Het was heel leerzaam en gezellig..bedankt
Fijne goede cursus; heb er een prettig gevoel bij
Door kleine groep veel persoonlijke aandacht.
tijd voor persoonlijke vragen
Beste Leo, Dankuwel voor uw beoordeling. U geeft het cijfer 1 bij "totaal oordeel cursus". Kunt mij aangeven wat wij in uw ogen niet goed hebben gedaan. Of is dit een misverstand? met vriendelijke groet, namens OPATEL Opleidingen Michaël Willems
Heldere beschrijving van de begrippen. Heldere oefeningen, ruim tijd om te begrijpen wat eea betekent
Duidelijke uitleg!
Heldere uitleg, docent behulpzaam en geduldigd. Gelegenheid tot vragen om de behandelde stof in de praktijk te brengen qua redenatie
Erg leerzame cursus, met name zijn de kleine groepen erg handig waardoor erg veel individuele aandacht is voor de cursisten.
Ga niet akkoord met voorwaarden
Perfecte cussus! Webinairs zijn ook erg leuk.
Dit is mijn 3e cursus bij Rudi. Rudi geeft op een zeer onderhoudende manier les en de vele tips en trucs zijn direct toepasbaar. Wederom een prima cursus. Veel geleerd!!
leerzame en fijn cursus, bedankt
Veel nieuwe functies leren kennen waar ik zeker gebruik van ga maken ivm met de werkzaamheden die ik verwerk.
Veel geleerd, meer dan verwacht. Goede uitleg en naslagwerk.
zeer leerzame cursus, veel meer geleerd dan verwacht / gehoopt
leerzame en fijne cursus, bedankt!
Docent was zeer vakkundig en gaf prettig les. Zeer veel geleerd.
Het rustig overbrengen van kennis waar iederen gelijk is is zeer prettig en maakt het zeer aangenaam. De opbouw van de cursus was goed en overwogen en compleet.
Opbouw, indeling, uitleg. Zeer positief, misschien mede doordat ik enige cursist was. Maar ik vond het uitstekend.
heldere to-the-point uitleg over scala aan issues bij CS6
Rudi legde alles goed uit, in een goed tempo.
Prettige docent, die met duidelijk voorbeelden zijn verhaal verteld. En goed kijkt wat het niveau is waar hij voor spreekt.
Cursus was een echte basiscursus, achteraf bleek dat ik er toch al veel van wist.
heb de cursus als erg interessant ervaren en zeker voor herhaling vatbaar.