Prettige uitleg, in een rustig tempo. Goede apparatuur.
Les werd op een rustige duidelijke manier gegeven met alle gelegenheid tot stellen van vragen.
Goede opbouw van de cursus. Prettig tempo. Fijne en geduldige docent die goed kan uitleggen.
goede uitleg, rustig aan en duidelijk
Rustig uitgelegd en gelegendheid tot het maken van fouten en ze te herstellen
Prettige, lekker systematische aanpak op de cursusdagen! En de cdrom als naslag thuis is super als extra service! Dank!
Een zeer leerzame cursus door een zeer vakbekwame docent. Door eerst een gedetaillerd theoretisch informatie-seesie en daarna een persoonlijke practische sessie is deze cursus een perfecte cursus op maat. Mijn complimenten. Een aanrader voor iedere beginnende/gevordere cursist
Prima opleider. Ga zo door
Enige cursist,wat de prijs meer dan dubbel waard is geweest Veel kunnen vragen, veel voorbeelden besproken. Kom zeker terug voor andere cursussen.
Rudi Spitzers bezit de gave om op een laagdrempelige manier, duidelijk en enthousiast, de materie uit te leggen, rekening houdend met het niveau van de cursisten. tussentijds steeds kort herhalen en ingaan op vragen was bijzonder prettig. bovendien als bonus, heel veel nieuwe tips & trucs tussendoor: kortom, een docent met jarenlange ervaring die geboren is om iemand enthousiast te maken voor het product. Dank!
Ik vond het een hele heldere cursus, ik heb er veel van opgestoken. De docent weet echt waar hij het over heeft en kon het ook heel goed overbrengen en heel enthousiast vertellen. Kortom een hele prettige en leerzame cursus, die ik iedereen zou aanraden, wie begint met Photoshop.
Hele prettige cursus om te volgen. De docent legt het goed uit, hij is erg bevlogen met het onderwerp.
Binnen een dag weer up-to-date mbt kennis over illustrator. Handige tips en tools. Gebruik van vimeo instructiefilmpjes TOP.
Snel, compact en erg direct. Zeer prettig dat diverse handelingen per vimeo terug te zien zijn.
Wat een geweldige docent is Rudy Spitzers. met ongelofelijk veel kennis van de programma's en het duidelijk en helder overbrengen daarvan ben ik enorm blij dat ik deze trainingen bij Opatel gevolgd heb.
Ik geef overal een dikke 10 voor. Alles is echt prima bevallen. Ik heb veel aan alle voorbeelden gehad. Soms ging het even te snel want je wilt en meekijken en meeschrijven. Das lastig kiezen maar Ik heb 2 heel positieve cursusdagen achter de rug.
kleine groep, goeie docent, prima lunch
Zelfs bij programma toepassingen die naar mijn mening bekend waren heb ik nieuwe verrassende dingen geleerd.
goed tempo
cursus werd op een hele rustige duidelijke manier gegeven. Super !
Goed tempo en een juiste dosering van de lesstof. Altijd ruimte voor vragen.
Leerzaam en duidelijke lesvoering, prima.
Ik heb heel veel geleerd in deze drie dagen. Frans is een duidelijke docent.
Duidelijke uitleg, met alle (on)mogelijkheden duidelijk verwoord.
Groepsgrootte was erg fijn (3), prettige docent: gaf gelegenheid tot vragen, zeer goede kennis van VBA. Verder was er een goede verhouding theorie en het maken van de opgaves, en de kennisopbouw van de lesstof was goed.
Ha Teddy, Dankjewel nog voor je positieve evaluatie van de cursus. We zijn daar iedere keer weer heel blij mee. Misschien wil je je positieve ervaring met Opatel delen op Facebook of met een "Like" laten blijken dat je ons waardeert? Helemaal leuk vinden we het als je daar een reactie schrijft. Op Facebook zul je ook veel voor jou interessante content vinden. Heb je geen Facebook account, dan kunnen we misschien contact houden via Twitter of LinkedIn Bedankt voor het kiezen voor Opatel. Graag tot een volgende keer! met vriendelijke groet, namens OPATEL Opleidingen Michaël Willems