duidelijke uitleg, gelegenheid tot het stellen vragen en de hierbij behorende uitleg was goed en duidelijk
Was de enige cursist dus privé lessen gehad, super fijn! Heb echt veel meer ervaring opgedaan!
Doel bereikt en uitstekende wegwijzer in Excel
Erg nuttige formules, handig om verder te gaan met Excel.
Ik heb zeer veel geleerd
kleine groep interactief afwisseling uitleg / oefening lekkere kroketten
Uitleg was goed en duidelijk
Uitleg was heel duidelijk en goed.
Maatwerk, geleerd waar ik behoefte aan heb.
Alles netjes uitgelegd, er is goed geluisterd naar waar wij vraag naar hadden en daar op ingesprongen.
Ruim voldoende aandacht voor vragen en een zeer goede uitleg.
rustige manier van docent als zeer prettig ervaren, uitvoeringsstappen waren goed te volgen.
Duidelijke uitleg, veel tips en trucs!
Helemaal top! Goede uitleg en ben heel veel handige trucjes te weten gekomen.
Duidelijke uitleg, meteen zelf oefenen, klein groepje
uitstekende uitleg van de docent. Kleine groep is fijn.
Gedegen opbouw van de lessen. Heldere duidelijke instructie door zeer deskundige trainer. Ook op vragen van de cursisten werd aandachtig en geduldig uitleg gegeven. Zeer positief.
Veel geleerd en duidelijke uitleg.