzicht, zeer nuttig!

• Gevolgde training Personal Coaching

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak in de teamsessie is het enthousiasme van de trainer en zijn expertise. De sessie was erg inhoudelijk erg sterk, ondanks de relatief korte tijd die wij hadden. Ik raad iedereen aan om deze sessie te volgen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak was de interactie. Goede balans tussen theorie & praktijk. De expertise van de trainer sprak mij erg aan. Ik zou anderen vertellen hoe geweldig en doeltreffend de inhoud is.

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.