5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een erg inspirerende en vooral bijzondere training van hoog niveau! De Kennis en kunde van Erik van Gend maakt dat hij de theorie goed weet te vertalen naar de praktijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak is om een helder doel voor ogen te hebben waardoor je een betere focus krijgt en meer rendement uit je dag kunt halen. Heel inspirerend!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit was echt een Next level training! De manier hoe Erik de training geeft is niet alleen motiverend maar ook zeker inspirerend. Met als zijn kennis en kunde weet hij de theorie perfect te vertalen naar de praktijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nooit geweten dat het EQ zo belangrijk is, erg interessant om hier meer over te leren! De trainer bracht de informatie heel helder, met duidelijk voorbeelden. Hij zorgde voor een fijne sfeer in de groep en wist de aandacht van de groep er de hele tijd te behouden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goeie sessie, die ik zeker kan aanbevelen aan anderen. het brengt je weer even terug naar waar het echt over gaat en geeft je als team handvaten om samen nog beter te presteren. Maar je leert er zeker ook zelf veel van.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een enthousiaste trainer die veel positiviteit uitstraalt! De training was super leuk en vooral erg leerzaam, een duidelijke brug van theorie naar de praktijk. Zeker aan te raden aan andere teams!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks dat we met een behoorlijk groot team zijn maakte Erik de training heel persoonlijk en interactief. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben mij bewust geworden van mijn handelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een hele interessante sessie van Erik van Gend van YEARTH, echt een aanrader. Je krijgt tijdens deze training veel informatie, welke is onderbouwd met echte wetenschappelijke onderzoeken, maar toch op een praktische manier gebracht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leerzaam om meer te leren over dat het EQ meer invloed heeft op je leven dan het IQ, ontzettend leerzaam! Ik zou heel heel graag nog veel meer over willen leren! Ook de trainer heeft een indruk achtergelaten. Hij is een fijne verteller en creëert direct een goede sfeer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer goed en vooral duidelijk verhaal! De mindset en de positieve focus ga ik gebruiken in mijn dagelijkse leven. Niet gecompliceerd maar toepasbaar. Zeker aan te raden aan andere!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne training om samen met het team te volgen. Wij hebben allemaal een enorme energie boost gekregen. Erik wist goed in te spelen op onze voorbeelden en gaf ons nieuwe inzichten over hoe het anders kan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een super inspirerende sessie met ons hele team. Veel aan gehad, geeft weer nieuwe energie om aan de slag te gaan met veel handvaten om echt iets mee te doen. Dit ga ik zeker ook aan anderen aanbevelen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meeste aansprak is de theorie en voorbeelden over kritiek. Het geeft mij inzicht in hoe om te gaan met kritiek, en wat anderen denken of willen wanneer zij de kritiek geven. De training is echt een eye-opener!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat mij het meest bijgebleven is, is dat het belangrijker is je verlangen uit te spreken in plaats van kritiek te leveren en niet te bekritiseren in het heden, maar in plaats daarvan aan te geven wat je in de toekomst graag anders zou willen zien. Dit kun je op veel manieren toepassen in het leven!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een erg leerzame training! Het heeft m'n ogen geopend hoe belangrijk positieve focus is, en wat je daar allemaal mee kan bereiken! Ik kan mezelf zo nu en dan verliezen in een negatieve spiraal en deze training geeft handvatten om hier uit te kunnen komen/blijven! Erg motiverend!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een erg inspirerende training, de trainer Erik creëert bewustwording op een verhelderende manier. Vooral de mindset en de positieve focus ga ik gebruiken in mijn dagelijkse leven. Zeker aan te raden voor een ieder die persoonlijke ontwikkeling nastreeft!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een hele prettige en interessante training! De trainer communiceert duidelijk en geeft veel voorbeelden uit de praktijk. De uitleg over kritiek, wat het inhoud, hoe je er mee om moet gaan is erg leerzaam!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een echte eye-opener! Het laat zien hoe belangrijk zelfreflectie en ontwikkeling is. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag, en handvatten om om te gaan met punten die je kan ontwikkelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de trainer als inspirerend ervaren. Ik ben me na deze sessie bewuster gaan worden over het geven en ontvangen van kritiek. Omdat als je vanuit het verlangen kritiek geeft dit mogelijkheden geeft.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training zorgt ervoor dat je de confrontatie aangaat met je eigen gedrag, in positieve zin. Het leert je de tijd te nemen voor zelf reflectie, om uiteindelijk je natuurlijke gedrag te ontwikkelen. Een echte eye-opener, die laat zien dat het ook anders kan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De inhoud is direct herkenbaar, en de sessie zorgt ervoor dat je met je neus op de feiten wordt gedrukt. De trainer geeft inzichten in je gedrag waarvan je eigenlijk wel wist dat je het deed maar nooit bij stil hebt gestaan! Door er bij stil te staan, begrijp je wat er gebeurd en kan je er iets aan doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inspirerende sessie, de theorie is goed vertaald naar de praktijk, veel toepasbare voorbeelden. Veel interactie in de groep en iedereen heeft de kans gekregen om vragen te stellen. Een echte aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training was helder een duidelijk! Niet alleen door de uitleg van de trainer maar ook de praktijkvoorbeelden zorgde ervoor dat ik mij kon inleven in de situatie. Erik gaf ruimte voor eigen inbreng, wat de sessie nog persoonlijker maakte! Een echte motivator!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de training als inspirerend ervaren, veel eye openers. Super hoe zo veel verschillende invalshoeken in een sluitend verhaal bij elkaar worden gebracht, zodat het voor iedereen begrijpelijk is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De training was inspirerend maar ook confronterend. Er worden nieuwe inzichten gegeven in het gedrag wat je nu laat zien en waar je eigenlijk op het moment niet zoveel mee doet, maar wat door kleine veranderingen veel kan opleveren! Een echte aanrader voor iedereen!

Gooimeer 9

1411DD Naarden

Over YEARTH

YEARTH Academy ontwikkelt High Impact Programma’s voor individuen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Wij zijn experts in het inspireren van individuen, teams en organisaties om het volledige potentieel uit zichzelf te halen. Wij maken het verschil door het aangaan van nauwe relaties, voortdurend gericht te zijn op vernieuwing en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren in onze trainingsprogramma’s en diensten.