Cursus was goed! Veel nieuwe informatie opgedaan!
Duidelijke uitleg Klein groepje cursisten, dus veel persoonlijke belangstelling!
1 op 1 setting was erg nuttig. Robert kon zo rustig en specifiek onderwerpen sneller behandelen, of er juist lamger bij stil staan.
goede leerschool
Ik kwam met gerichte vragen naar deze cursus en alle van mijn vragen zijn beantwoord. de opbouw was goed (van klein simple functies leren tot formulas maken) de tempo was goed en aangepast aan de cursist.
Mooie trainingslocaties. Uiteindelijk toch antwoorden gekregen op mijn concrete vragen. Het is dus fijn dat ik hier nu verder mee aan de slag kan op mijn werk. Ook fijn dat ik tussen de lesdagen door een vraag kon neerleggen bij de trainer, die een helder en duidelijk antwoord mailde.
Hoi Babiche, Bedankt voor je feedback. Wanneer de cursisten nog geen of weinig ervaring hebben met Captivate, is het noodzakelijk om de basis de behandelen om zaken goed te begrijpen. Deze cursus betreft geen ‘maatwerk’ cursus, waardoor niet continu werd gefocust op specifieke leerbehoeften. Op de tweede lesdag hebben we wel concreet naar de leerbehoeften en werkzaamheden van de cursisten gekeken en daar ook op ingespeeld. Ondanks dat het geen maatwerk cursus was. Zo hebben we noodzakelijke basiskennis en specifieke cases gecombineerd. In ons e-lokaal hebben we extra cursusmateriaal in de vorm van filmpjes toegevoegd. Wellicht heb je dit nog niet bekeken en zal het cursusmateriaal naar aanleiding hiervan beter worden gewaardeerd. Ook qua gelegenheid tot stellen van vragen heb ik mijn best gedaan om tijdens de cursus en ook tussen de cursusdagen door de vragen zo snel en helder mogelijk te beantwoorden.
Locatie in Utrecht was uitstekend te bereiken vanaf Utrecht Centraal. Wat betreft de cursus, Rudi Spitzers heeft de cursus prima aangepast aan de behoefte van de cursisten. Mijn kennis wat betreft Photoshop is enorm uitgebreid. Een positieve ervaring!
Duidelijke uitleg, erg op de behoefte van de cursist gericht. Ik vond het enorm leerzaam en nuttig.
Kleine groep, alleen ik en een collega. Gelegenheid tot het stellen van vragen en behandelen specifieke onderwerpen was daardoor heel groot.
Hoi Hanneke, Bedankt voor je feedback. Wanneer de cursisten nog geen of weinig ervaring hebben met Captivate, is het noodzakelijk om de basis de behandelen om zaken goed te begrijpen. Deze cursus betreft geen ‘maatwerk’ cursus, waardoor niet continu werd gefocust op specifieke leerbehoeften. Op de tweede lesdag hebben we wel concreet naar de leerbehoeften en werkzaamheden van de cursisten gekeken en daar ook op ingespeeld. Ondanks dat het geen maatwerk cursus was. Zo hebben we noodzakelijke basiskennis en specifieke cases gecombineerd. In ons e-lokaal hebben we extra cursusmateriaal in de vorm van filmpjes toegevoegd. Wellicht heb je dit nog niet bekeken en zal het cursusmateriaal naar aanleiding hiervan beter worden gewaardeerd.
Heerlijk 1 op 1 aandacht. Goede uitleg. Alle rust. Heel ontspannen dag. Leerzaam en toch ontspannen Goede lunch buiten de deur, erg gezellig. Goede kontakt met de docent
Goede uitleg, rustig en beheerst
Goede docent met kennis van zaken
Goede interactive tijdens de les en ruim tijd voor beantwoorden van vragen!
Zeer duidelijke uitleg, interactief en voldoende ruimte voor vragen.
Ik vind de interactie goed
Kleine groep waardoor je veel vragen kunt stellen. Erg interactief en je kunt ook veel zelf aan de slag.
Ik heb het geluk dat het een op een is en dat er dus alle ruimte is voor vragen en alles toepasbaar is op hoe wij Access op het kantoor gebruiken. Freddy legt alles helder en geduldig uit en je kunt alles vragen.
heb er heel veel aan gehad, was duidelijk, n goed te volgen.
Fijne uitleg, niet te moeilijke vaktaal, goed te begrijpen, ruimte voor vragen en extra uitleg. Prima locatie, genoeg oefenstof en gelegenheid voor oefenen.
ik heb de cursus als informatief en verhelderend ervaren, de docent gaf prima uitleg en luisterde goed naar vragen. ook de pauzes waren goed zodat het concetratievermogen niet omlaag ging.
Veel duidelijk gemaakt met betrekking tot mij werk. Nuttige cursus.
kleine groep veel aandacht positief